Dotakias1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ.Με το πρώτο link που μου έστειλες έλυσα το πρόβλημα μου.
aris1986 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αμα βγει επι πληρωμη θα ειναι αποτυχια το dota2. Πρεπει να ακολουθήσουν την τακτική του LOL.
jkody Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Εχει βγει ειδη επι πληρωμη .Αλλα υπαρχει και τροπος να παιζεις τζαμπα
Lycanthropiac Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Αμα βγει επι πληρωμη θα ειναι αποτυχια το dota2. Γενικά το Dota 2 είναι αποτυχία τελικά!!!HoN και πάλι HoN!!!!
aris1986 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Γενικά το Dota 2 είναι αποτυχία τελικά!!!HoN και πάλι HoN!!!! HoN παραπανω αποτυχια μαν. Επαιζα απο το 2009 μεχρι 2011. Dota ripoff ειναι και μαλιστα ασχημη. Οπως και στη dota αμα ντίσεις εναν παίχτη τους εδειρες όλους. Ενω το LoL παιζει ομαδικα μπαλα. Ενας να φυγει εχεις 70% πιθανοτητες να χασεις!
Junior22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 HoN παραπανω αποτυχια μαν. Επαιζα απο το 2009 μεχρι 2011. Dota ripoff ειναι και μαλιστα ασχημη. Οπως και στη dota αμα ντίσεις εναν παίχτη τους εδειρες όλους. Ενω το LoL παιζει ομαδικα μπαλα. Ενας να φυγει εχεις 70% πιθανοτητες να χασεις! Λαθος!αμα ντυσεις εναν και οι αλλοι ειναι λιγοτερα lvl και αντυτοι θα τους ριξεις ολους!ειδικα το dota ειναι ομαδικο παιχνιδι!οσο ντυμενος και να εισαι' date='αν το team δεν νιωθει και οι αλλοι εχουν καλη δυνεργασια τον ηπιες..δεν ξερω για το LoL αλλα και στο dota ισχυει η ομαδικη μπαλα!ισως τυχαινεις σε λαθοε teams και σου φαινεται ετσι.. HoN παραπανω αποτυχια μαν. Επαιζα απο το 2009 μεχρι 2011. Dota ripoff ειναι και μαλιστα ασχημη. Οπως και στη dota αμα ντίσεις εναν παίχτη τους εδειρες όλους. Ενω το LoL παιζει ομαδικα μπαλα. Ενας να φυγει εχεις 70% πιθανοτητες να χασεις! Λαθος!αμα ντυσεις εναν και οι αλλοι ειναι λιγοτερα lvl και αντυτοι θα τους ριξεις ολους!ειδικα το dota ειναι ομαδικο παιχνιδι!οσο ντυμενος και να εισαι,αν το team δεν νιωθει και οι αλλοι εχουν καλη δυνεργασια τον ηπιες..δεν ξερω για το LoL αλλα και στο dota ισχυει η ομαδικη μπαλα!ισως τυχαινεις σε λαθοε teams και σου φαινεται ετσι.. HoN παραπανω αποτυχια μαν. Επαιζα απο το 2009 μεχρι 2011. Dota ripoff ειναι και μαλιστα ασχημη. Οπως και στη dota αμα ντίσεις εναν παίχτη τους εδειρες όλους. Ενω το LoL παιζει ομαδικα μπαλα. Ενας να φυγει εχεις 70% πιθανοτητες να χασεις! Λαθος!αμα ντυσεις εναν και οι αλλοι ειναι λιγοτερα lvl και αντυτοι θα τους ριξεις ολους!ειδικα το dota ειναι ομαδικο παιχνιδι!οσο ντυμενος και να εισαι,αν το team δεν νιωθει και οι αλλοι εχουν καλη δυνεργασια τον ηπιες..δεν ξερω για το LoL αλλα και στο dota ισχυει η ομαδικη μπαλα!ισως τυχαινεις σε λαθοε teams και σου φαινεται ετσι..
xaralas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Εχει βγει ειδη επι πληρωμη .Αλλα υπαρχει και τροπος να παιζεις τζαμπα Δεν ειναι επι πληρωμη και ουτε θα ειναι οταν κυκλοφορησει κανονικα. Free θα ειναι και μαλιστα ολοι οι ηρωες διαθεσιμοι.
Junior22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειναι επι πληρωμη και ουτε θα ειναι οταν κυκλοφορησει κανονικα. Free θα ειναι και μαλιστα ολοι οι ηρωες διαθεσιμοι. Βασικα τωρα η beta επι πληρωμη ειναι εκτος αν κερδισεις κλειδι!μαλλον αυτο εννοει!αλλα οταν κυκλοφορησει θα ειναι f2p και μαλιστα ολοι ξεκλειδωτοι οπως ειπες και χωρις τα αντικειμενα απο το workshop να επηρρεαζουν το gameplay!πολυ σωστη η valve!
kuzko21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 ποτε ειναι το official release? επισης εαν υπαρχει καποιο κλειδι διαθεσιμο θα ηταν ευπροσδεκτο :*
xaralas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 ποτε ειναι το official release? επισης εαν υπαρχει καποιο κλειδι διαθεσιμο θα ηταν ευπροσδεκτο :* Δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Εχω 1 διαθεσιμο, πες μου το steam σου και δικο σου!
Junior22 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μπορει καποιος να μου πει γιατι η valve μου εχει στειλει 2 επιπλεον beta keys στο steam?ακομα δεν ειναι tradeable(19-11 και 8-12 θα ειναι tradeable)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά μήπως έχει κανένας beta invitation/key για Dota 2 να μου στείλει;
aris1986 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και γω το ιδιο παιδια! Ειμαι σε observer mode και λιγουρεύομαι!
xaralas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλημερες, μολις μου δωσαν 2 keys, στειλτε μου το steam σας και δικα σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα