Luxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το εγκατεστησα. Δε ξερω πως γινεται και παιζω κανονικα χωρις κλειδι, αλλα δεν αντεξα να παιξω πανω απο 5 λεπτα! Δε ξερω τινα πρωτο σχολιασω! Ισως συνηθισα και απο το lol.. Δε ξερω. Παντως τα γραφικα, το minimap και τα creeps μου φανηκαν τελειως αθλια!! Δε ξερω εαν ξαναπαιξω.. Ασε που μετα απο λιγα λεπτα με πεταξε εξω απο disconnect..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Σιγά ρε μια χαρά είναι το Dota 2 (εσύ δεν έπαιζες και Dota 1;). Ήθελα και γω λίγο για να το συνηθίσω αλλά ντάξει μετά από λίγα παιχνίδια μπαίνεις στο κλίμα. Συνολικά έπαιξα καμιά 100αριά games μέχρι να ξαναγυρίσω στο LoL (δεν κόβονται τα ναρκωτικά τόσο εύκολα) και εκτός από μερικά παράπονα (π.χ μόνο με αίτηση μπορείς να φαρμάρεις σωστά) το game φαίνεται αρκετά καλό.
Infant Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το εγκατεστησα. Δε ξερω πως γινεται και παιζω κανονικα χωρις κλειδι, αλλα δεν αντεξα να παιξω πανω απο 5 λεπτα! Δε ξερω τινα πρωτο σχολιασω! Ισως συνηθισα και απο το lol.. Δε ξερω. Παντως τα γραφικα, το minimap και τα creeps μου φανηκαν τελειως αθλια!! Δε ξερω εαν ξαναπαιξω.. Ασε που μετα απο λιγα λεπτα με πεταξε εξω απο disconnect.. εισαι σοβαρος το dota 2 αθλιο πλακα κανεις ντα3ει και εγω εχω συνηθίσει απο το lol απο αμα παιξεις λιγο θα πορωθεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 γιατί να κάνει πλάκα? γούστα είναι, άκρως υποκειμενικά...
Luxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ρε φιλε καταρχας τα γραφικα ειναι απλα αθλια! Καμια σχεση ετσι οπως ξεραμε τα παιχνιδα τοσα χρονια! Και οταν λεω αθλια δεν εννοω απο τεχνολογικης αποψης, αλλα απο αισθητικης. 10 χρονια εχουμε συνηθισει διαφορετικα! Το minimap επισης αθλιο.. Δε βοηθαει καθολου.. Οι αποστασεις μεταξυ των towers αυξηθηκαν ή ειναι ιδεα μου; Πιο μεγαλα ειναι τα creeps παρα οι ηρωες! Και δε μπορεις να ξεχωρισεις καθαρα ποιος ειναι ποιος.. Καλα αυτο ισως μετα απο 250 παιχνιδια να λυθει.. Ο ηχος απο τα kills μου θυμιζει counterstrike.. Το ξεφτιλισαμε.. Το scoreboard πως το βλεπεις; Αντικειμενα χρησιμοποιεις με τα αριθμητικα κουμπια; Τελος, επαιξα και 2ο παιχνιδι και εκανα leave στο 3ο λεπτο.. Δε μπορω να του δωσω αλλη ευκαιρια.. Ισως οταν βγει τελικη εκδοση να ξαναπροσπαθησω.
Infant Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 οπως ακριβως ειπε και ο thresh γουστα ειναι αυτα
ScarletK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ρε φιλε καταρχας τα γραφικα ειναι απλα αθλια! Καμια σχεση ετσι οπως ξεραμε τα παιχνιδα τοσα χρονια! Και οταν λεω αθλια δεν εννοω απο τεχνολογικης αποψης, αλλα απο αισθητικης. 10 χρονια εχουμε συνηθισει διαφορετικα! Τα γραφικά είναι πάρα πολύ καθαρά, κάτι που το εκτιμούν όλοι. Είναι "καθολική" η αποδοχή στο dota community ειδικά από την competitive scene. http://www.youtube.com/watch?v=MxO9k17ccjQ Το minimap επισης αθλιο.. Δε βοηθαει καθολου.. Pic του minimap θα βρεις κάτω, μάλλον πρέπει να το ξαναδείς. Οι αποστασεις μεταξυ των towers αυξηθηκαν ή ειναι ιδεα μου; Ίσως λιγάκι, αλλά έχει ανέβει και το pacing. Πιο μεγαλα ειναι τα creeps παρα οι ηρωες! Και δε μπορεις να ξεχωρισεις καθαρα ποιος ειναι ποιος.. Καλα αυτο ισως μετα απο 250 παιχνιδια να λυθει.. Δε χρειάζεται 250 αλλά ναι το συνιθίζεις. Ο ηχος απο τα kills μου θυμιζει counterstrike.. Το ξεφτιλισαμε.. Το map στο wc3 είχε ήχους από unreal tournament... Το scoreboard πως το βλεπεις; Αντικειμενα χρησιμοποιεις με τα αριθμητικα κουμπια; To scoreboard παρέχει μια χαρά πληροφορίες, και το gui για specators είναι πάρα πολύ καλό. Αντικείμενα με νούμερα, φυσικά γίνεται είναι στα settings του παιχνιδιού. Μπορείς να αλλάξεις τα binds για πάμπολα πράγματα. Αν είσαι ευτυχισμένος στο παιχνίδι που παίζεις δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς μόνο και μόνο για να μπορείς να λες "το δοκίμασα και ήταν μάπα" σε συζητήσεις (δικιά μου υπόθεση). Δεν είναι "καθαρή" η προσέγγιση σου διότι είσαι "ερωτευμένος". Φυσικά και είσαι ελεύθερος να κάνεις κριτική, αλλά το post σου δεν αποτελεί κριτική, περισσότερο είναι μια πρώτη εντύπωση, μια μυρωδιά (το ξεφτυλίσαμε, άθλια λόγω αισθητικής κτλ...). Οπότε να το ξαναπώ, το dota 2 είναι σαν το dota 1 αλλά ρετουσαρισμένο. Λόγω της νέας μηχανής δουλεύουν όλα τα spells κανονικά (τα προβλήματα που υπήρχαν στο να υλοποιηθούν κάποια στο builder του wc3 δεν υπάρχουν) και αυτή είναι η μόνη και κυριότερη διαφορά. Αυτό συν το όμορφο support της Valve και το shop για να χαιρόμαστε. ps. Μας έχετε βρει καλούς και υπομονετικούς εδώ μέσα (Thresh σε σένα μιλάω! ) http://www.youtube.com/watch?v=pnqkN8fOWQk
Luxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ρε φιλε εγω ημουν ερωτευμενος με το dota1 και περιμενα το 2 πως και πως. 5 χρονια επαιζα dota1. Lol παιζω μολις 2 μηνες.. Οσο για τα γραφικα εμενα δε μου τα δειχνει ετσι, και τα εχω και στο full.. Οι ηρωες ειναι πιο θολοι. Δε μπορω να τους ξεχωρισω καθολου! Κανει και αρκετα dc.. Δε ξερω τι φταιει.
Luxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μηπως μου τα δειχνει ετσι επειδη παιζω χωρις Invite;
Dotakias1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά!Έχω ένα πρόβλημα με το Dota 2. Ενώ το έχω κατεβάσει στο pc από steam δεν μπορώ να μπω.Μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά με πετάει έξω. Στην αρχή πίστευα ότι ήταν τα γραφικά μου αλλά τώρα βλέπω πως μπορεί να μην φταίει αυτό. Παραθέτω παρακάτω τα στοιχεία του pc μου: notebook: acer aspire 5750g intel core i7-2630QM 2.00Ghz RAM 6,00 GB 64 bit και κάρτα γραφικών intel 3000. Θέλω μια βοήθεια πάνω σε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ.
ScarletK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε στο steam library δεξί κλικ Dota 2-> properties->set launch options και εκεί γράψε " -novid " (κάνει skip το intro video και κάποιοι λένε ότι λύνει το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη).
Dotakias1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή!Το προσπάθησα αλλά δεν άλλαξε κάτι.Αυτή τη φορά βλέπω τον κέρσορα αλλά το πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη παραμένει το ίδιο.
ScarletK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή!Το προσπάθησα αλλά δεν άλλαξε κάτι.Αυτή τη φορά βλέπω τον κέρσορα αλλά το πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη παραμένει το ίδιο. Problem #1 Dota 2 Crash Fix – Crash to Desktop When Loading Dota 2Follow these steps for a possible fix: Go to steamapps/common/dota2 (or dota2 beta)/ and run dota.exe Game will start but won’t be connected to the Steam network. This will allow you to change settings Change all the video settings to lowest. Set it the game to windowed mode. Close game Launch game from steam client Edit settings back to normal Η αυτό: Right click on your DotA 2 in Steam, go to Properties and Set Launch Options, then enter the following: -windowed -w 1920 -h 1080 -noborder -novid Replace the 1920 and 1080 with your actual resolutions. This will launch the game windowed and maximised without the Valve intro video. http://dev.dota2.com/showthread.php?t=29735 http://digital-rumination.blogspot.gr/2012/08/dota-2-black-screen-fix.html
jkody Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά μηπως ξέρετε πως μπορώ να παίξω τζάμπα το ντοτα 2 . Ξερω ότι γίνεται με ινβαϊτ αλλα πως σκατα το κανω και πως γινεται να τους πεισω να το παιξω τζαμπε ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα