Junior22 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παιδιά για εμένα που είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοιου είδους παιχνίδια αξίζει καλύτερα να ασχοληθώ με το dota 2 ή με το ΗοΝ???Είναι εύκολο να το μάθω σαν παιχνίδι ή θα μου πάρει χρόνο??? Θελει πολυ χρονο για να μαθεις να παιζεις σε ικανοποιητικο επιπεδο!αν δεν σε τραβαει η δεν εχεις χρονο δεν σου το συνιστω!1000 παιχνιδια να παιξεις και παλι δεν θα εισαι σε τοπ επιπεδο!αλλα αν εχεις ορεξη τοτε ντοτα 2! Sent from my Nexus S using Insomnia Παιδια οποιος θελει ας με κανει αντ για να παιζουμε σαν ομαδα!βεβαια θα ηθελα να ξερει να παιζει γιατι εχω κουραστει να μπαινω σε γκειμς και να χανω λογω ανιωθηλας συμπαικτων!ας βρεθουμε μια 5αδα και να παιζουμε! steam username: the_7oker Sent from my Nexus S using Insomnia
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 ¨Η LoL που είναι πολύ πιο έυκολο να το μάθεις.
interkirilos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ¨Η LoL που είναι πολύ πιο έυκολο να το μάθεις. Το LoL είναι αρκετά πιο εύκολο αλλά και πολύ υποδεέστερο...Καλύτερα για εμένα Dota 2 αλλά με λιώσιμο και κυρίως διάβασμα! Πρέπει να διαβάζεις να μαθαίνεις skills/Ρόλους/Χαρακτήρες/Τακτικές/Items και άλλα πολλά!
john_avlakiotis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλά άμα δεν έχεις team ότι και να κάνεις κλαύτα.. Το καλύτερο είναι να βρεις κανά 2 τύπους να παίζεται μαζί, να το ευχαριστιέστε και περισσότερο.. Btw έχει αρκετά bugs ε; ήρωες εξαφανίζονται και δεν μπορείς να τους δεις κλπ.. Καλά Beta είναι ακόμα αλλά λέμε
Junior22 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλά άμα δεν έχεις team ότι και να κάνεις κλαύτα.. Το καλύτερο είναι να βρεις κανά 2 τύπους να παίζεται μαζί, να το ευχαριστιέστε και περισσότερο.. Btw έχει αρκετά bugs ε; ήρωες εξαφανίζονται και δεν μπορείς να τους δεις κλπ.. Καλά Beta είναι ακόμα αλλά λέμε Γι'αυτο λεω αν ειναι να μαζευτουμε 2-3-4-5 ατομα να παιζουμε σαν ομαδα!
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Πως παιζεις το dota2 ρε παιδια; Το αγοραζεις απο καπου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Πως παιζεις το dota2 ρε παιδια; Το αγοραζεις απο καπου; είναι beta ακόμα, δεν έχει βγει η τελική έκδοση
zizu10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 είναι beta ακόμα' date=' δεν έχει βγει η τελική έκδοση[/quote'] Οταν βγει η τελικη θα το πληρωνεις;;;
Junior22 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια γιατι η βετα δεν ειναι ftp και το ολοκληρωμενο θα ειναι?οσοι δεν ειναι τυχεροι θα πληρωνουν για κατι που αργοτερα θα ειναι καλυτερο και τσαμπα?επισης,ποτε ξεκιναει το international 2?αντε γιατι κανα νεο ηρωα δε θα δουμε μεχρι το τελος του.και απο οτι εοδα ο επομενος ισως ειναι ο Geomamcer! Sent from my Nexus S using Insomnia
Junior22 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια ποτε βγαινει η Dota 2?οταν βγει,ξερει κανεις αν χανονται τα στατιστικα και οσα items εχουμε στο loadout?μεγαλη βλακεια θα ειναι..και κατι ακομα..ενω ειμαι lvl7,για ποιο λογο μπαινω με lvl1 noobs και μου χαλανε τα games?τι νοημα εχουν τα lvls αν δεν παιζεις με ισαξιους(οπως στο φιφα)?
cool_myll Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Items δεν χάνονται. Στατιστικά άγνωστο. Το level δεν έχει σημασία με τί άτομα σε βάζει να παίξεις. Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Το πόσα games έχεις και νίκες/ήττες δείχνει με ποιους θα παίξεις.
Junior22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Items δεν χάνονται. Στατιστικά άγνωστο. Το level δεν έχει σημασία με τί άτομα σε βάζει να παίξεις. Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Το πόσα games έχεις και νίκες/ήττες δείχνει με ποιους θα παίξεις. Δηλαδη αν εχω παιξει 100 και κερδισα τα 90 μπορει να παιξω με εναν που επαιξε 100 αλλα εχασε τα 90??γιατι τυχαιναι να μπαινω σε γκειμς που εχω συμπαικτη με 20 νικες ςνω εχω 70..η ειναι καινουριος(μπορει να εχει 20/20 δεν λεω) η ειναι noob με 20-160!μετρανε μονο οι νικες δηλαδη η και τα συνολικα γκειμς!ευχαριστω!
cool_myll Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δηλαδη αν εχω παιξει 100 και κερδισα τα 90 μπορει να παιξω με εναν που επαιξε 100 αλλα εχασε τα 90??γιατι τυχαιναι να μπαινω σε γκειμς που εχω συμπαικτη με 20 νικες ςνω εχω 70..η ειναι καινουριος(μπορει να εχει 20/20 δεν λεω) η ειναι noob με 20-160!μετρανε μονο οι νικες δηλαδη η και τα συνολικα γκειμς!ευχαριστω! Από ότι ξέρω και το win rate και τα συνολικά games. Βλακείες στο matchmaking γίνονται μερικές φορές. Μου έχει τύχει να με βάλει matchmaking με άτομο με 0 ή 2 νίκες. Πχ αν είναι 2 άτομα party, ο πρώτος με 200 νίκες και ο άλλος με 20 τί να κάνει το matchmaking; Προσπαθεί να βρεί κάτι ενδιάμεσο. EDIT: Κανείς δεν είναι τέλειος. Η Valve δέχεται feedback εδώ: http://dev.dota2.com/showthread.php?t=29937
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα