Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ασε το dota και ξεκινα το Hots

Το έχω σκεφτεί ρε φίλε αλλά παίζω απο warcraft 3 και δέν ξέρω νιώθω ότι είναι ένα κομμάτι της ζωής μου :unsure: :unsure: :unsure: ¨Οσο σκ@@τα και να το έχουν κάνει το θέμα.

Δημοσ.

Άμα είσαι 4k+ δεν νομίζω να κερδίσεις και πολλά απ το Gameleap.

Δηλαδή άμα είσαι 1k και 2 τί ακριβώς παίζει γιατί έχω την εντύπωση ότι σε παίρνει απο το χεράκι και σε πάει στα 3 και 4κ με τήν ανάλογη χρηματική αμοιβή φυσικά. Σωστά?

Δημοσ.

Στην dota το μόνο guide που χρειάζεσαι είναι το: how to be less egoistic asshole with blinkers and more team vigilance player.

• Like 2
Δημοσ.

Στην dota το μόνο guide που χρειάζεσαι είναι το: how to be less egoistic asshole with blinkers and more team vigilance player.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά πλέον δεν είναι αρκετό. Εχεί και κάποια mechanics τα οποία πρέπει να κάτσεις να τα μελετήσεις. Γι αυτό και εγώ ρωτάω για το gameleap γιατί άμα είναι να έρχεται ο κάθε ξεκάρφωτος και έχει έτοιμα guides για όλα τα picks και τα counter items kai heroes τότε τσάμπα παίζουμε.

Δημοσ.

Δηλαδή άμα είσαι 1k και 2 τί ακριβώς παίζει γιατί έχω την εντύπωση ότι σε παίρνει απο το χεράκι και σε πάει στα 3 και 4κ με τήν ανάλογη χρηματική αμοιβή φυσικά. Σωστά?

Guide σου δείχνει και κάποια "μυστικά" παιχνιδιού που αν παίζεις αρκετά μάλλον θα τα ξέρεις.

Δημοσ.

Guide σου δείχνει και κάποια "μυστικά" παιχνιδιού που αν παίζεις αρκετά μάλλον θα τα ξέρεις.

Κατάλαβα. Κρίμα πάντως γιατί άμα δεν φάς ήττες στην dota δεν μαθαίνεις. Και κάπως έτσι πιστεύω ότι χαλάει το game. Γι αυτό δέν νομίζω να ξαναδούμε παίχτες σάν τον Dendi διότι όλοι θα παίζουν σάν ρομπότ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις μπήκα να παίξω ένα game μετά από αρκετό καιρό, στο rank σου ζητάει αριθμό τηλεφώνου;;;; SRSLY  WTF VALVE!!!!

Δημοσ.

Το έκαναν νομίζω για τα smurf acc.

Επίσης αν έχεις αρκετό καιρό να παίξεις καλό είναι να μην ξεκινάς με ranked θα 'ναι άδικο για τους συμπαίκτες σου, γνώμη μου!

Δημοσ.

Δλδ εμείς κλέφτες θα γίνουμε? :P

Μπα δεν το έβαλαν γιαυτο, καθαρά συλλογή στοιχείων… υπάρχουν αυτοί που πληρώνουν για να τους ανεβάσουν rank το account, επίσης (χωρίς να το έχω δοκιμάσει) θα μπορείς να αλλάξεις αριθμό, δεν νομίζω ότι είναι ισόβιος,

Τι να χαλάσω μωρέ… λες και έφτιαξαν το matchmaking :P

Φιλικά πάντα!

Δημοσ.

Δλδ εμείς κλέφτες θα γίνουμε? :P

Μπα δεν το έβαλαν γιαυτο, καθαρά συλλογή στοιχείων… υπάρχουν αυτοί που πληρώνουν για να τους ανεβάσουν rank το account, επίσης (χωρίς να το έχω δοκιμάσει) θα μπορείς να αλλάξεις αριθμό, δεν νομίζω ότι είναι ισόβιος,

Τι να χαλάσω μωρέ… λες και έφτιαξαν το matchmaking :P

Φιλικά πάντα!

ναι μπορεις να αλλαξεις αριθμο αλλα τρως ban 3 μηνες απο τα rank games

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...