Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ξερω, και γω EU West επαιζα παντα αλλα μετα απο 1 update το ping μου πηγε 50 απο 120 και υπεθεσα πως εβαλαν κιαλλους servers.Πηγα στο practice και ειδα λουξεμβουργο, οποτε ειναι απο αυτο.Πριν γινει αυτο ειχε μονο sweden.

Δημοσ.

Λουξεμβούργο servers εχει κανα δυο χρόνια. ο μονος λόγος να εχεις χαμηλότερο ping ειναι να μπήκες αργα το βράδυ. εγω 1-2 το τα ξημερώματα εως το πρωί εχω 90. προς μεσημέρι μέχρι το βράδυ εχω 130 (εγω τιν αερατη εταιρια σταθερις και ιντερνετ)

Δημοσ.

Εγω παντως οσες φορες εκανα custom lobby μου εβγαζε μονο Σουηδια.50 ping btw εχω καθε μερα, ολη μερα.Ισως να βελτιωθηκε η HOL τοτε αλλα δε νομιζω γιατι και ο φιλος μου με forthnet ειδε βελτιωση στο ping του μετα το update που λεω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά το 6.86 έχει κανείς πρόβλημα με low fps? Έτρεχα το παιχνίδι στα 120fps και τώρα είναι unplayable. Πιάνω max 60 αλλά μ.ο. θα έλεγα γύρω στα 40 και laggarουν τα πάντα. Μέχρι και ο ήχος ακούγεται σπαστά :s

Δημοσ.

Μετά το 6.86 έχει κανείς πρόβλημα με low fps? Έτρεχα το παιχνίδι στα 120fps και τώρα είναι unplayable. Πιάνω max 60 αλλά μ.ο. θα έλεγα γύρω στα 40 και laggarουν τα πάντα. Μέχρι και ο ήχος ακούγεται σπαστά :s

και σε μενα επεσαν τα fps και αναγκάστηκα να κλείσω τα shadows για να καλυτερεψει. γενικα οταν βγηκε το reborn ειχα 100+ fps. οσο περναει ο καιρός με τα update χάνω και απο λίγο. εχω φτάσει να παίζω σε 40-70 

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τα είχα όλα στο low ή απενεργοποιημένα, οπότε δεν μπορώ να πειράξω τίποτα στα γραφικά.
Έχω fx 6300 και nvidia 660 oc.
2 μέρες πριν το update είχα 120 fps σταθερά

Δημοσ.

Εγώ που είχα καιρό να παίξω Dota (την έκοψα λίγο πριν το patch που βγήκε το octarine's) και ξανάρχισα λίγες βδομάδες πριν, σε 1080p στο PC1 της υπογραφής, ενώ παίζω στα 120+-, έχω fps drops ακόμη και κάτω από 60 ακόμη και αν δε συμβαίνει τίποτα στην οθόνη (απλό laning stage, ή ακόμη και βολτάροντας σε σημεία του χάρτη χωρίς τίποτα άλλο πέραν του hero μου).

Από θερμοκρασίες είμαι κομπλέ, σε άλλα παιχνίδια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχω δοκιμάσει τους 4 τελευταίους drivers (και Catalyst και Crismon), το πρόβλημα είναι ανεξάρτητο των settings, έχω τρέξει τη Dota σε 32/64bit, με -dx11 και χωρίς, με opengl και χωρίς και δεν βρήκα λύση. Γι'εμένα είναι ακόμη unplayable (με μια δόση υπερβολής, αλλά τι να κάνουμε, όταν για τα δυο παιχνίδια που παίζω το σύστημα μου θεωρείται overkill γι'αυτά, δε μπορώ να βλέπω <60fps) το Reborn. Δεν είχα ποτέ θέμα στο Source 1.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ψηνεται κανεις για premade?να κανουμε μια 5αδα να παιζουμε.τωρα εχω χρονο για αυτο το προτεινω.οποιος το ψηνει ας στειλει.

Δημοσ.

εγω ψινομαι για κανα game με φυσιολογικα ατομα. B)

εμενα ψαχνεις φιλε.εκανα καινουριο account για να το παιξω σοβαρα αλλα μπορω να μπω απο το παλιο αν θες ranked.

Δημοσ.

Ε ναι απλως αν καποιος εχει 2k και εγω που εχω 4k θα υπαρχει τεραστια διαφορα και δε θα το ευχαριστηθω. Οχι οτι εχω καποιο τρελο μμρ,ισα ισα το πιο κοινο ειναι στα 3-4κ απλα ρωταω για να δω αν θα υπαρχει καποια ισορροπια. Καντε με αδδ στο στεαμ the_7oker

Δημοσ.

λοιπον αμα θελετε ranked εχω το παλιο account αλλιως περιμενετε να παω το καινουριο 50 trophy lv.απλα απο το καινουριο δεν μπορω να κανω add ακομα οποτε καντε με εσεις και κανονιζουμε την μπιζνα.το friend id μου ειναι 257010620

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...