Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά με τον Νίκο από πάνω την ξεκινήσαμε την όλη φάση. Όποιος θέλει στέλνει pm με το skype του για να μπει στην ομάδα που έκανα και επιπλέον όποιος θέλει μέσα στο game μπορεί να ψάξει το channel με name: Dota 2 - Insomnia Members και να πατήσει join. Εγώ θα απέχω μία δύο βδομάδες γιατί έχω εξετάσεις στη σχολή αλλά μετά θα παίζω κανονικά.

Δημοσ.

Παιδιά απ'ότι βλέπω είμαστε πολλοί που παίζουμε dota 2 και χαίρομαι ιδιαίτερα :) Θέλω να προτείνω, αν φυσικά θέλετε και σεις να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα (Insomnia members π.χ) να ανταλλάξουμε steam και να παίζουμε κάνα game όταν μαζευόμαστε που και που. Μπορούμε να κάνουμε skype κλπ. Εγώ μέτριος είμαι (2800-3000 MMR), αλλά δεν το κυνηγάω και πολύ. Με ενδιαφέρει πιο πολύ το fun με φίλους κλπ γι αυτό και είμαι τόσο χαμηλά. Είχα και γω παλιότερα rage με Ρώσους κλπ αλλά πλέον την έχω δει αλλιώς και δεν εκνευρίζομαι. Κοιτάω να περνάω εγώ καλά με φιλαράκια ή και μόνος μου. Αν σας αρέσει η ιδέα μου μπορούμε να το ξεκινήσουμε σιγά σιγά. Δηλώστε ενδιαφέρον όσοι θέλετε και άμα πάει καλά το κάνουμε.

μεσα φιλε!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα καθαρές οδηγίες, ψάχνω να βρω πως μπορώ να πάρω μέρος σε κάποιο αρχάριο πρωτάθλημα...
έχουμε team, emblems κτλ αλλά δεν μπορούμε να βρούμε τα επερχόμενα πρωταθλήματα και που δηλώνουμε συμμετοχή.

κάποια βοήθεια?

Δημοσ.

παιδιά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα καθαρές οδηγίες, ψάχνω να βρω πως μπορώ να πάρω μέρος σε κάποιο αρχάριο πρωτάθλημα...

έχουμε team, emblems κτλ αλλά δεν μπορούμε να βρούμε τα επερχόμενα πρωταθλήματα και που δηλώνουμε συμμετοχή.

κάποια βοήθεια?

https://www.faceit.com/(μπες και ψαξε δεν ξερω λεπτομέρειες.) 

https://www.facebook.com/groups/d2grc/?fref=nf

στο facebook πανω πανω εχει sticky το θεμα με το cup που διοργανώνουν μεσω faceit. ξεκίνα απο εκει. joindota.com κάνει ανα τοσο cups που μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη. 

GL

Δημοσ.

https://www.faceit.com/(μπες και ψαξε δεν ξερω λεπτομέρειες.) 

https://www.facebook.com/groups/d2grc/?fref=nf

στο facebook πανω πανω εχει sticky το θεμα με το cup που διοργανώνουν μεσω faceit. ξεκίνα απο εκει. joindota.com κάνει ανα τοσο cups που μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη. 

GL

δεν περίμενα τόσο γρήγορη απάντηση, ευχαριστώ :)

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εκανα το preload του reborn και τωρα πλεον μπαινει μονο σε reborn mode.Τα γραφικα απαισια, τα εχω maxed out και ειναι αθλια, λες και ειναι lowest, το client buggy, με δινει ακυρα οποτε ναναι και απλα μου κλεινει το προγραμμα, οταν μπαινω απο alt-tab μιση ωρα δειχνει μαυρη οθονη και κολλαει..wtf

Υπαρχει τροπος να ξαναμπω στο παλιο client η μπαλες? Να ξερω αν ειναι να το κανω uninstall μεχρι να το φτιαξουν :P

Δημοσ.

Ρε παιδια γνωριζει κανεις γτ με πεταει συνεχεια εξω;ειμαι καινουρθος στο παιχνιδι.μολις το κατεβασα και εκανε και update του και ολα αλλα οταν βρισκει παιχνιδι κανει load μια ωρα και αμεσω με πεταει με disconnect με μια αντιστροφη μετρηση.ξερει κανεις γτ;

Δημοσ.

Χθες έγινε η αλλαγή στο νέο client και είναι γεμάτο προβλήματα. Φαντάζομαι πως με το που λυθούν τα προβλήματα και φτάσει στο επίπεδο του προηγούμενο σε stability, θα είσαι και εσύ κομπλέ.

Δημοσ.

Εκανα το preload του reborn και τωρα πλεον μπαινει μονο σε reborn mode.Τα γραφικα απαισια, τα εχω maxed out και ειναι αθλια, λες και ειναι lowest, το client buggy, με δινει ακυρα οποτε ναναι και απλα μου κλεινει το προγραμμα, οταν μπαινω απο alt-tab μιση ωρα δειχνει μαυρη οθονη και κολλαει..wtf

Υπαρχει τροπος να ξαναμπω στο παλιο client η μπαλες? Να ξερω αν ειναι να το κανω uninstall μεχρι να το φτιαξουν :P

Το reborn θα ειναι πλεον το main client.Μολις βγηκε ρε φιλε εχει bugs προφανως τα οποια θα τα βγαλουνε και θα βελτιωθει περισσοτερο.Εμενα παντως μια χαρα τρεχει ουτε κολαω ουτε τιποτα.

Ρε παιδια γνωριζει κανεις γτ με πεταει συνεχεια εξω;ειμαι καινουρθος στο παιχνιδι.μολις το κατεβασα και εκανε και update του και ολα αλλα οταν βρισκει παιχνιδι κανει load μια ωρα και αμεσω με πεταει με disconnect με μια αντιστροφη μετρηση.ξερει κανεις γτ;

Τι εννοεις σε πεταει μιλησε μου για αυτο.

Χθες έγινε η αλλαγή στο νέο client και είναι γεμάτο προβλήματα. Φαντάζομαι πως με το που λυθούν τα προβλήματα και φτάσει στο επίπεδο του προηγούμενο σε stability, θα είσαι και εσύ κομπλέ.

ε λεγε ρε λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...