Mikeasdf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εχει κατεβασει κανεις terrains απο τα free site? Ειχα κατεβασει το immortal gardens αλλα ειχε καποια θεματακια, το εβγαλα και απο τοτε δεν ασχοληθηκα ξανα, αλλα του monkey king με ψηνει πολυ να το κατεβασω. Ξερει κανενας αν αυτα γενικα σου ριχνουν performance ?
revolver1990 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ακριβώς το ίδιο με τα κανονικά.Αν το κανονικό terrain σου κόβει fps, θα σου κόψει και το "mod" . 1
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 εμενα μου αρέσει το καινούριγο patch, έβαλε περισσότερο depth στο παιχνίδι.. (4700 mmr είμαι.) βέβαια μέχρι να το συνηθίσω μου βγήκε η πίστη και 10 loses στη σειρά... το κακό με τη dota2 και τη steam όσο παιρνάει ο καιρός αντί να γινει ποιο optimized τα γραφικά για μηχανήματα mac γίνονται όλο και ποιο βαριά.
Havik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Γι'αυτο το λες, παίξε σε 2-3Κmmr και τα λέμε βγήκε νεο patch? έχω καιρό να μπώ.
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Γι'αυτο το λες, παίξε σε 2-3Κmmr και τα λέμε βγήκε νεο patch? έχω καιρό να μπώ. όχι για το 7άρι λέω. έχω και account με 3Κ mmr ΟΚ δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, απλώς παίρνω το παιχνίδι πάνω μου τις περισσότερες φορές..
Mikeasdf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Απο 4200 mmr πηγα 3004 μεσα σε 2 βδομαδες. Losses σερι λεμεεεε! Ειναι απιστευτο το πώς καθε γκειμ που κανουμε snowball στην αρχη το χανουμε. Λες και εχουν καταραστει το account μου να μη νικησει ξανα
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Απο 4200 mmr πηγα 3004 μεσα σε 2 βδομαδες. Losses σερι λεμεεεε! Ειναι απιστευτο το πώς καθε γκειμ που κανουμε snowball στην αρχη το χανουμε. Λες και εχουν καταραστει το account μου να μη νικησει ξανα για μένα περισσότερη προσοχή θέλει στο mid game. (εκεί παρουσιάζονται οι περισσότερες κοιλιές.) η αρχή είναι εύκολη, ακόμα και lane να χάσεις μαζεύεται αν ξέρεις να φαρμάρεις (ιδίως στο 7.00 το κάναν και ποιο εύκολο.) φυσικά και μετά το mid στο late οποιοδήποτε λάθος κοστίζει games. για μένα επειδή ανεβαίνω τώρα στο mmr και παίζουνε όλοι αρρωστημένα, αν δω ότι δεν το χω στα 2 games, το κλείνω και παίζω την επόμενη.
Mikeasdf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 για μένα περισσότερη προσοχή θέλει στο mid game. (εκεί παρουσιάζονται οι περισσότερες κοιλιές.) η αρχή είναι εύκολη, ακόμα και lane να χάσεις μαζεύεται αν ξέρεις να φαρμάρεις (ιδίως στο 7.00 το κάναν και ποιο εύκολο.) φυσικά και μετά το mid στο late οποιοδήποτε λάθος κοστίζει games. για μένα επειδή ανεβαίνω τώρα στο mmr και παίζουνε όλοι αρρωστημένα, αν δω ότι δεν το χω στα 2 games, το κλείνω και παίζω την επόμενη. Το ειχα παθει ξανα αυτο και εχασα καμια 850 mmr επειδη επαιζα μεχρι να παρω win. Ultimate tilt! Ειχα να παιξω πλακα πλακα απο τοτε που αλλαξε το meta κλπ, ισως φταιει και αυτο. Και γω αποτι καταλαβα το mid game μετραει πλεον, οι heroes εκει ειναι πιο δυνατοι και πρεπει να παιρνεις advantage. Ειναι βαρετο ομως να πρεπει να εξηγεις τα παντα στο team σου και να τους πεισεις μεχρι να σε ακουσουν
alex999 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες να σας ρωτησω τα loss/kpbs που αναφέρονται; Άλλαξα πριν απο λιγες μέρες την σύνδεση μου και έχω κατι 8000 kbps και δεν μπορω να παιξω.
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Παιδες να σας ρωτησω τα loss/kpbs που αναφέρονται; Άλλαξα πριν απο λιγες μέρες την σύνδεση μου και έχω κατι 8000 kbps και δεν μπορω να παιξω. Δες τα settings. Πιο πολύ ρόλο παίζει να είσαι με καλώδιο και όχι wireless. Το wireless όλο και κάποιο πακέτο θα χάσει οπότε θα παγώσει το game ενώ στο ενσύρματο δεν χάνεις ποτέ ούτε ένα πακέτο.
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ειπα να ξεκινησω το dota...wtf? ερχομαι απο lol ... ποιοι ιεναι οι supp ποιο oi adc/jungler/ranged/mage/dmg κτλπ;
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 έχει μεσα αναλυτικότατο guide φιλε που δείχνει τα classes. ένα google να κανεις δλδ .. 1
Havik Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ειπα να ξεκινησω το dota...wtf? ερχομαι απο lol ... ποιοι ιεναι οι supp ποιο oi adc/jungler/ranged/mage/dmg κτλπ; Welcome in a world of pain! 4
bilisios Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 ειπα να ξεκινησω το dota...wtf? ερχομαι απο lol ... ποιοι ιεναι οι supp ποιο oi adc/jungler/ranged/mage/dmg κτλπ; Τσέκαρε αυτά τα δύο site : http://wiki.teamliquid.net/dota2/Hero_Roles https://www.dotabuff.com/learn/lol Στο δεύτερο εκτός από τις συμβουλές που σου δίνει, έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις τους αγαπημένους σου champions στο lol και να σου βρει παρόμοιους στη Dota. Μια συμβουλή, αν δεν έχεις πραγματικά όρεξη να το αρχίσεις, καλύτερα άσ'το. 1
frapes87 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Υπάρχει κανείς απο εδώ που να έχει τσεκάρει το gameleap που βλέπω παντού???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα