Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ εμείς κλέφτες θα γίνουμε? :P

Μπα δεν το έβαλαν γιαυτο, καθαρά συλλογή στοιχείων… υπάρχουν αυτοί που πληρώνουν για να τους ανεβάσουν rank το account, επίσης (χωρίς να το έχω δοκιμάσει) θα μπορείς να αλλάξεις αριθμό, δεν νομίζω ότι είναι ισόβιος,

Τι να χαλάσω μωρέ… λες και έφτιαξαν το matchmaking :P

Φιλικά πάντα!

κρίνοντας απ το πως εφαρμόστηκε και στο cs το έκαναν και για να περιορίσουν τα smurf και για να "δεσουν" τα acc με κάποιο προσωπικό στοιχείο, επίσης άμα βάλεις σε δευτερο acc το ίδιο τηλέφωνο θεωρεί οτι ανήκει στο ίδιο πρόσωπο  

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας αλανια μπορει να  βοηθησει κανεις για να βελιτωσω το λαγκ στο γκμαμε. Παιζω με 74 πινγκ ΚΑΙ δεν κατεβαινει κ στα fight ανεβαινει ορισμενες φορες παει k σε Slow motion κανεις βοη8εια ? 

Η γραμμη μου ειναι φαστ παθ.\\

post-264977-0-31791500-1498408693_thumb.png

Δημοσ.

Τι να σου πω, και εγώ είμαι σε fastpath και απ'όσο έχω προσέξει δεν πάει πάνω από 55ms και μπορώ να πω πως eu west τις περισσότερες φορές έχω καλύτερο ping από east, αν και τις τελευταίες μέρες 2-3 φορές μου έχει ανεβάσει ping ενώ δεν μου το είχε κάνει τον προηγούμενο μισό χρόνο από όταν αναβάθμισα σε vdsl. http://prntscr.com/fo0zdx

μία ιδέα: http://prntscr.com/fo0zxx

επίσης βάλε ένα adblock στον chrome να ξενοιάσεις από τις διαφημίσεις και όποιο σάιτ σου λέει να το απενεργοποίησεις για να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς απλά το κάνεις. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μπορει καποιος να με βοηθησει εαν γνωριζει ειχε στην κατοχη του geforce 540M?

εχω ενα notebook με: core i7 2960xm (2,7 φτανει 3.5ghz)  16gbDRR3 και την 540m 2GB

εβαλα το dota και οταν εκανε launch (1920χ1080 αναλυση) ηταν αυτοματα στα high graphics default δλδ ομως οταν παω να παιξω  εχει πολυ λιγα fps και κολλαει.

δοκιμασα 1366χ768 αναλυση αλλα και παλι κολλαγε.μονο οταν τα εβαλα στα low εφτασαν τα fps 100

δλδ οταν το βαλω lowgraphics και στις δυο αναλυσεις παιζει 100fps και στα high περιπου 10-15

εψαξα στο νετ και ειδα οτι ειχαν και αλλοι προβλημα.μηπως ειχε κατι αναλογο και αν ναι γνωριζει τον τροπο επιλυσης? δλδ ειναι αδυναμη πολυ η 540m η υπαρχει καποιο αλλο προβλημα? ευχαριστω,

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μπορει καποιος να με βοηθησει εαν γνωριζει ειχε στην κατοχη του geforce 540M?

εχω ενα notebook με: core i7 2960xm (2,7 φτανει 3.5ghz)  16gbDRR3 και την 540m 2GB

εβαλα το dota και οταν εκανε launch (1920χ1080 αναλυση) ηταν αυτοματα στα high graphics default δλδ ομως οταν παω να παιξω  εχει πολυ λιγα fps και κολλαει.

δοκιμασα 1366χ768 αναλυση αλλα και παλι κολλαγε.μονο οταν τα εβαλα στα low εφτασαν τα fps 100

δλδ οταν το βαλω lowgraphics και στις δυο αναλυσεις παιζει 100fps και στα high περιπου 10-15

εψαξα στο νετ και ειδα οτι ειχαν και αλλοι προβλημα.μηπως ειχε κατι αναλογο και αν ναι γνωριζει τον τροπο επιλυσης? δλδ ειναι αδυναμη πολυ η 540m η υπαρχει καποιο αλλο προβλημα? ευχαριστω,

525m που είχα δοκιμάσει το lol 1360x768 όλα very high κλειδωμένο 60 καρέ.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε το εχω παρατησει πλεον.μαλλον εχει θεμα κατι που δεν μπορω να βρω.

σίγουρα η κάρτα σου δεν είναι και δυνατή, αλλά δες για θερμοκρασίες CPU & GPU μήπως κάνει throttling και σου ρίχνει τις επιδόσεις

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Έχοντας μια εβδομάδα εύκαιρη/άδεια, είπα να περάσω κάποιες ώρες με τον εγκέφαλο στο ρελαντί . Έπαιξα το Dota 1 offline και ψάχνοντας στο ίντερνετς για συμβουλές(είχα ξεχάσει τα πάντα) είδα ότι βγήκε το δεύτερο.

Προσπαθόντας να παίξω με τα μποτ, όπως στο 1, είδα ότι οι σύμμαχοι ήταν κάτι ανάμεσα σε αμοιβάδες και τούβλα. Προσπάθησα να βάλω μοντς, αλλά δίχως πολλά αποτελέσματα. Μερικές φορές τα μποτ ήταν σχεδόν τελείως passive.Μιλάμε "κόλλημα" σε άσχετο μέρος του χάρτη και "περιπολία" εκεί ως σχεδόν το τέλος. Αποτέλεσμα να είναι lvl 2-4 όταν ο πρώτος είχε 19+...

Ξέρετε κανένα καλό μοντ για να το διορθώσει; Επειδή στο 1 δεν είχα τέτοια προβλήματα και είναι γενικά πολύ ευχάριστη εμπειρία για κανένα 30-40 λεπτο απλής relaxed διασκέδασης. Τώρα απλά το θέλω με καλύτερα γραφικά :P 

Thnks και btw ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για οιαδήποτε online κατάσταση με πραγματικούς παίκτες (co+op κ.ο.κ.).

Επεξ/σία από LongTom
Δημοσ.
16 ώρες πριν, LongTom είπε

Καλησπέρα, 

Έχοντας μια εβδομάδα εύκαιρη/άδεια, είπα να περάσω κάποιες ώρες με τον εγκέφαλο στο ρελαντί . Έπαιξα το Dota 1 offline και ψάχνοντας στο ίντερνετς για συμβουλές(είχα ξεχάσει τα πάντα) είδα ότι βγήκε το δεύτερο.

Προσπαθόντας να παίξω με τα μποτ, όπως στο 1, είδα ότι οι σύμμαχοι ήταν κάτι ανάμεσα σε αμοιβάδες και τούβλα. Προσπάθησα να βάλω μοντς, αλλά δίχως πολλά αποτελέσματα. Μερικές φορές τα μποτ ήταν σχεδόν τελείως passive.Μιλάμε "κόλλημα" σε άσχετο μέρος του χάρτη και "περιπολία" εκεί ως σχεδόν το τέλος. Αποτέλεσμα να είναι lvl 2-4 όταν ο πρώτος είχε 19+...

Ξέρετε κανένα καλό μοντ για να το διορθώσει; Επειδή στο 1 δεν είχα τέτοια προβλήματα και είναι γενικά πολύ ευχάριστη εμπειρία για κανένα 30-40 λεπτο απλής relaxed διασκέδασης. Τώρα απλά το θέλω με καλύτερα γραφικά :P 

Thnks και btw ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για οιαδήποτε online κατάσταση με πραγματικούς παίκτες (co+op κ.ο.κ.).

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς, δυστυχώς ακόμα και για τους αρχάριους που ξεκινάνε Dota αυτό είναι ένα πρόβλημα που προσπαθεί μεν η valve να φτιάξει αλλά μάταια. δοκίμασε να δίνεις εντολές στα bot. πχ push mid, get back klp. απο default είναι με το κουμπί (Y)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ελληνική αποστολή βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Birmingham και στο κατάμεστο Birmingham Arena για το τουρνουά DOTA 2 στο πλαίσιο του ESL One

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/3/2018 στις 2:15 ΜΜ, LongTom είπε

Καλησπέρα, 

Επαναφέρω την ίδια ερώτηση. Υπάρχει κάποιο mode που να βελτιώνει τα πράγματα με την ΑΙ; Παίζω σε υψηλή δυσκολία, αλλά και πάλι, ώρες ώρες τα bot κάνουν αψυχολόγητες ενέργειες!

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ασχολείται κανείς με dota 2 ακόμα εδώ κ λίγο καιρό έχω κάτι τρελά ντροπ φπς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...