skiabox Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 StylerGR : Κάνω καλό support με crystal maiden , αν θέλεις κάνε με add.
StylerGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 StylerGR : Κάνω καλό support με crystal maiden , αν θέλεις κάνε με add. για πες steam name
Stavrakas13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Είναι καλή προώθηση, θα είστε DotaCinema κάθε βδομάδα λογικά
skiabox Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 StylerGR : Το βραδάκι θα μπεις;Μπορούμε να κανονίσουμε κάποιο game.
revolver1990 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 !![A]Revolver Δεν παίζω πολύ με άλλα άτομα πια.Πες μας πότε θα streamareis.
StylerGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο με εδώ. εγινε θα σε ανταρω !![A]Revolver Δεν παίζω πολύ με άλλα άτομα πια.Πες μας πότε θα streamareis. λοιπον κανε με follow στο twitch. : twitch.tv/stylergr αυριο ξεκιναω streams.θα ξεκινουσα σημερα αλλα κατι μου ετυχε.προγραμμα δεν εχω βγαλει ακομα.για αρχη θα ναι random τα streams μετα ομως θα βγαλω ενα προγραμμα. StylerGR : Το βραδάκι θα μπεις;Μπορούμε να κανονίσουμε κάποιο game. αδερφε αυριο θα μπουμε γιατι σημερα μου ετυχε κατι.θα σε κανω add στο steam και θα μιλησουμε απο κει. @stylerGR Ρε χρήστο παιζεις ακόμα dota? μπερδευεσαι φιλε δεν με λενε χρηστο. λοιπον μαγκες αυριο ξεκιναω stream. καντε με ενα follow στο twitch οσοι θελετε.το καναλι ειναι το εξης : twitch.tv/stylergr οποιος θελει με κανει add και στο steam.
StylerGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Βάλε και donations! εχω βαλει τα παντα στο info.
StylerGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 οπως σας ειπα σημερα θα ξεκινησω το stream,κατα τισ 7 παρα.οποιος θελει κανει follow στο καναλι μου : twitch.tv/stylergr και μπενει να με δει.καντε με add και στο steam οσοι θελετε: Styler (το name μου) και κανονιζουμε κανα game
frapes87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 οπως σας ειπα σημερα θα ξεκινησω το stream,κατα τισ 7 παρα.οποιος θελει κανει follow στο καναλι μου : twitch.tv/stylergr και μπενει να με δει.καντε με add και στο steam οσοι θελετε: Styler (το name μου) και κανονιζουμε κανα game Τελικά άκυρο γιατί περιμένω εδώ και καμία ώρα αλλά δεν σε βλέπω!
StylerGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τελικά άκυρο γιατί περιμένω εδώ και καμία ώρα αλλά δεν σε βλέπω! αδερφε πιο αργα το κανα τελικα αλλα ηταν στην ουσια κατι σαν τεστ να δω καποια πραγματα.πολυ λαγκ κτλ γιατι ημουν με ασυρματο.τα επομενα θα ναι καλυτερα
frapes87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αδερφε πιο αργα το κανα τελικα αλλα ηταν στην ουσια κατι σαν τεστ να δω καποια πραγματα.πολυ λαγκ κτλ γιατι ημουν με ασυρματο.τα επομενα θα ναι καλυτερα Με το που έγραψα στο forum ξεκίνησες το stream το είδα! Ναί ρε φίλε πάρα πολύ lag όταν μπήκες στο game με tinker μετά το 3ο level απλά το έκλεισα. Δέν παλευόταν. Ας ελπίσουμε ότι με το καλώδιο θα είναι καλύτερα. Οποτε αποφασίσεις πές μας ώρα
Havik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Και εκεί που έχει μαμιθεί να πας 6κ και 6.5κ και ανήκεις στο 0.5% (δλδ έχεις μεγαλύτερο rank από το 99.5% των παιχτών) με τα μεγαλύτερο rank τσουπ σε πετάει στα 4.4κ (80%) σου πετάει και ένα noob από τα 4.2K (75%), καλά όχι ότι τα 4.4Κ είναι καλά, αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ΜΜ είναι ότι νάνε…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα