BlackScorpionX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως, τα παλιά κολλήματα φαίνεται να σταμάτησαν. Ήταν αρκετά εκνευριστικό το προηγούμενο! Πλέον χαίρομαι το alt-tab βρε αδερφέ!! Ναι ρε μαν! Χθες που το δοκίμασα πρώτη φορά νόμιζα ότι όταν έκανα alt tab crash-αρε το παιχνίδι αλλά τελικά ήταν απλά γρήγορο! 1
satafaka Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 αχαχχααχ ναι επιτέλους. Εντωμεταξύ στο παλιό με εκείνα τα απαίσια γραφικά που παίζαν στο background, όταν έκανες alt-tab τα έβλεπες ακόμα πίσω από την γραμμή εργαλείων κάτω κάτω αχαχαχαχ και αν δεν πήγαινες σε άλλο πρόγραμμα κατευθείαν από τον chrome πχ σε ξαναπήγαινε dota 2. Ε ήμαρτον στο 2015 ζούμε. Νομίζω πολύ καλή κίνηση το Reborn. Εμένα δεν μου έβγαλε κανένα bug. Έκανε μόνο του το update πριν μερικές μέρες και όλα καλά. Ρε παιδια παω να ξεκινησω το παιχνιδι κ μου λεει πως λειπει το executable file.γιατι τ κανει αυτο τωρα; Θα σου πρότεινα μία καθαρή εγκατάσταση με κάθε επιφύλαξη. Αλλιώς προσπάθησε να βρεις το .exe μέσα στα program files που έκανες εγκατάσταση το Dota και να το τρέξεις από εκεί. Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Το βράδυ αν δεν το έχεις λύσει θα την ψάξω και θα σου πω περισσότερα.
Mikeasdf Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια παω να ξεκινησω το παιχνιδι κ μου λεει πως λειπει το executable file.γιατι τ κανει αυτο τωρα; Library->Ιδιοτητες Dota2->Local Files->Verify integrity
StylerGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ το έβγαλα και το ξανα εγκατέστησα και με βάζει αυτόματα στο Reborn. Η μκία είναι πως δεν μπορώ να παίξω με φίλους μου που παίζουν με την προηγούμενη έκδοση. ΕΛΕΟΣ! το παλιο ciient δεν υπαρχει πως παιζανε οι φιλοι σου απο αυτο? 1
noobogadgetakias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Library->Ιδιοτητες Dota2->Local Files->Verify integrity το εκανα και τπτ.. αχαχχααχ ναι επιτέλους. Εντωμεταξύ στο παλιό με εκείνα τα απαίσια γραφικά που παίζαν στο background, όταν έκανες alt-tab τα έβλεπες ακόμα πίσω από την γραμμή εργαλείων κάτω κάτω αχαχαχαχ και αν δεν πήγαινες σε άλλο πρόγραμμα κατευθείαν από τον chrome πχ σε ξαναπήγαινε dota 2. Ε ήμαρτον στο 2015 ζούμε. Νομίζω πολύ καλή κίνηση το Reborn. Εμένα δεν μου έβγαλε κανένα bug. Έκανε μόνο του το update πριν μερικές μέρες και όλα καλά. Θα σου πρότεινα μία καθαρή εγκατάσταση με κάθε επιφύλαξη. Αλλιώς προσπάθησε να βρεις το .exe μέσα στα program files που έκανες εγκατάσταση το Dota και να το τρέξεις από εκεί. Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Το βράδυ αν δεν το έχεις λύσει θα την ψάξω και θα σου πω περισσότερα. τι εννοεις μια καθαρη εγκατασταση?να το πεταξω και να το ξανα εγκαταστησω?
satafaka Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως αν υπάρχει κανένας μοναχικός καβαλάρης στυλ lucky luke, που ξοδεύει τον χρόνο του στην Dota 2 μόνος του, με ένα άχυρο στο στόμα στην άκρη του μπαρ, ας στείλε ένα pm να γίνουμε 2 ή και περισσότεροι καβαλάρηδες κυνηγώντας την Ρώσικη έκδοση των Daltons!
StylerGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως αν υπάρχει κανένας μοναχικός καβαλάρης στυλ lucky luke, που ξοδεύει τον χρόνο του στην Dota 2 μόνος του, με ένα άχυρο στο στόμα στην άκρη του μπαρ, ας στείλε ένα pm να γίνουμε 2 ή και περισσότεροι καβαλάρηδες κυνηγώντας την Ρώσικη έκδοση των Daltons! καλα φιλε η περιγραφη σου μια κατηγορια μονη της.ειμαι μεσα φιλε στειλε να σε κανω add.
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια εχει ο αδερφός μου κάτι θέματα με ΟΤΕ σε dota 2 του βγάζει στα ευρωπαικά regins 77ms είναι λογικό; στα 35 δεν έπρεπαι να παίζει; μπορεί να τσεκαρει κανεις τι MS έχει; πιθανο ο οτέ να εχει το θέμα ε;
selianx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 38 EAST 64 WEST έχω εγώ με ΟΤΕ. Όπως και να 'χει, για εμένα κάτω από 100ms είναι playable αρκεί να το συνηθίσει. Δηλαδή εγώ έπαιζα για αρκετό καιρό στα 90-100 παλιότερα και δεν είχα κανένα θέμα, παίζωντας στα 38-64 δεν είχα κανένα θέμα, γυρνόντας στα 100 παρατηρούσε μικροαλλαγές που τις συνήθισα μετά από 1-2 games. Μικρό το κακό όπως και να'χει. Αν είναι 77 και σταθερό τότε δε νομίζω να έχει πρόβλημα, ειδικά αν βάλει να μη φαίνεται το ping του και το μυαλό του να μην είναι συνέχεια εκεί.
vaggos88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια εχει ο αδερφός μου κάτι θέματα με ΟΤΕ σε dota 2 του βγάζει στα ευρωπαικά regins 77ms είναι λογικό; στα 35 δεν έπρεπαι να παίζει; μπορεί να τσεκαρει κανεις τι MS έχει; πιθανο ο οτέ να εχει το θέμα ε; τι να πω και γω που παιζω με 130-160 ρε. (wind ftw)
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 sorry φιλε αλλα με 130 160 πως παιζεις;
vaggos88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 sorry φιλε αλλα με 130 160 πως παιζεις; ελα ντε απορο και εγω ωρες ωρες, (αφου το πατησα )
StylerGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια εχει ο αδερφός μου κάτι θέματα με ΟΤΕ σε dota 2 του βγάζει στα ευρωπαικά regins 77ms είναι λογικό; στα 35 δεν έπρεπαι να παίζει; μπορεί να τσεκαρει κανεις τι MS έχει; πιθανο ο οτέ να εχει το θέμα ε; μια χαρα ειναι το ms του φιλε.δεν εχει θεμα ο οτε. ελα ντε απορο και εγω ωρες ωρες, (αφου το πατησα ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα