Han Solo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα αξημέρωτα... και συνεχιζω .... GIFF ME MANA μπλουζακια με 13 λιρες ο κοσμος ζηταει να βγουν και μπλουζακια .... YOU DEEK απο τον κατασκευαστη : https://www.facebook.com/HattonGames/photos/pb.217468398279433.-2207520000.1419777645./746630665363201/?type=3&theater Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από Han Solo
Han Solo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 κανένα tip για μας τους νέους? εγω ξεκινησα μαθαινοντας τους μηχανισμους του παιχνιδιου : http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=125602574&searchtext=warlock ειναι ισως ο καλυτερος οδηγος που υπαρχει και το intro του ειναι θεικο ! " How many enemies do you face in a DotA2 match? Most players would say 'five', but the most dangerous enemy you face isn’t even on the other team. The true enemy in DotA2 is your own ignorance. Most players will never be able to defeat this foe because they will never even acknowledge its presence. This guide will only be of any use to a player that has recognized their own ignorance as the opponent they must overcome to improve. If you’re ready to admit that you don’t know enough about DotA2, proceed to memorize the data in this guide. "
xkostasx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ενώ έχω εγκαταστήσει το παιχνίδι με επιτυχία δεν μπορώ να συνδεθώ με τον server μου βγάζει μήνυμα: Warning Disconnected from server. Unable to establish connection to the server. DISMISS. Έχω σύστημα: i5, win7 64 bit. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Caiden Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μπραβο στους LC που περασαν απο τους ομιλους (stage 1) στην επομενη φαση (stage 2) του Starladder. Σε 3 ωρες παιζουν το τελευταιο παιχνιδι εναντιον Team Secret (BO3)
BlackScorpionX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 pub ήταν, το mmr μου είναι 4.8Κ εντάξει, βρήκες αβοήθητα πτώματα και ασέλγησες!
skiabox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εντάξει δεν είναι και σπάνιο η Ursa να 'κουβαλάει' την ομάδα.
Havik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εντάξει δεν είναι και σπάνιο η Ursa να 'κουβαλάει' την ομάδα. Δεν ήταν τα kill, περισσότερο ότι δεν πέθανα καθόλου, δεν μου συμβαίνει συχνά πάντα (παρα)χώνομαι , είχα να παίξω game κάνα εξάμηνο και δεν θέλω να παίξω rank ακόμα, άσε που αν παίξω rank σχεδόν πάντα είμαι support, carry ποτέ… γι’αυτο τώρα Ursa σε pub να βγάλω τα απωθημένα μου και να ξανασυνηθίσω. Ursa ftw High scores
skiabox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Στο 1500 MMR που παίζω solo έχει γεμίσει με noobs. Μιλάμε δεν παίρνει κανένας support, wards ποτέ των ποτών οπότε αν δε πάρεις εσύ support δεν έχεις καμιά ελπίδα. Αν πάρεις εσύ support και παίξεις τέλεια με άπειρα wards ανά παιχνίδι έχεις απλά κάποια ελπίδα να ανέβεις λίγο.
vaggos88 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 συγνωμη τωρα skiabox δεν θελω να σε κρινω και να με κανεις report. αλλα στα 1500 mmr που παιζεις εχει μονο noobs. για να πεις οτι παιζεις καλη dota θες 5κ + και εγω που ειμαι 4700 το 90% των games μου ειναι σε φαση 1 support με το ζορι.
Ntinaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Στο 1500 MMR που παίζω solo έχει γεμίσει με noobs. Μιλάμε δεν παίρνει κανένας support, wards ποτέ των ποτών οπότε αν δε πάρεις εσύ support δεν έχεις καμιά ελπίδα. Αν πάρεις εσύ support και παίξεις τέλεια με άπειρα wards ανά παιχνίδι έχεις απλά κάποια ελπίδα να ανέβεις λίγο. παιξε εσυ support και παρε wards... Δεν ήταν τα kill, περισσότερο ότι δεν πέθανα καθόλου, δεν μου συμβαίνει συχνά πάντα (παρα)χώνομαι , είχα να παίξω game κάνα εξάμηνο και δεν θέλω να παίξω rank ακόμα, άσε που αν παίξω rank σχεδόν πάντα είμαι support, carry ποτέ… γι’αυτο τώρα Ursa σε pub να βγάλω τα απωθημένα μου και να ξανασυνηθίσω. Ursa ftw High scores αυτα τα στατς που τα βλεπεις?
vaggos88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 εχει μια καρτελα records στο dotabuff στην σελιδα του καθενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα