Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα:

Product Update - Valve
2:40am
* Kill Streak Bounty from 100->800 to 60->480 (6.81 values are 125->1000)
* Reduced AoE Gold bonus Net Worth Factor for 1/2/3/4/5 hero kills from 0.5/0.35/0.25/0.2/0.15 to 0.26/0.22/0.18/0.14/0.10
* Fixed Dire Ancient spawn box size
Δημοσ.

Μετά από αρκετούς μήνες εκτός, λέω να ξαναρχίσω τις Dotes. Για πείτε με δυο-τρια λόγια τα μεγάλα changes, πριν μπω και ξενερώσω; Μέχρι τώρα έχω δει 1) προσθήκη techies και 2) κάτι τρελά με το roshan pit να έχει αλλάξει θέση..

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια.Σε λιγες μερες θα ξεκινησω livestreams στο twitch με περιεχομενο Dota2.Οποιος ασχολειται με twitch και ενδιαφερεται να τσεκαρει τα streams μου μπορει να κανει ενα follow.To καναλι μου ειναι το εξης: twitch.tv/stylergr 

Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

http://www.dotabuff.com/players/91516368

Αυτός είσαι? Αν ναι θα είναι ενδιαφέρον το stream...Γενικά άποψη μου είναι ότι για να πιάσει το stream πρέπει είτε να έχει χαβαλέ με τα απαραίτητα καραγκιοζιλίκια (πχ singsing,hayate στο ΛοΛ) είτε skill 4k+ .Ο συνδιασμός των 2 είναι το καλύτερο ;P .

Καλή επιτυχία.

Δημοσ.

ευχαριστω @Stogianz.

Καλή τύχη :D

ευχαριστω ;)

Θα παίζεις solo δηλαδή ή με κάποιο team;

τα περισσοτερα streams solo αλλα θα χει και stream που θα μαι με φιλους κτλ.καποιο custom δλδ ειτε με φιλους ειτε με ατομα που θελουν να παιξουν και το ζητανε απο το τσατ ξερω γω.

http://www.dotabuff.com/players/91516368

Αυτός είσαι? Αν ναι θα είναι ενδιαφέρον το stream...Γενικά άποψη μου είναι ότι για να πιάσει το stream πρέπει είτε να έχει χαβαλέ με τα απαραίτητα καραγκιοζιλίκια (πχ singsing,hayate στο ΛοΛ) είτε skill 4k+ .Ο συνδιασμός των 2 είναι το καλύτερο ;P .

Καλή επιτυχία.

ναι εννοειτε θελει συνδυασμο.ασπουμε αρχηγος-singsing που ειπες,ειναι το καλυτερο.πες μου το name σου στο steam να σε κανω add.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...