Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες να νικήσεις παίρνεις last pick και ότι χρειάζεται το team, γι’αυτό είπα ότι rank παίζω σχεδόν πάντα support, και  βασικά μην τα σνομπάρετε ta support παίρνουν τα game, τα carry κάνουν λίγα kill και χαίρονται αλλά το support κάνει όλη την δουλειά (σε σωστά game), προσωπικά τα hard carry που πρέπει να φαρμαρουν μισή ώρα τα βαριέμαι, ο ursa π.χ. στο 15λεπτο το πολύ είσαι με dagger και αεγις και κάνεις πάρτι, δεν μπορείς να πεις το ίδιο για άλλους agility ήρωες.

1500 είναι λίγο, εκεί μάλλον ξέχνα το support αλλά επίσης αποκλείετε να έχουν και οι αντίπαλοι οπότε πάρε κάτι που να κάνει dmg για να γίνει stomp από την αρχή, και στην τελική να δώσεις 150 gold για δυο ward εκεί που φαρμαρουν οι αντίπαλοι (και ιδιαίτερα τα carry τούς) ώστε να κάνεις gang άνετος δεν είναι κάτι τραγικό, με το να αγοράσεις 3 φορές wards στο mid game δεν έγινε και κάτι, βασικά και το support άμα αγοράζει μόνο observer wards δεν είναι και πολύ «support» αλλά από το τιποτα είναι το ελάχιστο, μαζι με το courier+ fly :P

Και επίσης μακριά από 3-lane αν δεν βγει το game έχει χαθεί, τα να νικήσεις 1 lane 3vs1 δεν σου εξασφαλίζει ότι οι δυο δικοι σου δεν θα χάσουν (τελείως) τα δικά τους lane όντας 2vs4.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1
Δημοσ.

Δε φτάνει φίλε μου αυτό.

Το να παίρνεις εσύ μόνο wards σαν carry.

Απλά δίνεις στα noobs κανα τεταρτάκι χρόνο παραπάνω.

Δηλαδή αν βάλω εγώ 6 wards στο παιχνίδι απλά θα πέξουν τα noobs λίγο παραπάνω αλλά στο τέλος πάλι θα χάσουν.

Επίσης όσα περισσότερα wards βάζω σαν carry τόσο δυσκολότερα όσο περνάει η ώρα σκοτώνω αντιπάλους γιατί δεν έχω items.

Δημοσ.

παιξε εσυ support και παρε wards...

αυτα τα στατς που τα βλεπεις?

Αν έχεις ενεργοποιημένο το Expose Public Match Data απλά πήγενε στο site και θα τα έχει αν όχι:

1.Πας μέσα στης ρυθμίσεις τις Dota και ενεργοποιείς το Expose Public Match Data

2. περιμένεις ένα διάστημα (δεν ξέρω πόσο ακριβώς, λίγες ώρες?)

3.Τσεκάρεις το http://www.dotabuff.com/

Αν δεν αναγνωρίζει τα τελευταία game που παίζεις από την στιγμή που έκανες το 1. Είτε θες να έχει και τα game που έπαιξες πιο παλιά σε περίπτωση που το Expose Public Match Data ήταν off τότε πρέπει να κάνεις login μέσω του steam στο site.

551be1fc2f6b0.png

Δημοσ.

Και επίσης μακριά από 3-lane αν δεν βγει το game έχει χαθεί, τα να νικήσεις 1 lane 3vs1 δεν σου εξασφαλίζει ότι οι δυο δικοι σου δεν θα χάσουν (τελείως) τα δικά τους lane όντας 2vs4.

Μεγάλη αλήθεια.

Overated το trilane.

~3600 solo

Παίζω supp δεν έχω carry(feedάρει),παίζω carry και δεν έχω σωστό supp.Δεν γίνεται έτσι.

Κάνουν πολλά λάθη,τους τα λέω και συνεχίζουν....

Είμαι και σε λίγο rage φάση χθες και σήμερα.....-50mmr με τους leavers χωρίς καν να χάνουμε το game.

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ επιστρέψτε on-topic. Μην συνεχίζετε μια συζήτηση τις οποίας τα μηνύματα έχουν διαγραφεί.
Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά ο δημόσιος σχολιασμός των συντονιστικών ενεργειών, και δεν υπάρχει καμιά εξαίρεση για αυτό τον όρο χρήσης.
Για όποια απορία έχετε, μιλάτε με τον αρμόδιο συντονιστή μέσω pm ή με τον administrator του forum. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μαντέψτε με ποιον παίξαμε σήμερα ranked.

3.7k solo queue

Anal-yzer

analyzer_zpscp7hku1k.png

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Moments ago

1.Barathrun φαρμαρι στο κάτω lane τα εχθρικά wave.
2. Έχουμε ward και βλέπουμε κοντά στο rosh pit ένα pudge και έναν earth shaker να πηγαίνουν να τον gang-αρουν.
3, Του ping-αρουμε δύο άτομα και του το γράφω κιόλας
Φυσικά πεθαίνει
Και τι λέει?

Με είδαν γιατί έχουν wards (ενώ φαρμαρε στο lane creeps και δεν κουνήθηκε να κάνει back) και φταίτε εσείς που δεν κάνετε deward.

Plz die ass bitch retard!

Δημοσ.

Moments ago

1.Barathrun φαρμαρι στο κάτω lane τα εχθρικά wave.

2. Έχουμε ward και βλέπουμε κοντά στο rosh pit ένα pudge και έναν earth shaker να πηγαίνουν να τον gang-αρουν.

3, Του ping-αρουμε δύο άτομα και του το γράφω κιόλας

Φυσικά πεθαίνει

Και τι λέει?

Με είδαν γιατί έχουν wards (ενώ φαρμαρε στο lane creeps και δεν κουνήθηκε να κάνει back) και φταίτε εσείς που δεν κάνετε deward.

Plz die ass bitch retard!

Παρόμοιο με carry (ή non-support τελοσπάντων) που βουτάει rambo-style σε towers, fountain, τρέχει αμέριμνος σε περιοχές χωρίς vision, του λένε όλοι πρόσεχε - they miss - ψοφάει και μετά > We need wards!

Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ....

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ένας φίλος έχει ένα θέμα με το dota.

Δηλαδή, ανοίγει το dota2, κάνει search game, βρίσκει game, πατάει accept και μετά αφού βγαίνει το loading screen εκεί σταματάνε τα πάντα...δηλαδή κολάει εκεί και δεν μπαίνει ποτε στο game/map.

Eχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλον ?

btw πριν 2 μήνες έπαιζε κανονικότατα.

δοκιμάσαμε την επιλογή verify integrity of game cache χωρίς να δώσει κάποια λύση.

καμία πρόταση ?

Δημοσ.

ένας φίλος έχει ένα θέμα με το dota.

Δηλαδή, ανοίγει το dota2, κάνει search game, βρίσκει game, πατάει accept και μετά αφού βγαίνει το loading screen εκεί σταματάνε τα πάντα...δηλαδή κολάει εκεί και δεν μπαίνει ποτε στο game/map.

Eχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον άλλον ?

btw πριν 2 μήνες έπαιζε κανονικότατα.

δοκιμάσαμε την επιλογή verify integrity of game cache χωρίς να δώσει κάποια λύση.

καμία πρόταση ?

Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας φίλους και απλά του "καθαρίσαμε" το PC, είχε πολλά προγράμματα που έτρεχαν απο πίσω και κάτι χαζό ιούς... το μόνο που κάναμε ήταν να κλείσουμε τα πάντα απο msconfig, απεγκατάσταση ένα σορό σαβούρα απο προσθαφαίρεση προγραμμάτων, ccleaner, adw cleaner και τώρα παίζει χωρίς προβλήματα... 

Δημοσ.

Παιδιά απ'ότι βλέπω είμαστε πολλοί που παίζουμε dota 2 και χαίρομαι ιδιαίτερα :) Θέλω να προτείνω, αν φυσικά θέλετε και σεις να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα (Insomnia members π.χ) να ανταλλάξουμε steam και να παίζουμε κάνα game όταν μαζευόμαστε που και που. Μπορούμε να κάνουμε skype κλπ. Εγώ μέτριος είμαι (2800-3000 MMR), αλλά δεν το κυνηγάω και πολύ. Με ενδιαφέρει πιο πολύ το fun με φίλους κλπ γι αυτό και είμαι τόσο χαμηλά. Είχα και γω παλιότερα rage με Ρώσους κλπ αλλά πλέον την έχω δει αλλιώς και δεν εκνευρίζομαι. Κοιτάω να περνάω εγώ καλά με φιλαράκια ή και μόνος μου. Αν σας αρέσει η ιδέα μου μπορούμε να το ξεκινήσουμε σιγά σιγά. Δηλώστε ενδιαφέρον όσοι θέλετε και άμα πάει καλά το κάνουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...