Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το ξεκίνησα πολύ ελαφρά και εγώ και ας πω τα παράπονά μου.

1) Δεν έχει Icons στο minimap να ξέρεις ποιος είναι ποιος. Έχει χρώματα και πρέπει να συσχετίζεις ή να θυμάσαι. Απαράδεκτο για νέο παιχνίδι.

2) Δεν βγάζω άκρη με το μαγαζί όταν ψωνίζω. Δεν βλέπω πόσο χρυσό θέλω για να τελειώσω ένα αντικείμενο. Βλέπω το συνολικό gold. Πρέπει να κάνω προσθαφαιρέσεις στο μυαλό μου? Δεν μπορώ να κλείσω ένα αντικείμενο γιατί δεν έχω χώρο στο Inventory μου? Πλάκα μου κάνεις? Τελείως Non-intuition μαγαζί.

3) Αν και καλοσχεδιασμένοι οι ήρωες , στον χάρτη είναι μικροί και δεν φαίνονται οι λεπτομέρειες. They dont ''pop-up''

4) Εντάξει , το lost gold upon death ακόμα και για νέο παίχτη σε παιχνίδι με bots είναι απλά εφιάλτης. Αυτό από μόνο του ΕΓΓΥΑΤΑΙ πως δεν θα προσελκύσει κόσμο. Σόρυ παιδιά που το λέω αλλά είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα. Είμαι νέος παίχτης (όχι στο dota στο οποίο έχω φάει τα χρόνια μου πριν αρχίσω να τα σπαταλάω στο LoL, έχω βέβαια πολλά χρόνια να παίξω) και έπρεπε να πάρω axe μπας και δω λίγο τα αντικείμενα του παιχνιδιού. Δεν είναι πως δεν το περίμενα αλλά τελικά είναι ΤΕΡΜΑ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.

5) Το να μάθεις το κάθε attack animation είναι ένα παιχνίδι από μόνο του.

6) Στην επιλογή του ήρωα, είχα επιλέξει και περίμενα , ενώ πάτησα το continue browsing και τέτοια , να μπω στο παιχνίδι. Δεν μπήκα ποτέ γιατί έπρεπε να επιστρέψω στην προηγούμενη οθόνη. Non-intuitive. Θέλω να επιλέγω ήρωα και να μπαίνω αμέσως στο παιχνίδι μαζί με όλους τους άλλους.

7) Εντάξει , κατάλαβα γιατί τα gap closers είναι απαραίτητα στο LoL . Πρέπει να θέλω 2150 σε κάθε παιχνίδι για να πάρω το Dagger? Πρέπει? Στην περίπτωση του Axe και φαντάζομαι και άλλων melee το πρόβλημα είναι τεράστιο. Παίζω για τα 2150.

8) Το κρυφό μαγαζί. Πείτε μου ένα λόγο ύπαρξης του κεντρικού κρυφού μαγαζιού. Σε περίπτωση που χάνω πρέπει να έχω ένα griefing ακόμα? Δε μου φτάνουν τα χαμένα gold? Πρέπει να μη μπορώ να βγω έξω να ψωνίσω κιόλας?

9) Κανένα παιχνίδι με bot δεν τελείωσε ποτέ. Εμείς οι εντελώς αρχάριοι απλά κάναμε leave. Όταν δεν μπορώ να κλείσω ένα αντικείμενο , να δω λίγο τον ήρωα , ε δεν την παλεύω.

10) Το συστημα με το level up των skills. Πρέπει να κλικάρω το χρυσό ταμπελάκι και να κλικάρω μετά το skill. Αλλά για να ανεβάσω τα στατιστικά πρέπει να κλίκάρω μετά τα το πλαίσιο με τα στατιστικά? Τι στο διάολο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος? Μήπως χάνω τίποτα? Δηλαδή για κάποιον που πιάνει το παιχνίδι αυτά πρέπει να είναι τα πιο ξεκάθαρα πράγματα.

Με άλλα λόγια το παιχνίδι είναι γεμάτο παγίδες για το νέο παίχτη. Όσο καλό και ναναι στους μηχανισμούς , στο gameplay πόσοι επαγγελματίες το παίζουν και το συνιστούν , αν το player base είναι μικρό γιατί απλά δεν μπορεί να προσεγγίσει τους νέους παίχτες, δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Dakonblackblade έκατσες έγραψες ολόκληρο κείμενο για ένα παιχνίδι που δεν κοίταξες καν τα settings πόσο μάλλον το υπόλοιπο παιχνίδι

Δημοσ.

Εμ κάνω κάπου λάθος σε αυτά που λέω?

Tα mechanics του παιχνιδιού τα ξέρω απέξω και ανακατωτά. Animation Canceling , ΄δεντρα , fog of war, ξέρω πως δουλεύει το παιχνίδι. Απλά έχω να το παίξω χρόνια καθώς έπαιζα τρελά dota 1 και μετά LoL . Γύρισα να δοκιμάσω dota 2 , και βλέπω τα ίδια λάθη. Γιατί δεν μιλάω για το denying και το gold loss σαν mechanics, αλλά ρε παιδί μου στα bot games να έχω gold loss? Δηλαδή ο νέος παίχτης που θέλει να δει τον ήρωα με 0 παιχνίδια στην πλάτη του πρέπει να καταλήξει με tangoes +4 branch?

Και πόσα από αυτά που αναφέρω είναι στα settings? Τα οποία τα είδα όλα 1-1. Μπορεί να μην ξέρω από όνομα τι κάνει τι , αλλά αν είναι το παιχνίδι να έρχετε και με manual για τα βασικά , τι να πω.

Δημοσ.

Δεν κοίταξες 1-1 τα settings φαίνεται από αυτά που έγραψες :-(

Δεν γίνεται να κρίνεις το Dota παίζοντας με την λογική του lol, σαν να λες ότι το wow είναι βλακεία επειδή ο εξοπλισμός δεν πάει +1+2 όπως στο lineage2. Διαφορετικά παιχίνια για διαφορετικούς παίκτες, αν θες δες και τα links που παρέθεσα 2-3 post πιο πάνω

Δημοσ.

Οπως τα πε ο DakonBlackBlade...

Τελος.

Με κοπιες του 2004-5 δεν πας μπροστα.

Το LoL πηγε γιατι διαφοροποίθηκε...

Δημοσ.

Dakonblackblade έκατσες έγραψες ολόκληρο κείμενο για ένα παιχνίδι που δεν κοίταξες καν τα settings πόσο μάλλον το υπόλοιπο παιχνίδι

Μα ρε συ mpikoz δεν μιλάω για τα mechanics του παιχνιδιού , για το layout μιλάω και κάποιες σχεδιαστικές αποφάσεις. Είπαμε, σεβασμός στο παρελθόν αλλά το πράγμα παραπάει.

Και δεν είναι δικαιολογία τα άλλα site , αν ξεκινήσεις ένα παιχνίδι και σου πω, ''φίλε πρέπει να διαβάσεις μια εγκυκλοπαίδεια για να το παίξεις'' όσο καλό και ναναι το παιχνίδι , δεν πρόκειται να την παλέψεις.

Δημοσ.

@Dakonblackblade

1. Πατάς alt και βουαλα

2. Gold ναι πρέπει να κάνεις πράξη, δεν έχει μιγαδικούς ούτε ολοκληρώματα :P, για το χώρο έχεις άδικο, αν είσαι σε shop απλά το ενώνει μόνο του

3. Γενικά όταν θες να δοκιμάσεις ένα hero κάνεις create lobby και στα settings enable cheats, -gold #, -lvlup 25 και βλέπεις/δοκιμάζεις ότι θες.

4. Δες το 3

5. True, θέλει skill

6. Ναι ισχύει πρέπει να επιστρέψεις στην προηγούμενη οθόνη.

7. Δεν κατάλαβα που είναι το θέμα;

8. Yes πρέπει να πας εκεί, εσύ ή currier

9. Δες το 3

10. Σε βρίσκω υπερβολικό

Είναι γεγονός ότι η dota θέλει περισσότερο skill από το lol που είναι noob friendly και να σου πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να αλλάξουν ούτε τα attack animation, ούτε τα casting animation, ούτε να αφαιρέσουν τα deny ή το gold loss, δεν βρίσκω γιατί όλα τα game πρέπει να είναι γελοία εύκολα, τουλάχιστον εμένα δεν μου αρέσει, αν θες αρνητικά είναι πολλοί ήρωες που δεν έχουν μπει ακόμα, μερικά imblanches και το Match making που είναι χάλια.

To lol πήγε μπροστά επειδή είχε καλύτερα γραφικά από το war3 και είναι πιο Noob friendly , το community του dota είμαστε (και εγώ) λίγο haters.

(να πάτε όλοι στο lol μπας και παίξουμε οι άλλοι κάνα game τις προκοπής :P)

Δημοσ.

Όλοι όσοι λέτε το LoL Noob friendly ή παιχνίδι που δεν θέλει skill κλπ (έχω ακούσει από haters ακόμα και πως δεν έχει καθόλου teamwork), πόσο ψηλά πήγατε στο Elo; ή έστω αν παίζατε μόνο Normal Games πόσα wins vs lose είχατε;

Δημοσ.

Όλοι όσοι λέτε το LoL Noob friendly ή παιχνίδι που δεν θέλει skill κλπ (έχω ακούσει από haters ακόμα και πως δεν έχει καθόλου teamwork), πόσο ψηλά πήγατε στο Elo; ή έστω αν παίζατε μόνο Normal Games πόσα wins vs lose είχατε;

^

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...