Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα, τωρα ειδα οτι οταν γραφω -ping γραφει 5ms. 

Μένω Σόφια

λεγε ρε.σπουδαζεις σοφια?btw το 5 ειναι γελοιο ρε φιλε εγω παιζω σταθερο με 60-70

Δημοσ.

εγω σταθερα 90-110,120 ..2 χρονια τωρα

χτυπαω και 100αρια στις κακες του οτε αλλα παλι εχω συνηθισει και μου ειναι playable.

• Like 1
Δημοσ.

Με φαστ παθ (χολ) με την εντολη -ping εχω 40 με 60 νομιζω αλλα στο net graph ελεγε 90-100 οταν το ειχα

καλα εισαι και εγω με 90αρια παιζω τωρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σχεδόν σε κάθε game που παίζω, υπάρχουν στιγμές που όταν κουνιέται η κάμερα, φαίνεται να "τρεμοπαίζει" η εικόνα. Δεν είναι smooth δηλαδή η κίνηση της εικόνας. Αυτό δεν συμβαίνει μέσα σε battles ή σε μεγάλο χαμό, αλλά στο άσχετο. Τα fps τα τσεκάρω και είναι καρφωμένα 120, το ping είναι μια χαρά κοντά 33ms και το σύστημα είναι της υπογραφής μου.

Με εκνευρίζει πιο πολύ γιατί παίζω και battlefield 4 multiplayer, όπου εκεί δεν το κάνει καθόλου και το έχω στα ULTRA με σταθερά fps και χωρίς αυτό το "τρεμοπαίξιμο". Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά παίζει. Νομίζω και στο dota 2 από το geforce experience που μπορείς να πειράξεις τα video settings, τα έχω στο MAX και εκείνα, αλλά δεν το δικαιολογεί αυτό το σύστημά μου. Η κάρτα δεν ζορίζεται σχεδόν καθόλου στο dota 2 ενώ στο BF4 είμαι οριακά...

Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει και τι να κάνω?

Δημοσ.

Σχεδόν σε κάθε game που παίζω, υπάρχουν στιγμές που όταν κουνιέται η κάμερα, φαίνεται να "τρεμοπαίζει" η εικόνα. Δεν είναι smooth δηλαδή η κίνηση της εικόνας. Αυτό δεν συμβαίνει μέσα σε battles ή σε μεγάλο χαμό, αλλά στο άσχετο. Τα fps τα τσεκάρω και είναι καρφωμένα 120, το ping είναι μια χαρά κοντά 33ms και το σύστημα είναι της υπογραφής μου.

Με εκνευρίζει πιο πολύ γιατί παίζω και battlefield 4 multiplayer, όπου εκεί δεν το κάνει καθόλου και το έχω στα ULTRA με σταθερά fps και χωρίς αυτό το "τρεμοπαίξιμο". Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά παίζει. Νομίζω και στο dota 2 από το geforce experience που μπορείς να πειράξεις τα video settings, τα έχω στο MAX και εκείνα, αλλά δεν το δικαιολογεί αυτό το σύστημά μου. Η κάρτα δεν ζορίζεται σχεδόν καθόλου στο dota 2 ενώ στο BF4 είμαι οριακά...

Ανοιξε v-sync και βαλε στο πανελ της nvidia triple buffering στη dota

Δημοσ.

windows 10?

Δημοσ.

Ανοιξε v-sync και βαλε στο πανελ της nvidia triple buffering στη dota

Θα το δοκιμάσω άμα είναι και βλέπουμε.

windows 10?

Ναι στα 10αρια γίνεται. Αυτό φταίει?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το steam προσπαθεί να κάνει update αλλά αποτυγχάνει και μου πετάει error ότι η λήψη απέτυχε. 

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...