Stavrakas13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εξαρτάται τι θες να πετύχεις. Αν παίζεις καθαρά για χαβαλε και δεν σε νοιάζει να γίνεις καλύτερος μπαίνεις στο channel Greece βρίσκεις αλλους 4 μπαινεις games και εισαι κομπλε
Caiden Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εξαρτάται τι θες να πετύχεις. Αν παίζεις καθαρά για χαβαλε και δεν σε νοιάζει να γίνεις καλύτερος μπαίνεις στο channel Greece βρίσκεις αλλους 4 μπαινεις games και εισαι κομπλε Οχι Δεν ξερω γιατι αλλα οσους Ελληνες εχω πετυχει ειναι απο τος χειροτερους (οχι για τον τροπο παιχνιδιου αλλα συμπεριφορα) κανένα tip για μας τους νέους? Παιξε με bot στην αρχη (και με αλλους παιχτες εναντιον bots), δες κανενα stream, μαθε 3-4 παιχτες και μετα ξεκινας τα normal να μαθεις και να καταλαβεις το παιχνιδι
Panagiotis32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Αν ξέρετε κανέναν καλό οδηγό στρατηγικής-μελέτης (με βάθος) για νεους παικτες στην dota2 ρίχτε κανενα λινκ. είτε βιντεο ειτε οτιδήποτε. Ερχομαι απο λολ και τα βασικά (gia beginners) περι moba τα ξερω. Αυτό που θέλω είναι πριν ξεκινήσω να παίζω σαν ασχετος εντελώς είναι να μάθω τα heroes, τα items και όλα τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού (mental skills, objectives, λήψη αποφάσεων κτλ). Ακόμα και απο πλευράς mechanics (με ποια πλήκτρα είναι καλύτερα να παίζετε και με ποια δάκτυλα, τυχών shrotcuts κτλ) γιατί βλέπω οτι η dota σ'αυτο το θέμα (ίσως και σε άλλα πολλά) είναι ανώτερο και ποιο δύσκολο game απο το λολ (σορρυ που το αναφέρω ξανα). πχ η ύπαρξη τόσων active αντικειμένων, η υπαρξη των courier, τα tp scrolls και τα secret shops μπορεί να είναι "πονοκέφαλος" για έναν παίκτη που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια πίεση να σκεφτεί και να κάνει ταυτόχρονα πολλά πράγματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα μέσα στο πεδίο της μάχης. Κυρίως όταν έχεις συνηθίσει στο lol και έχεις μάθει με το recall και το άνετο shoping στο base. Και όπως είπε και κάποιος πιο πάνω δεν θέλω να ξεκινήσω dota για τον χαβαλέ. Εχω ένα κάρο άλλα παιχνίδια γι'αυτο το σκοπό. Θέλω να το δω πιο σοβαρά κάτι σαν "σκάκι". και οχι δεν την έχω δει οτι είμαι ή οτι θα γίνω κανένας pro, για να προλάβω μερικούς Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Just4fuN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Aν και εδω και χρονια το χω γυρισει στο lol, θα σου γραψω μετα καποια πραματακια που πολλοι νεοι παικτες κανουν λαθος. Για τυχον απορια και λοιπα μπορεις να ρωτησεις οτι θες. Δεν θελω να παινευτω τον εαυτο μου, αλλα αμα οτι καλυτερο απο πλευρας theorycraft / mathcraft για items / builds κλπα. Επισης μπορεις να ψαξεις επιπλεον πληροφοριες στο playdota.com, που εχιε μπολικα guides καθως και forum να ρωτησεις το οτιδηποτε και να συμμετεχεις σε συζητησεις. Πριν σταματησω επαιζα αρκετα competitive (αν κα ιτωρα εχω σκουριασει) και ειμουν απο τους καλυτερους εν Ελλαδι παιχτες. Αυτα, θα επανερθω αργοτερα 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 http://dota2.gamepedia.com/Dota_2_Wiki Κάτω δεξιά έχει guides, και έχει και έναν ειδικά για άτομα απ' το LoL. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Aν και εδω και χρονια το χω γυρισει στο lol, θα σου γραψω μετα καποια πραματακια που πολλοι νεοι παικτες κανουν λαθος. Για τυχον απορια και λοιπα μπορεις να ρωτησεις οτι θες. Δεν θελω να παινευτω τον εαυτο μου, αλλα αμα οτι καλυτερο απο πλευρας theorycraft / mathcraft για items / builds κλπα. Επισης μπορεις να ψαξεις επιπλεον πληροφοριες στο playdota.com, που εχιε μπολικα guides καθως και forum να ρωτησεις το οτιδηποτε και να συμμετεχεις σε συζητησεις. Πριν σταματησω επαιζα αρκετα competitive (αν κα ιτωρα εχω σκουριασει) και ειμουν απο τους καλυτερους εν Ελλαδι παιχτες. Αυτα, θα επανερθω αργοτερα Θα με ενδιέφερε να ακούσω τους λόγους που σε οδήγησαν να σταματήσεις την dota και να πας σε LoL. Γιατί συνήθως όσοι αλλάζουν πάνε απο LoL σε dota και όχι απο dota σε LoL. Σας ευχαριστώ και τους δυο για τα λινκ θα τα κοιτάξω. Το playdota.com πάντως αν κατάλαβα καλά είναι για το dota1 έτσι? Σαν νέος στον χώρο της dota λες να αξίζει να ρίξω μια ματιά και στο παλιό ή δεν υπάρχει λόγος?
Just4fuN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Θα με ενδιέφερε να ακούσω τους λόγους που σε οδήγησαν να σταματήσεις την dota και να πας σε LoL. Γιατί συνήθως όσοι αλλάζουν πάνε απο LoL σε dota και όχι απο dota σε LoL. Σας ευχαριστώ και τους δυο για τα λινκ θα τα κοιτάξω. Το playdota.com πάντως αν κατάλαβα καλά είναι για το dota1 έτσι? Σαν νέος στον χώρο της dota λες να αξίζει να ρίξω μια ματιά και στο παλιό ή δεν υπάρχει λόγος? Ο λογος ειναι απλος. Η dota (ιδιως οταν παιζεις competitive) ειναι εξαντλητικη. Μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου ημουν αγχωμενος και ιδρωμενος . Ε βαλε οτι αρχισαν και οι φιλοι μου το lol για τους ιδιους λογους, αναγκαστικα πηγα και γω. Ακομα προτιμω τη dota για να ειμαι ειλικρινης, αλλα εφοσον καριερα δεν θα κανω πλεον, προτιμω να παιζω με τους φιλους μου. Ναι, το playdota ειανι για dota1 αλλα τουλαχισοτν μεχρι να σταματησω το dota 2 (πριν 2-3 χρονια) δεν ειχε διαφορες, αρα οτι ειχε σοτ playdota ισχυε και για το dota 2. 1
vaggos88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Θα με ενδιέφερε να ακούσω τους λόγους που σε οδήγησαν να σταματήσεις την dota και να πας σε LoL. Γιατί συνήθως όσοι αλλάζουν πάνε απο LoL σε dota και όχι απο dota σε LoL. Σας ευχαριστώ και τους δυο για τα λινκ θα τα κοιτάξω. Το playdota.com πάντως αν κατάλαβα καλά είναι για το dota1 έτσι? Σαν νέος στον χώρο της dota λες να αξίζει να ρίξω μια ματιά και στο παλιό ή δεν υπάρχει λόγος? το support απο icefrog στην dota1 σταματησε επισημα το καλοκαιρι που μας περασε. τωρα που βγηκαν καινουρια patch στη dota 2 (δε γνωριζω αν ισχυουν και στην 1) λογικα τα builds guides θα διαφερουν. μια καλη αρχη ειναι ο purge https://www.youtube.com/user/PurgeGamers. αμερικανος οποτε θα καταλαβαινεις ευκολα τι λεει και τα εξηγει πολυ ωραια. το να κατσεις να δεις μια ωρα βιντεο για καθε hero παει πολυ. καντο μονο σε heroes που σε τραβανε και σου αρεσουν για να εχεις μια παραπανω ιδεα. απο builds guides δες εδω http://www.dotafire.com/υπομονη στο flame και τους ρωσους. ΧΑΒ ΦΑΝ 1
Panagiotis32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 υπομονη στο flame και τους ρωσους. Μπα δεν έχω θέμα. Εδω έχω συνηθίσει τους Πολωνούς και τους Έλληνες στο LoL. Τι παραπάνω να έχουν οι Ρώσοι? Τους θυμάμαι όταν έπαιζα l2... πόσο να έχουν αλλάξει?
RedPanda Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Giff me chakra majic based on a true story 1
Han Solo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 οποιος βαζει το αυτοματο και δεν επιλεγει μονο WESTERN EUROPE καλα να παθει . στις γιορτες παντως το ευχαριστηθηκα το dota με τους φιλους μιας και το wvw στο gw2 αργοπεθαινει , αν δεν πεθανε κιολας και δεν εχουμε και επισημη ανακοινωση
michael92 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ναι γιατί στο EU West δεν έχει Ρώσους. Αν δεν γίνουν region lock οι servers δεν σώζεται...
Han Solo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 φυσικα και εχει αλλα εχεις ολην την ανεση να του πεις να σηκωθει και να φυγει επειδη δεν ανηκει σε αυτην την region , και αυτο το ξερουν και ερχονται μονο σωστοι ρωσοι που υπαρχουν ,οπως υπαρχουν και μακακες δυτικοι . ε στους μακακες δυτικους απλα τους αγνοεις οτι και να λενε. η αδιαφορια ειναι το καλυτερο φαρμακο για τους μακακες ... 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 φυσικα και εχει αλλα εχεις ολην την ανεση να του πεις να σηκωθει και να φυγει επειδη δεν ανηκει σε αυτην την region , και αυτο το ξερουν και ερχονται μονο σωστοι ρωσοι που υπαρχουν Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα αξημέρωτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα