Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς θα μπορούσαν τα πάντα να είναι πιο λιανά, με popups να σου εξηγεί τι ακριβώς γίνεται στο game βασικές λειτουργίες κτλ. Το ότι δεν είναι, σίγουρα δεν βοηθάει τους νέους παίκτες αλλά δεν είναι game breaking. Κάποια στιγμή ελπίζω κι εγώ ότι θα δημιουργήσουν ingame tutorials κτλ (βγαίνουν κάποια vids από dotacinema, αλλά σίγουρα δεν φτάνουν). Φαίνεται ότι αυτή την στιγμή προσπαθούν να φέρουν πρώτα τον κόσμο που παίζει ήδη dota 1.

Τα υπόλοιπα που είπες τα απάντησε λίγο πολύ ο Havik. Dota είναι, θέλει να σπάσεις μερικές πέτρες στην αρχή. Εσύ σαν παλιός θα θες λιγότερο χρόνο. Είναι πιο δύσκολο όντως, αλλά και πιο rewarding (και βασικά εφόσον έχεις το σκάλωμα να κάτσεις να ασχοληθείς. Άμα φας 200 ώρες και μάθεις, ναι μετά λες "ε ρε παιδιά η Dota είναι hardcore τι LoL", άλλος όμως δεν έχει καμία όρεξη να φάει τόσες ώρες, και όχι επειδή είναι noob και unskilled. Ο καθένας επιλέγει που θα βρέξει τον κώλο του με ένα σκεπτικό. Και μαζί με την επιλογή έρχονται και τα bragging rights. Εγώ παίζω με legacy buttons πχ, στο δικό μου το μυαλό είμαι η μετενσάρκωση του Loda και του weapon X, είναι με ότι φάει κόλλημα ο καθένας.;-]

Btw στα secret shops γίνεται σκοτωμός πολλές φορές. Το να χάσεις το courier πχ ή το να πας να ψωνίσεις και να πέσεις πάνω στους αντιπάλους είναι factor του παιχνιδιού, που λέει αρκετά για το timing και για το map control της εκάστοτε ομάδας. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι απλά arena, γι'αυτό έχουμε το terrain, το fog of war, high/low ground και τα jukes, όπως και τους θάμνους στο LoL. Οπότε το να λες αν υπάρχει λόγος κτλ, είναι τελείως σχετικό. Είναι παράγοντας το αν θα έχω τα αντικείμενα μου όταν πρέπει; Το αν ξοδεύω τα λεφτά μου την κατάλληλη ώρα; Το αν έχω ress cooldown ή όχι; Προφανώς και είναι και επηρεάζει και τα αποτελέσματα των ματς.

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες δεν καταλαβαίνετε. Δεν είναι θέμα skill. Ένας νέος παίχτης,εγώ , πήγε να παίξει με μποτάκια (easy) και έχοντας επαφή με ένα άλλο παιχνίδι.

Είναι παράλογο να θέλω εικονίδια στο minimap? Να βλέπω καλύτερα ποιος είναι ήρωας και ποιος όχι? Να έχω πάνω μου 3000 gold και για να φτιάξω ένα αντικείμενο να κάνω 10 κλικς και 1 αφαίρεση με 3 αντικείμενα? Θέλω το ΗΟΤ και έχω το booster άρα θέλω 5500-1100, μια κότα , μπορώ να αγοράσω το scroll που είναι 1200, και 3200 το reaver αλλά το παιχνίδι δεν μου το λέει. Μπορώ να αγοράσω ΤΠPscroll απόλα τα shops ΕΚΤΟΣ από το κεντρικό κρυφό(REALLY? REALLY? Απλά μου ανατινάζεται ο εγκέφαλος) Πρέπει αν έχω αντικείμενα πάνω μου , να τα αδειάσω στο stash και να πάρω τα υπόλοιπα. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

ΤΟ να λέω ότι κάτι είναι Hardcore δεν σημαίνει πως είναι καλό. Το Darkfall είναι hardcore με το να παίρνεις το gear του άλλου upon death, αλλά πόσοι το παίζουν? Βάλε να παίζουν με άλλους παίχτες μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει 200 bot games. Εκεί να δεις hardcorila.

Επίσης τίποτα από αυτά που ανέφερα δεν είναι rewarding. Το να φτιάξω ένα item με την παραπάνω μέθοδο ΔΕΝ ειναι rewarding, είναι εκνευριστικό. Το να μη βλέπω τα εικονίδια στο minimap EINAI εκνευριστικό. Το να έχω στο νου μου να πατήσω Play ΠΑΛΙ είναι εκνευριστικό. Το να ΠΡΕΠΕΙ ο νέος παίχτης να ΞΕΡΕΙ τα cheats ενός παιχνιδιού ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ είναι εκνευριστικό.

Επίσης τι παίζει με την αρχική εργονομία πλήκτρων? Το attack κάτω από το Q? Με τον παράμεσο θα το πατάει ο νέος παίχτης? Τα αντικείμενα στο Inventory στο zxcvb? Δηλαδή σου λέει το game , φίλε καλά θα κάνεις να κάνεις ένα remap γιατί δεν σε βλέπω καλά. (ναι το μειονέκτημα είναι στα summons αλλά ένα παιχνίδι στήθηκε για στον Chen και τον Beastmaster?)

Δεν βρήκα πουθενά smartcast (λεπτομέρειες)

Με βλέπετε να μιλάω για skill? Για gameplay? Για balance? Όχι , μιλάω για τις παραξενιές του χάρτη και του Layout.

@Dakonblackblade

1. Πατάς alt και βουαλα Που το λέει?

2. Gold ναι πρέπει να κάνεις πράξη, δεν έχει μιγαδικούς ούτε ολοκληρώματα :P, για το χώρο έχεις άδικο, αν είσαι σε shop απλά το ενώνει μόνο του Φαντάσου να έχω γεμίσει το Inventory τι αλχημείες θα κάνω

3. Γενικά όταν θες να δοκιμάσεις ένα hero κάνεις create lobby και στα settings enable cheats, -gold #, -lvlup 25 και βλέπεις/δοκιμάζεις ότι θες. Που το λέει?

4. Δες το 3

5. True, θέλει skill Θέλει συνήθεια , και ο πιο ζώο, άμα παίξει τον ήρωα 200 φορές θα το μάθει.

6. Ναι ισχύει πρέπει να επιστρέψεις στην προηγούμενη οθόνη. ΤΗΕ HELL

7. Δεν κατάλαβα που είναι το θέμα; Necessary items are flawed design

8. Yes πρέπει να πας εκεί, εσύ ή currier

9. Δες το 3 To οποίο σύμπτωμα δεν σε ανησυχεί, οι νέοι παίχτες κάνουν leave τα game me easy bots από αγανάχτηση

10. Σε βρίσκω υπερβολικό Με βρίσκω αρκετά λογικό όταν ένα παιχνίδι έχει τόσο χρόνο ανάπτυξης να βλέπω τέτοια. Τα σταυρουδάκια του HON τι κακό είχαν?

Είναι γεγονός ότι η dota θέλει περισσότερο skill από το lol που είναι noob friendly και να σου πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να αλλάξουν ούτε τα attack animation, ούτε τα casting animation, ούτε να αφαιρέσουν τα deny ή το gold loss, δεν βρίσκω γιατί όλα τα game πρέπει να είναι γελοία εύκολα, τουλάχιστον εμένα δεν μου αρέσει, αν θες αρνητικά είναι πολλοί ήρωες που δεν έχουν μπει ακόμα, μερικά imblanches και το Match making που είναι χάλια.

To lol πήγε μπροστά επειδή είχε καλύτερα γραφικά από το war3 και είναι πιο Noob friendly , το community του dota είμαστε (και εγώ) λίγο haters.

(να πάτε όλοι στο lol μπας και παίξουμε οι άλλοι κάνα game τις προκοπής :P)

Τα υπόλοιπα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ μειονεκτήματα. Οι ήρωες μπορεί να μπουν και απλά να άργησαν ή αντικαταστάθηκαν (συναισθηματική φάση) , imbalances θα υπάρχουν πάντα μην την ψάχνεις και το matchmaking είναι πάντα υποκειμενικό εκτός από τους παίχτες που είναι πραγματικά καλοί και πάντα βρίσκονται στην κορυφή (τυχαίο , δεν νομίζω)

Δηλαδή να βάλουμε και τον συνδυασμό A+C, A, A, B, B, C, C, A,B, CCCCCCCCC για να γεμίσει η Ulti (όποιος βρει το reference , έστω και λανθασμένο , έχει δώρο το the binding of isaac στο steam)

• Like 1
Δημοσ.
Επίσης τι παίζει με την αρχική εργονομία πλήκτρων? Το attack κάτω από το Q? Με τον παράμεσο θα το πατάει ο νέος παίχτης?

Έλα εντάξει μας δουλεύεις δεν εξηγείτε αλλιώς

Δημοσ.

mpikoz δεν κάνω πλάκα. Οποιοσδήποτε παίζει σοβαρά το παιχνίδι θα στο πει. Ακόμα και στο LoL είναι θέμα αν και το animation cancelling δεν είναι απαραίτητο σε τέτοιο βαθμό. Εξαρτάται πόσο άρτιο χειρισμό θες.

Δημοσ.

mpikoz δεν κάνω πλάκα. Οποιοσδήποτε παίζει σοβαρά το παιχνίδι θα στο πει. Ακόμα και στο LoL είναι θέμα αν και το animation cancelling δεν είναι απαραίτητο σε τέτοιο βαθμό. Εξαρτάται πόσο άρτιο χειρισμό θες.

Ακόμα και στο lol όμως κάτω από το q είναι το attack, κάποιος έχει χάσει κάτι ή εγώ ή εσύ :mellow:

Δημοσ.

Δεν με διαβάζεις καλά mpikoz, και μένα με πειράζει, αλλά ποιο είναι το θέμα με το LoL, δεν έχει deny , μπορείς να κάνεις άνετα lasthit με δεξί κλικ γιατί όλοι έχουν σούπερ animation και το animation cancelling δεν είναι τόσο σημαντικό. Θα αναφέρω όμως πως όταν τα summoner spells ήταν στο A, S στην αρχή του παιχνιδιού και για λίγο καιρό , πήγαν στο D, F τα οποία είναι σαφώς ανώτερα εργονομικά.

Δημοσ.

Το κατεβασα αφου πηρα beta key απο το τοπικ με τις προσφορες, δεν εχω παιξει ποτε lol, dota 1 και αλλα παρομοια και μου φαινεται πολυ δυσκολο το learning curve. Ουτε ενα tutorial τιποτα, μπαινεις στο match και καλη σου τυχη.. :P Δε λεω μου αρεσουν τα δυσκολα games αλλα πρεπει να ειναι απο τα πιο noob-unfriendly games που παιζουν...

Δημοσ.

δεν είναι καλό παιχνίδι είναι κακογραμμένο όσο δε πάει, δεν βοηθάει κανέναν να ξεκινήσει, και άντε να ξεχωρίσει κάποιος έναν hero από ένα creep. To map στην σκοτινή πλευρά του είναι ότι πιο χάλια έχει το παιχνίδι κατά την άποψή μου και απευθύνεται καθαρά σε haters of all mobas except Dota. Γι'αυτό πάει άπατο, γι'αυτό πάει άπατο και το HoN.

Από εκεί και πέρα όμως, όποιος θέλει το παίζει και βάζει παρωπίδες στα τρομερά λάθη που έχουν γίνει στον σχεδιασμό του.

Γι'αυτό άλλωστε είναι ακόμα σε beta stage για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, μεγάλη απογοήτευση από την Valve που νόμιζε ότι επειδή μας αρέσει το Steam θα φάμε ότι μας πετάξει αμάσητο.

Sorry αλλά αυτή είναι η άποψή μου, και για μένα η αλήθεια.

Δημοσ.

Ρε Zeniath τι ναυάγιο είναι αυτό; Ούτε ο Tom Hanks να ήσουν :P

Ο λόγος που δεν βοηθάει κανέναν να ξεκινήσει είναι απλός, δεν είναι noob friendly παιχνίδι και για το αν πάει άπατο αυτό και τα παρόμοια του είδους του απλά δείτε τα ποσά των tournaments.

Δημοσ.

αυτό είναι το 2ρο account που το έδωσα σε ένα φίλο να παίξει το Dota 2 αν ενδιαφέρεστε CIA παλικάρια, μπορείτε να δείτε και πόσα πολλά games έχει το account αυτό του steam μέσα μήπως; Γιατί θα δείτε μόνο 1 όχι τίποτε άλλο, αλλά να έχω για main acoount στο steam αυτό το ανύπαρκτο λίγο δύσκολο ε;

Placeholder για το όνομα είναι τες πα. Θέλω botzai να δώσεις βιογραφικό για την ΕΥΠ με αυτές τις δεξιότητες να μην πάνε χαμένες

http://www.lolking.n...ch?name=zeniath πάρε και το "zeniath" account στο LoL, εκεί δεν είναι καν δικό μου, μου σούφρωσαν το όνομα και αυτός που παίζει εκτός των άλλων έχει και 156 wins στο Dominion (που δεν παίζω και καθόλου, 20 παιχνίδια από όταν μπήκε το map maximum), χώρια ότι το account είναι στον EUNE ενώ παίζω στον EUW

Δημοσ.

Περιμένετε από ένα “strategy” με 94 διαφορετικούς χαρακτήρες και τα 4ταπλασια spell + τα πόσα clickable και μη items να είναι πανεύκολο και να τα πάτε και καλά…. Ναι οκ, τραβάτε να παίξετε και κάνα RTS και μετά κατηγορήστε το game για το πόσο δύσκολο είναι ενώ ασχοληθήκατε “15 λεπτά”…

Δημοσ.

Όσοι μιλάμε εδώ λογικά έχουμε παίξει Dota 1 θέλω να ελπίζω. Στο LoL έχει περισσότερα. Κανένας δεν μίλησε για τον αριθμό των heroes/clickable items παρ'όλα αυτά εσύ διάλεξες να μιλήσεις για το πιο κοινό γνώρισμα των Moba που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που το ανέφερε (εκτός αν δεν το κατάλαβα) αλλά για τον overall σχεδιασμό του σε σχέση με τον προκάτοχο (Dota 1) και με τον μετέπειτα "μεγάλο παίχτη" στον χώρο League of Legends.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...