Havik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάνουμε uninstall την dota και μετά πάλι install θα κατεβάσει μόνο το reborn (~8gb) ή και τα δυο (~36gb)?
discoboyminimal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάνουμε uninstall την dota και μετά πάλι install θα κατεβάσει μόνο το reborn (~8gb) ή και τα δυο (~36gb)? κατι μου λεει both
selianx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες βράδυ download 6.6GB μετά από uninstall/install, μόνο το reborn έγινε install. ~13GB στο δίσκο.
Mikeasdf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το reborn θα ειναι πλεον το main client.Μολις βγηκε ρε φιλε εχει bugs προφανως τα οποια θα τα βγαλουνε και θα βελτιωθει περισσοτερο.Εμενα παντως μια χαρα τρεχει ουτε κολαω ουτε τιποτα. Εχει 2-3 μηνες που βγηκε και εφοσον δεν ειναι stable ποιος ο λογος να μας το χωσουν αναγκαστικα και να μας ακυρωσουν το παλιο που ηταν κομπλε? Αλλα τι να πεις, δε βρισκει κανεις λογικη στη valve 1
Havik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα unistall το dota2 και dota2reborn (35gb), το έβαλα να κατεβαίνει 6.6gb και μετά το install λέει θέλει 13gb, θα ενημερώσω όταν τελειώσει για το τελικό μέγεθος και αν κατεβάζει τίποτα extra.
satafaka Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά εξηγήστε λίγο τι είναι αυτό το Reborn με λίγα λόγια.. Θα αντικαταστήσει το Dota 2 αλλά σταδιακά? Η' θα υπάρχει παράλληλα με Dota 2?
Mikeasdf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά εξηγήστε λίγο τι είναι αυτό το Reborn με λίγα λόγια.. Θα αντικαταστήσει το Dota 2 αλλά σταδιακά? Η' θα υπάρχει παράλληλα με Dota 2? Θα το αντικαταστησει σε λιγο.Ηδη εγινε merge
StylerGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει 2-3 μηνες που βγηκε και εφοσον δεν ειναι stable ποιος ο λογος να μας το χωσουν αναγκαστικα και να μας ακυρωσουν το παλιο που ηταν κομπλε? Αλλα τι να πεις, δε βρισκει κανεις λογικη στη valve Αδερφε δικιο εχεις απλα καποια στιγμη θα γινοταν και η αλλαγη.Ισως βιαστηκαν ισως οχι,θα δειξει. Θα το αντικαταστησει σε λιγο.Ηδη εγινε merge Ρε παιδιά εξηγήστε λίγο τι είναι αυτό το Reborn με λίγα λόγια.. Θα αντικαταστήσει το Dota 2 αλλά σταδιακά? Η' θα υπάρχει παράλληλα με Dota 2? Ρε φιλε το reborn παλι dota ειναι δεν αλλαζει.Αλλαζει το source μονο και το client.
Havik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα unistall το dota2 και dota2reborn (35gb), το έβαλα να κατεβαίνει 6.6gb και μετά το install λέει θέλει 13gb, θα ενημερώσω όταν τελειώσει για το τελικό μέγεθος και αν κατεβάζει τίποτα extra. Τελικά με clean install χρειάζεται 13gb αντί για τα 35+gb που ήθελε αρχικά καλό είναι να αφαιρέσετε όλα τα αρχεία της dotas που υπάρχουν ήδη στην υπολογιστή και μετά να κατεβάσετε το update (6.6gb) ώστε να γλιτώσετε ~20gb και ότι ίσως προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν τα σκουπιδουπολείμματα από τις προηγούμενες εκδόσεις. ps Θα πρέπει να ξαναφτιάξετε τα options.
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ το έβγαλα και το ξανα εγκατέστησα και με βάζει αυτόματα στο Reborn. Η μκία είναι πως δεν μπορώ να παίξω με φίλους μου που παίζουν με την προηγούμενη έκδοση. ΕΛΕΟΣ!
kazantzidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΛΕΟΝ υπάρχει μονο το reborn! (δεν ειναι πλεον ΜΠΕΤΑ) Δεν υπαρχει το παλιο client. Ξεχάστε το. 1
satafaka Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίο πάντως το UI του. Δεν ξέρω ακόμα τι bugs κουβαλάει κτλπ αλλά είναι αρκετά πιο όμορφο και εύχρηστο από πριν. 2
noobogadgetakias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια παω να ξεκινησω το παιχνιδι κ μου λεει πως λειπει το executable file.γιατι τ κανει αυτο τωρα;
BlackScorpionX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίο πάντως το UI του. Δεν ξέρω ακόμα τι bugs κουβαλάει κτλπ αλλά είναι αρκετά πιο όμορφο και εύχρηστο από πριν. και πολύ πιο γρήγορο, να προσθέσω. 1
satafaka Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως, τα παλιά κολλήματα φαίνεται να σταμάτησαν. Ήταν αρκετά εκνευριστικό το προηγούμενο! Πλέον χαίρομαι το alt-tab βρε αδερφέ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα