Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στις 2 ομάδες υπάρχει ένα με 6κ+ MMR και οι υπόλοιποι είναι 4+

Έπειτα, αν έπρεπε να σε βάζει μόνο με παίκτες όμοιου MMR τότε αυτοί με 6κ+ δε θα έπαιζαν ποτέ ή μόνο μεταξύ τους.

Εγώ μιά χαρά το βλέπω πάντως. Δε γίνεται να σε βάζει μόνο με ισάξιους ή καλύτερους παίκτες. Κάποια στιγμή θα πρέπει να είσαι εσύ ο "καλός" της ομάδας.

Δημοσ.

Θα μπορούσαν να μπουν πιο καλά teams, στα 5+, αλλά, συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες.

Δημοσ.

Με το που έγραψα στο forum ξεκίνησες το stream το είδα! Ναί ρε φίλε πάρα πολύ lag όταν μπήκες στο game με tinker μετά το 3ο level απλά το έκλεισα. Δέν παλευόταν. Ας ελπίσουμε ότι με το καλώδιο θα είναι καλύτερα. Οποτε αποφασίσεις πές μας ώρα

ναι ξερω πολυ λαγκ με το ασυρματο.ελπιζω με καλωδιο να φτιαξει.θα ενημερωσω οταν κανω επομενο στριμ

Δημοσ.

online gaming + streaming με ασύρματο δίκτυο; Ποτέ!

Ασύρματο ούτε καν μόνο για να παίζεις...

Το ασύρματο είναι για άλλα πράγματα. Όταν και το παραμικρό lag spike μπορεί να κάνει τη διαφορά, δε ρισκάρουμε! Πόσο μάλλον όταν θες να κάνεις και streaming...

Δημοσ.

online gaming + streaming με ασύρματο δίκτυο; Ποτέ!

Ασύρματο ούτε καν μόνο για να παίζεις...

Το ασύρματο είναι για άλλα πράγματα. Όταν και το παραμικρό lag spike μπορεί να κάνει τη διαφορά, δε ρισκάρουμε! Πόσο μάλλον όταν θες να κάνεις και streaming...

δικιο εχεις φιλε ξερω απλα ετυχε να μαι τωρα με το λαπτοπ και με ασυρματο.τον σταθερο δεν τον εχω αυτη την στιγμη..αυτη ειναι η **********.

Δημοσ.

Και στις 2 ομάδες υπάρχει ένα με 6κ+ MMR και οι υπόλοιποι είναι 4+

Έπειτα, αν έπρεπε να σε βάζει μόνο με παίκτες όμοιου MMR τότε αυτοί με 6κ+ δε θα έπαιζαν ποτέ ή μόνο μεταξύ τους.

Εγώ μιά χαρά το βλέπω πάντως. Δε γίνεται να σε βάζει μόνο με ισάξιους ή καλύτερους παίκτες. Κάποια στιγμή θα πρέπει να είσαι εσύ ο "καλός" της ομάδας.

Είναι απίθανο  να μην υπήρχαν άτομα με μεγαλύτερο rank από τα 4.4Κ ώστε να τους βάλει, όταν ήμουν 5Κ ξενέρωνα όταν έβλεπα άτομα με 4.6Κ στο game, 300 -400rank είναι μεγάλη διαφορά και δεν κερδίζετε τόσο εύκολα, πόσο 1.6Κ που είχαν διαφορά οι άλλοι από εμάς, όσο για το “καλός της ομάδας” για εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, υπάρχουν αυτοί που κάνουν το αναμενόμενο και μπορείς και συνεννοείσαι και τα ζώα, οκ σε κάποιο παιχνίδι μπορεί κάποιος όντως να κάνει την διαφορά αλλά αυτά τα παιχνίδια (στα δικά μου τουλάχιστον) είναι πολύ σπάνια.

Δημοσ.

παιδια παιζει κανεις σε 21:9 μονιτορ?αυτη τι στιγμη η valve δεν υποστηριζει αυτο to aspect ratio και εχει περασει 1.5 χρονος αλλα δεν εχουν κανει κανενα fix εχω στειλει email 1 μηνα τωρα αλλα απαντηση μηδεν...ξερει κανεις τπτ? απαραδεκτη συμπεριφορα βεβαια ουτε μια απαντηση...

Δημοσ.

Για το HUD μιλάς; (minimap ας πούμε; ). Θα μπορούσες να το κάνεις αόρατο (αν σου φαίνεται καλύτερα, δες εδώ). Μπορεί να φαίνεται άσχημο εκ πρώτης όψης, αλλά φίλος με ίδιο aspect ratio, βρήκε την υγειά του μ'αυτό παλιότερα.

Αν μιλάς για το πως φαίνεται, stretched, δε γίνετε γιατί θα έχεις μεγαλύτερο FOV και θα είναι άδικο.

Δημοσ.

παιδια παιζει κανεις σε 21:9 μονιτορ?αυτη τι στιγμη η valve δεν υποστηριζει αυτο to aspect ratio και εχει περασει 1.5 χρονος αλλα δεν εχουν κανει κανενα fix εχω στειλει email 1 μηνα τωρα αλλα απαντηση μηδεν...ξερει κανεις τπτ? απαραδεκτη συμπεριφορα βεβαια ουτε μια απαντηση...

Και εγώ έχω 1920χ1200 (16:10)  και αναγκάζομαι και παίζω 1920χ1080 (16:9) αλλιώς αν βάλω την ανάλυση που πρέπει  κάνει ζουμ….

Δημοσ.

Για το HUD μιλάς; (minimap ας πούμε; ). Θα μπορούσες να το κάνεις αόρατο (αν σου φαίνεται καλύτερα, δες εδώ). Μπορεί να φαίνεται άσχημο εκ πρώτης όψης, αλλά φίλος με ίδιο aspect ratio, βρήκε την υγειά του μ'αυτό παλιότερα.

Αν μιλάς για το πως φαίνεται, stretched, δε γίνετε γιατί θα έχεις μεγαλύτερο FOV και θα είναι άδικο.

ναι αυτο ακριβως....αλλα δεν ειναι μονο αυτο το HUD ειναι και πιο πλατυ και ειναι ενοχλητικο και επισης εχει αναλυση 1920χ1080 ενω εγω παιζω το game 3440χ1440 βλεπεις το hud να ειναι 1920χ1080 και ειναι σαν να σπανε pixel....αυτο με εκνευριζει ειναι οτι εχω αφησει απειρα μηνυματα στο forum στους devs και δεν απανταει κανεις εστω να πει δεν εχουμε κατι στα πλανα μας...

Δημοσ.

Σου απαντήσουν δε σου απαντήσουν, ο λόγος είναι αυτός. Αν παίξουν σωστά τα 21:9, πως να το κάνουμε έχεις τρελό advantage, σε σημείο να είναι game breaking.

Αν εγώ βλέπω __________ και εσύ βλέπεις _____________________ ... καταλαβαίνεις, και δε μπορώ να σκεφτώ ένα τρόπο να γεμίσουν την ανάλυση και να κρατήσουν το ίδιο FOV με αυτό του mainstream 16:9. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, αν και εγώ θα ξενέρωνα στη θέση σου. 

Τώρα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να παίζεις με 2560x1440 windowed mode και ένα μαύρο φόντο δεξιά - αριστερά...

Δημοσ.

Σου απαντήσουν δε σου απαντήσουν, ο λόγος είναι αυτός. Αν παίξουν σωστά τα 21:9, πως να το κάνουμε έχεις τρελό advantage, σε σημείο να είναι game breaking.

Αν εγώ βλέπω __________ και εσύ βλέπεις _____________________ ... καταλαβαίνεις, και δε μπορώ να σκεφτώ ένα τρόπο να γεμίσουν την ανάλυση και να κρατήσουν το ίδιο FOV με αυτό του mainstream 16:9. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, αν και εγώ θα ξενέρωνα στη θέση σου. 

Τώρα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να παίζεις με 2560x1440 windowed mode και ένα μαύρο φόντο δεξιά - αριστερά...

εχεις δικιο αλλα πιστευω θα μπορουσαν να βρουν λυση...θα μου πεις κατω απο το 1 % παιζει σε τετοια αναλυση 21¨9 απλα δες το και αλλιως νομιζω ενα τεραστιο ποσοστο παιζει σε μικροτερες αναλυσεις απο full hd και εχουν και αυτοι ena disadvantage....τεσπα το λεω απλα εχω ξενερωσει λιγο γιατι θελει μερικα ματς να συνηθησεις το HUD και ειναι μαπα....δεν με νοιαζει το shop ουτος σι αλλως τα ξερω απο εξω....με ενοχλει οτι το portrait ειναι χοντρο και κακια αναλυση....ετσι οπως το μετρησα χανω 0.4cm οθονης στην καθετο απο το κακο HUD αλλα κερδιζω στο πλαι απειρα....

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον μαγκες εφτιαξα τα settings και ολα,και πηγε καλα το 2ο stream.οποιος θελει κανει ενα follow στο twitch.tv/stylergr για να ενημερωνεται για τα livestreams.

Δημοσ.

Το chat το βλέπεις;

Το παιχνίδι δε φαίνεται.Φαίνεσαι μόνο εσύ στην κάμερα και η οθόνη του παιχνιδιού είναι μαύρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...