valantis123 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 23 λεπτά πριν, delpetro είπε Ασχολείται κανείς με dota 2 ακόμα εδώ κ λίγο καιρό έχω κάτι τρελά ντροπ φπς δοκίμασε να αλλάξεις directx
delpetro Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 11 λεπτά πριν, valantis123 είπε δοκίμασε να αλλάξεις directx Τι εννοείς να το γυρίσω σε vulkan? Γρ το γύρισα σε vulkan και ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
valantis123 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Μόλις τώρα, delpetro είπε Τι εννοείς να το γυρίσω σε vulkan? Γρ το γύρισα σε vulkan και ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ναι αν θυμάμαι καλά είχε 2-3 επιλογές στα settings. Αν είναι χειρότερα.... 🫤 Τι κάρτα έχεις και πώς φαίνεται να δουλεύει όταν ανοίγεις το παιχνίδι?
delpetro Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 18 λεπτά πριν, valantis123 είπε Asus gtx 970 4gb είμαι στα 110 με 120 φπς αλλά όχι σταθερά αλλά σε διαστήματα Γονατίζει κάτι 40αρια βαράει. Κ τα γραφικά να τα βάλω όλα στο low πάλι τα ίδια κάνει οπότε πιστεύω δεν είναι θέμα gpu
alfaeffe Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Εγω παιζω σε linux με vulkan. By the way, για οποιον επαιζε παλια και δει τωρα το thread αυτο που αναστηθηκε, να πω οτι το παιχνιδι εχει αλλαξει αρκετα με τον μεγαλυτερο χαρτη και πλεον τα καινουρια τα unique hero innate abilities και hero facets.
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alfaeffe είπε Εγω παιζω σε linux με vulkan. By the way, για οποιον επαιζε παλια και δει τωρα το thread αυτο που αναστηθηκε, να πω οτι το παιχνιδι εχει αλλαξει αρκετα με τον μεγαλυτερο χαρτη και πλεον τα καινουρια τα unique hero innate abilities και hero facets. ναι, γ@μησε τα. Μπηκα να παιξω, εψαχνα το secret shop, χαθηκα εκει στο δασος, βρεθηκα στον roshan κτλ. Προσωπικα ολες αυτες οι αλλαγες για εμενα φανηκαν αρνητικες. Προφανως επαιξα αρκετα matches για να εχω αυτην την γνωμη. btw, ο Roshan δεν ειναι πιο δυνατος? Πηγα κανα 2 φορες τουμπανο απο items και δυσκολευτηκα λιγο. Αν το εκαναν ετσι για το teamwork, δεν διαφωνω. Πηγαινες με ursa στο 1ο 10λεπτο και το επαιρνες πιο παλια. Α και το μονο που με ξενερωσε φουλ ηταν οι 100 ωρες για να αποκτησεις rank. Σε παλια account θα επρεπε αρκετα λιγοτερα. Εν τελει δεν συνεχισα γτ δεν μπορουσα να παιξω με παρεα, και 100 ωρες με random μου φαινεται too much Επεξ/σία 26 Μαϊου από SabotazNic
W_anakin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μπορείτε παιδιά να μου προτείνετε μια pc σύνθεση για Dota 2 για να έχω 120 frames σε 32άρι 4k monitor;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα