Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://a.pomf.se/oeelxo.webmPuppey vs Dendi ξυλίκι? Φαίνονται να είναι αυτοί από την μέση και πέρα μοιάζουν πολύ.

τι φλωριές είναι αυτές; δώστε τίποτα να ξεθυμάνετε ρε αδέρφια! έτσι φορτώνεις πιο πολύ.

πάντως ο άλλος αντί να χωρίσει καθόταν και τράβαγε βίντεο...

Δημοσ.

καθόλου*

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνονται ίδιοι...άσε που το ποστ στο reddit έφαγε διαγραφή μετά από 5 λεπτά.Αν ήταν fake θα το γράφανε στα @@ τους.

• Moderators
Δημοσ.

Αν ήταν fake θα το γράφανε στα @@ τους.

Ή μπορεί οι mods του le reddit να μη θέλουν να ασχολούνται με 30 σελίδες spam. Εμένα πάντως δε μου φαίνεται να μοιάζει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.

Δημοσ.

ξαναπαιζω τα 10 παιχνιδια για mmr και μεχρι στιγμης, παρ' οτι ειμαι 3-3 πηγαινω καλυτερα σιγουρα απο την προηγουμενη φορα. ειμαι σε καθε παιχνιδι μεσα στους 2 πρωτους σε κιλ και μονο σε ενα παιχνιδι ημουν αρνητικος με sand king που ειχα 6-14 και 26 assists ομως. εχω ελπιδες για κατι καλυτερο απο 1400 ? :P

• Moderators
Δημοσ.

Ρε μην κολλάτε σε νούμερα, δείτε πώς μπορείτε να βελτιωθείτε και το MMR θα ανέβει. Και ναι, το matchmaking και το rating δουλεύουν.

Δημοσ.

ξαναπαιζω τα 10 παιχνιδια για mmr και μεχρι στιγμης, παρ' οτι ειμαι 3-3 πηγαινω καλυτερα σιγουρα απο την προηγουμενη φορα. ειμαι σε καθε παιχνιδι μεσα στους 2 πρωτους σε κιλ και μονο σε ενα παιχνιδι ημουν αρνητικος με sand king που ειχα 6-14 και 26 assists ομως. εχω ελπιδες για κατι καλυτερο απο 1400 ? :P

αν νιωθεις να παιζεις καλα zues παιξε τα υπολοιπα με αυτον. προσπαθησε να μη ψοφας. να εχεις καλο KDA και να σπαμαρεις το ulti σε καθε cooldown. αν τα κανεις αυτα στo calibration θα βγεις κοντα στα +5k mmr απλα θελει και τα 10 games. 

Δημοσ.

δεν νιωθω ζους! δεν εχω παιξει πολλες φορες και παιζω μονο οσους ξερω καλυτερα, δηλαδη axe, sand king traxex. αλλα θα παιξω 4-5 κανονικα παιχνιδια μπας και τον μαθω για να το κανω αυτο! 

γενικα εκανα μια καταγραφη του προηγουμενου calibration και του τωρινου. στο προηγουμενο ειχα 43-80-71 και στο καινουριο σε 6 παιχνιδια εχω 60-50-71. σιγουρα καλυτερα και λογικα θα αποφυγω τον χαμο που γινοταν στα 1400 ranking

edit ισως juggernaut να βοηθουσε με την τουμπανη ουλτι. τον ξερω συμπαθητικα καλα σε σχεση με τους αλλου ηρωες

• Moderators
Δημοσ.

Δεν δουλεύει το matchmaking.......

Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomi

1 παιχνίδι δεν είναι ικανό δείγμα. Πώς "δε δουλεύει" σε αυτό που έστειλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...