Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπαρχει κανενα channel/lobbie/guild που παιζετε εδω μεσα για εναν OLD SChool dota 1 player Και νεο στο dota 2?να σημειωσω οτι αρχισα πριν κανα δυο μερες και ειμαι 4 lvl ακομα

Δημοσ.

Εγώ πρέπει να έκανα ρεκόρ σήμερα με 30 kills - 5 deaths.

Τελικά είναι κανένας πρόθυμος να φτιάξουμε μια ομάδα;

Ας μου κάνει pm όποιος ενδιαφέρεται.

49-0 εχω εγω

αλλα στο dota 1 εποχης 5.84

Δημοσ.

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Παιζω καιρο dota 2 και λιγο καιρο μετά το τελευταίο update δεν μπορώ να παίξω καθόλου. Μπαίνω κανονικά και μόλις πάω find match κολλάει και με πετάει desktop. Δοκίμασα να βάλω να παίξω με botakia μόλις βγαζει να διαλέξω χαρακτήρα το ίδιο. Ελεος!!!! Ρωτάω μέσα σε αυτό το θέμα γιατί είμαι σίγουρος ότι δέν φταίει το pc αλλά η dota ή το steam!!!plz βοήθεια

Δημοσ.

εχεις μηπως τα weather features που βγηκαν μετα το ΤΙ4?

Αν ναι δοκιμασε να παιξεις χωρις αυτα. γενικα εχουν παρα πολλα ατομα προβλημα μετα το techies update.

ψαξε και στο reddit. κατι θα βρεις

Δημοσ.

εχεις μηπως τα weather features που βγηκαν μετα το ΤΙ4?

Αν ναι δοκιμασε να παιξεις χωρις αυτα. γενικα εχουν παρα πολλα ατομα προβλημα μετα το techies update.

ψαξε και στο reddit. κατι θα βρεις

το έχω ψάξει και το reddit και το αστείο είναι ότι δέν βλέπω απαντήσεις πουθενά!!! Ούτε στα επίσημα sites αυτό που λές πάντως θα το δοκιμάσω!! Ελεγα μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς απο εδώ το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Δοκιμασε να παιξεις και χωρις custom hud.

ειχα διαβασει στο reddit απο μερικους οτι εφτιαχνε. γενικα ειχαν fps drop .

τωρα εσενα δεν ξεκιναει καν, τι να πω :S

Δημοσ.

Δε νομιζω να γινει την Παρασκευη το update.Ακομα υπαρχουν μεγαλα τουρνουα σε εξελιξη οπως το Starladder και το Dota 2 Champions League.Και αντε το starladder κραταει και ποσο καιρο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τελειωσει και μετα να γινει το update.Λογικα θα περιμενουμε να τελειωσει το Dota 2 Champions League και μετα...

Δημοσ.

δεν υσχιει αυτο που λες 

η 6,79a που ηταν το προηγούμενο μεγαλο update εγινε περίπου ιδια περίοδο πέρυσι (ισως να ηταν 10/2013)

και παράλληλα ετρεχαν κανονικα starladder dreamhack κλπ κλπ.

Δημοσ.

Απόψεις για το update?Για την ώρα βλέπω μικρό advantage σε radiant,hero pool back to ΤΙ2 με κλασσικά hard carry(pa,ck,alche κτλ),moar cumbacks με τα καινούργια bounties για τα kills και γενικά πολλά brawl fights άρα και μεγάλο score,no early games περισσότερο mid/late και τέλος ίσως nerf στο offlane....ανάλογα τι θα παίξει με τα Jukes spots στο offlane της dire.

Rip Tinkerino (Biggest nerf ever)

Rip doto......earth spirit(talking to you from 3000 units away).

Joker το update και γω έλεγα ότι θα μπει λογικά την άλλη βδομάδα αλλά από ότι φαίνεται έχουν ρίξει δουλειά με τα bug fixes στον test client οπότε το λογικό είναι να μπει αύριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...