StylerGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το chat το βλέπεις; Το παιχνίδι δε φαίνεται.Φαίνεσαι μόνο εσύ στην κάμερα και η οθόνη του παιχνιδιού είναι μαύρη. αδερφε εφτιαχνα κατι ρυθμισεις για αυτο.σημερα θα κανω παλι μπες να τσεκαρεις θελω κι εγω να streamαρω ευκολο.αν θες κανε με αντ στο steam να σου πω λεπτομερειες
GoDRiC- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αδερφε εφτιαχνα κατι ρυθμισεις για αυτο.σημερα θα κανω παλι μπες να τσεκαρεις ευκολο.αν θες κανε με αντ στο steam να σου πω λεπτομερειες ναι ευκολο μονο αν εχεις καλο υπολογιστη και vdsl πως σε λενε steam;
StylerGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ναι ευκολο μονο αν εχεις καλο υπολογιστη και vdsl πως σε λενε steam; τωρα ειμαι εξωτερικο και ειμαι με το λαπτοπ.μην φανταστεις τπτ το ιδιαιτερο;ρ. στο steam: Styler και στο twitch: twitch.tv/stylergr
GoDRiC- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 τωρα ειμαι εξωτερικο και ειμαι με το λαπτοπ.μην φανταστεις τπτ το ιδιαιτερο;ρ. στο steam: Styler και στο twitch: twitch.tv/stylergr σε εκανα
StylerGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εκανα αλλαγες στα settings και μα το θεο δεν ξερω ποια απο ολες βοηθησε και παει το stream καλα χωρις lags κτλ..
GoDRiC- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 εκανα αλλαγες στα settings και μα το θεο δεν ξερω ποια απο ολες βοηθησε και παει το stream καλα χωρις lags κτλ.. καλα θα μιλησουμε αν και δε σε βλεπω steam
StylerGR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 λεω να αρχισω να streamaro και αλλα games εκτος απο Dota 2.θα δειξει στην πορεια..
GoDRiC- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 κατι επαθε το dota και μου βγαζει αυτο το μηνυμα στην κονσολα οταν το ανοιγω και γινονται reset οι ρυθμισεις στο game, οι video ολες και καποιες αλλες ελαχιστες.... εκανα επανεγκατασταση αλλα τιποτα... ConVarRef dota_workshoptools_limited_ui doesn't point to an existing ConVar Unknown Ability Damage Type Value: DAMAGE_TYPE_NONE! Unknown Ability Damage Type Value: DAMAGE_TYPE_NONE! m_mapGameModeDetails contains 0 items Loaded default backpack filters. edit : τωρα που τα αλλαξα απο τον φακελο, επειδη ειχα κρατησει πριν το κανω unistall το config.exe και το autoexec και το video, εφτιαξε, το προβλημα εμφανιστηκε μονο του ομως και δε μπορω να καταλαβω τι ηταν και φοβαμαι μην ξανασυμβει.. καποιος κατι παρομοιο;
vaggos88 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 εχεις κατεβασει το workshop tools για τα custom games/maps? αν ναι δοκιμασες να το κανεις disable?
GoDRiC- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 εχεις κατεβασει το workshop tools για τα custom games/maps? αν ναι δοκιμασες να το κανεις disable? δε το εχω κατεβασει οχι αλλα ενταξει τωρα εφτιαξε.... δε ξερω τι μπορει να ηταν και φοβαμαι μη το ξαναπαθει επειδη το επαθε μονο του σοβαρα... κατι για damage type και default backpack βλεπω και τρελαινομαι
frapes87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ρε πόσο καιρό έχω να δώ item να πέφτει. Ισχύει αυτό που διάβασα ότι πλέον μόνο σετάκια και arcana θα πέφτουν?
Caiden Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ναι πλεον πεφτουν μονο sets, announcers, hud, treasures και arcana
StylerGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 πρεπει να κανει η mortred το contract και αν κερδισει το team σου πεφτει σετακι.αλλα πολλες φορες δεν πεφτει και τιποτα.yolo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα