shooterg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Παιδια παιζει κανεις? αν θελετε καντε με add να παιζουμε! εγω λεγομαι στο steam shooterg761
dexter 4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 παιδια απο το πρωι προσπαθω να μπω αλλα οταν περναει η εικονα με τον τυπα με την βανα στην φαλακρα μου λεει waitting to connect to dota2 servers και δεν μπαινει... ξερει κανεις τι μπορει να φταει???? σιγουρα ειναι ftp???
Junior22 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 παιδια απο το πρωι προσπαθω να μπω αλλα οταν περναει η εικονα με τον τυπα με την βανα στην φαλακρα μου λεει waitting to connect to dota2 servers και δεν μπαινει... ξερει κανεις τι μπορει να φταει???? σιγουρα ειναι ftp??? Ναι ειναι..και εμενα μου το βγαζει αυτο οταν κολλαει,βγαινω απο το παιχνιδι και ξαναμπαινω!αλλα μετα απο κνα 2 προσπαθειες στρωνει..τωρα για ολοκληρη μερα τι να πω..απεγκατασταση και ξανα μανα τα ιδια!οποιος θελει ας με κανει add:The_7oker Sent from my Nexus S using Insomnia
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το παιχνίδι το κέρδισα από το steam gifts και τις φορές που δοκίμασα να παίξω έκανε 15 λεπτά να με βάλει σε παιχνίδι. Τελικά όταν ξεκίνησε τα γραφικά ήταν όλα μαύρα ενώ στο internet δεν βρήκα κάποια λύση. Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, unistall χωρίς συνοπτικές διαδικασίες και πίσω στο LoL.
MeSiaSs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το παιχνίδι το κέρδισα από το steam gifts και τις φορές που δοκίμασα να παίξω έκανε 15 λεπτά να με βάλει σε παιχνίδι. Τελικά όταν ξεκίνησε τα γραφικά ήταν όλα μαύρα ενώ στο internet δεν βρήκα κάποια λύση. Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, unistall χωρίς συνοπτικές διαδικασίες και πίσω στο LoL. Καλά δεν ισχύει τίποτα απο αυτά, αν δεν σας αρέσει κάποιο game μην troll μόνο και μόνο για να πείτε κάτι.Σε όλους εμάς που παίζει κανονικά μάλλον έχουμε κάνει κάποιο μαγικό. 1
Downloadpercent Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 τι σχέση έχει το Dota(wow) και το LOL?, Μοιάζουν αρκετά..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 τι σχέση έχει το Dota(wow) τι εννοείς με το wow στην παρένθεση?
BlackScorpionX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 τι εννοείς με το wow στην παρένθεση? μάλλον ήθελε να γράψει warcraft (το strategy) και έγραψε wow... δε θέλω να σκεφτώ την αρνητική εκδοχή...
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Καλά δεν ισχύει τίποτα απο αυτά, αν δεν σας αρέσει κάποιο game μην troll μόνο και μόνο για να πείτε κάτι.Σε όλους εμάς που παίζει κανονικά μάλλον έχουμε κάνει κάποιο μαγικό. Ποιον είπες ρε ότι κάνει troll, με ξέρεις και από εχθές. Άντε γιατί αυτό με το trolling το έχετε κάνει όλοι οι άσχετοι καραμέλα. Εμένα αυτή ήταν η εμπειρία μου με το παιχνίδι (εμπειρία πρόσεξε) και δεν θα την κρύψω επειδή μερικοί νομίζουν ότι είναι trolling που πραγματικά δεν ξέρεις μάλλον τι είναι γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρα, αλλά εσύ είσαι σίγουρα ένα fanboy που σου πρόσβαλαν το παιχνίδι και τρέχεις να το υπερασπιστείς. Όπως θα πεις εσένα ότι σου άρεσε και το τι σου άρεσε έτσι μπορώ να πω εγώ το αντίθετο το κατάλαβες Uri?
MeSiaSs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ποιον είπες ρε ότι κάνει troll, με ξέρεις και από εχθές. Άντε γιατί αυτό με το trolling το έχετε κάνει όλοι οι άσχετοι καραμέλα. Εμένα αυτή ήταν η εμπειρία μου με το παιχνίδι (εμπειρία πρόσεξε) και δεν θα την κρύψω επειδή μερικοί νομίζουν ότι είναι trolling που πραγματικά δεν ξέρεις μάλλον τι είναι γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρα, αλλά εσύ είσαι σίγουρα ένα fanboy που σου πρόσβαλαν το παιχνίδι και τρέχεις να το υπερασπιστείς. Όπως θα πεις εσένα ότι σου άρεσε και το τι σου άρεσε έτσι μπορώ να πω εγώ το αντίθετο το κατάλαβες Uri? Χαμήλωσε τους τόνους γιατί μπορώ να τους ανεβάσω και εγώ, μίλησε κανείς για τον αν είναι καλό το παιχνίδι?Ανέφερες 2 πράγματα για το παιχνίδι που δεν ισχύουν(αρα τρολαρεις) και εγώ το επισήμανα.Τέλος ποιος είναι άσχετος και ποιος όχι νομίζω φαίνεται.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Χαμήλωσε τους τόνους γιατί μπορώ να τους ανεβάσω και εγώ, μίλησε κανείς για τον αν είναι καλό το παιχνίδι?Ανέφερες 2 πράγματα για το παιχνίδι που δεν ισχύουν(αρα τρολαρεις) και εγώ το επισήμανα.Τέλος ποιος είναι άσχετος και ποιος όχι νομίζω φαίνεται. Πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω άκρη με εσένα, συνεχίζεις και είσαι θρασύς και με λες troll, άσχετο και ψεύτη ότι δεν ισχύουν. Όλα αυτά επειδή είπα την γνώμη μου για ένα παιχνίδι και πρόσβαλα το fanboy. Πως τόλμησα ρε πούστη μου πραγματικά. Μάλλον πρέπει να εξηγηθώ καλύτερα αν και δεν βλέπω το νόημα. Ξεκίνησα την πρώτη μέρα ψάχνοντας ένα game (σαν lvl 1 αν δεν το κατάλαβες) και βρήκε άτομα, δεν αντιλέγω, μετά από 3 λεπτά. Άρχισαν όμως τα decline επί 5 λεπτά από παίχτες και όταν τελικά πάτησαν όλοι ok 2-3 δεν φόρτωναν καν. Εδώ είπα ένα ψέμα γιατί το είχα αφήσει την πρώτη μέρα 20 λεπτά και αργότερα βγήκα. Την 2η μέρα μπαίνω πάλι και αφού μετά από 15 λεπτά βρίσκω game φορτώνω και αντικρίζω μια μαύρη οθόνη που ξεχώριζαν μόνο οι κύκλοι επιλογής από τους χαρακτήρες. Αφού δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα επί τόπου (και μετέπειτα) ζήτησα συγνώμη και βγήκα. Επειδή η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει για εμένα και δεν ήθελα να καταστρέψω και άλλα games το παράτησα. Όλα αυτά εσύ τα θεωρείς trolling εγώ τα θεωρώ γεγονότα και γνώμες. Ισχύουν για όλους; Σίγουρα ΟΧΙ. Κάτι άλλο που βρήκα από περιέργεια: Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του. Δεν νομίζω αυτά που είπα να σημαίνουν κάτι από τα παραπάνω... το μόνο που ισχύει είναι η διαμάχη που την ξεκίνησες εσύ με την εριστικότητα σου. Μπορεί να έχεις συνηθίσει να μιλάς έτσι μέσα από την οθόνη σου σε άτομα που δεν ξέρεις και να τους αποκαλείς όπως νομίζεις αλλά μην περιμένεις από όλους να μην μιλάνε. Το θέμα για εμένα τελειώνει εδώ μιας και δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Muchacho Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Εχω μια απορια... Απο τι ειδα υπαρχει matchmaking και λογικα σε βγαζει με παικτες που εχουν σχετικα τις ιδιες αποδοσεις κτλ...Αμα εγω θελω να παιξω με φιλους μου online(οπως παλια στο warcraft που καναμε game και βρισκαμε 3αδες,4αδες,5αδες κτλπ...)δεν γινεται πια?Αμα δεν γινεται πια αυτο ειναι μεγαλη μλκ..
MeSiaSs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Εχω μια απορια... Απο τι ειδα υπαρχει matchmaking και λογικα σε βγαζει με παικτες που εχουν σχετικα τις ιδιες αποδοσεις κτλ...Αμα εγω θελω να παιξω με φιλους μου online(οπως παλια στο warcraft που καναμε game και βρισκαμε 3αδες,4αδες,5αδες κτλπ...)δεν γινεται πια?Αμα δεν γινεται πια αυτο ειναι μεγαλη μλκ.. Μπαίνεις απο πριν σε party με τους φίλους σου και θα παίζεται μαζί.
zizu10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παιδιά για εμένα που είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοιου είδους παιχνίδια αξίζει καλύτερα να ασχοληθώ με το dota 2 ή με το ΗοΝ??? Είναι εύκολο να το μάθω σαν παιχνίδι ή θα μου πάρει χρόνο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα