Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καντε με και μενα Failzorr (ez θα βγει στην αναζητηση).Πρωην 4κ, 3500 σολο τωρα :(

noobakos εισαι ΧΑΧΑ, ηθελε να παιξουμε και Lan . XA

+2 ranked , 5600mmr asap ^^

Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις άρχισα το DotA2 και θα ήθελα τη βοήθεια σας σε μερικά πράγματα. Πρώτα απ' όλα θέλω να ρωτήσω (βλέποντας τα μηνύματα που γράφετε παραπάνω) υπάρχουν και εδώ ξεχωριστά ranked και normal games όπως στο LOL ή όλα είναι το ίδιο; Μπήκα ένα game σήμερα το πρωί και είναι κανά 2-3 sec delay στις κινήσεις του ήρωα και όταν γινόταν επίθεση σε ένα tower μου μου εμφάνιζε το μήνυμα "Your tower is under attack" όταν τον είχαν πια ρίξει, και η ερώτηση μου είναι θα υπάρχει πάντα αυτό το lag ή μπορώ να συνδέομαι αλλού ώστε να παίζω κανονικά; Τελευταία ερώτηση μου είναι τα αντικείμενα που τα αγοράζεις με αληθινά χρήματα σου δίνουν τίποτα ingame ή είναι σαν τα skin; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις άρχισα το DotA2 και θα ήθελα τη βοήθεια σας σε μερικά πράγματα. Πρώτα απ' όλα θέλω να ρωτήσω (βλέποντας τα μηνύματα που γράφετε παραπάνω) υπάρχουν και εδώ ξεχωριστά ranked και normal games όπως στο LOL ή όλα είναι το ίδιο; Μπήκα ένα game σήμερα το πρωί και είναι κανά 2-3 sec delay στις κινήσεις του ήρωα και όταν γινόταν επίθεση σε ένα tower μου μου εμφάνιζε το μήνυμα "Your tower is under attack" όταν τον είχαν πια ρίξει, και η ερώτηση μου είναι θα υπάρχει πάντα αυτό το lag ή μπορώ να συνδέομαι αλλού ώστε να παίζω κανονικά; Τελευταία ερώτηση μου είναι τα αντικείμενα που τα αγοράζεις με αληθινά χρήματα σου δίνουν τίποτα ingame ή είναι σαν τα skin; Ευχαριστώ

μήπως μπήκες σε κανα σερβερ US? τσεκαρε το και βαλε eu west - eu east και russian αμα εισαι μαζοχιστής. :)

Δημοσ.

εμένα το "find match" το έχει γκρίζο, μπορώ να πατήσω και να παίξω στα "view lobbies" "create lobby" "practice with bots".

Δημοσ.

ναι ειναι κλειδωμενα τα ranked μεχρι να πας 50lvl. τα normal match ειναι ανοιχτα. εκτος και αν πρεπει να παιξεις καποιο "ιντρο" οπως παλια στο source 1 . δεν ξερω τωρα να σου πω σιγουρα

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ για τη βοήθεια

Τελευταία ερώτηση μου είναι τα αντικείμενα που τα αγοράζεις με αληθινά χρήματα σου δίνουν τίποτα ingame ή είναι σαν τα skin;

εδώ τι ισχύει; υπάρχουν πράγματα που επηρεάζουν το game ή είναι στα την παλιά τη DotA και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για την εμφάνιση;

Δημοσ.

λοιπον παιδακια ειπαμε ranked οποτε θα μπω απο το παλιο μου.εχετε κατα νου οτι εχει κακο mmr γιατι το χαμε ξεφτιλισει μετα απο ενα σημειο με τους αλλους και μονο game δεν παιζαμε.εμπενε ο καθενας απο το account και ειχε γινει μουνι.τεσπα ειμαι μεγαλη παιχταρα οποτε θα το ανεβασω.εχω 2 παλια account,το ενα ειναι πολυ παλιο και το αλλο απο περσι.καντε με και στα 2 και βλεπουμε.τα friend id ειναι 147149239 και 64207939.παμε για ti6 παιδια.

οκ ευχαριστώ για τη βοήθεια

εδώ τι ισχύει; υπάρχουν πράγματα που επηρεάζουν το game ή είναι στα την παλιά τη DotA και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για την εμφάνιση;

βαλε region eu μονο και θα φτιαξει το delay.και επισης θα μπενεις απο το matchmaking games,οχι απο lobbies.σε εδειξει ο vaggos με φωτο οποτε το καταλαβες.οσο για τα cosmetics ειναι μονο στην εμφανιση του ηρωα,σαν skins.αυτα και μην ξαναπαιξεις λολ γιατι θα σε βρω και θα σε κυνηγησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...