Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eμένα με είχε βγάλει 2500, ανέβηκα 3,000, μου έκατσε μερικές μέρες και πετυχαινα με leavers και flamers συνέχεια, έκανα σχεδον δυο σελίδες συνεχόμενες ήττες και με πέταξε στα 2300 :) 

Μετα κόπων και βασάνων ξανα ανέβηκα 2700 παίζοντας μονο carry που έχουν καλό early game οπως ο weaver και μετά ξαναπέτυχα μια μέρα συνεχόμενη καμια 10αρια παιχνίδια flamers και leavers ε και βαρέθηκα και το παράτησα :P

τώρα μονο normal και άντε γειά

Δημοσ.

Eμένα με είχε βγάλει 2500, ανέβηκα 3,000, μου έκατσε μερικές μέρες και πετυχαινα με leavers και flamers συνέχεια, έκανα σχεδον δυο σελίδες συνεχόμενες ήττες και με πέταξε στα 2300 :) 

Μετα κόπων και βασάνων ξανα ανέβηκα 2700 παίζοντας μονο carry που έχουν καλό early game οπως ο weaver και μετά ξαναπέτυχα μια μέρα συνεχόμενη καμια 10αρια παιχνίδια flamers και leavers ε και βαρέθηκα και το παράτησα :P

τώρα μονο normal και άντε γειά

και τι αλλαξε; στα νορμαλ ισα ισα δε τους νοιαζει κιολας και παιζουν χειροτερα

Δημοσ.

και τι αλλαξε; στα νορμαλ ισα ισα δε τους νοιαζει κιολας και παιζουν χειροτερα

Aλλαξε οτι δεν εισαι αναγκασμένος να παιρνεις μονο χαρακτήρες που μπορουν να κουβαλήσουν σε περίπτωση που το failάρουν οι άλλοι και επίσης δεν σκέφτεσαι να παιρνεις συνεχεια counter picks

Δημοσ.

Παίζω captains mode normal...και έχω ήσυχο το κεφάλι μου.Καλοί συμπαίκτες και καλοί αντιπάλοι.Γενικότερα το 80% των games είναι cool στο άλλο 20% oi captains failάρουν.

In other news

Επειδή το κουράσατε με τα platemail και τα meka και επειδή κρατάω πάντα ντοκουμέντα

Δεύτε λάβετε φως.

Screenshot spectate πριν 1,5 χρόνο.

BBAE725B06F0BDD149D79D67583A23A2D51D9861

• Like 1
Δημοσ.

Noμιζω δεν χρειαζονται 2 μποτες στη krobelus, μιας και αιωρειται. 2 μποτες αξιζουν μονο οταν ο hero μας εχει απο 2 και πανω ποδια, ωστε να κανει καλυτερη χρηση τους. 

Περαν τουτου, καλο το euls, αλλα αυτο το moc ρε παιδι μου στη krobe δεν πολυμετραει. Γενικα το build ειναι euls (must) --> hot. Απο κει και υστερα, υπαρχουν τα situational bkb / ghost, αλλιως πας καρφι για cuirass deso shivas.

Δημοσ.

Noμιζω δεν χρειαζονται 2 μποτες στη krobelus, μιας και αιωρειται. 2 μποτες αξιζουν μονο οταν ο hero μας εχει απο 2 και πανω ποδια, ωστε να κανει καλυτερη χρηση τους. 

Περαν τουτου, καλο το euls, αλλα αυτο το moc ρε παιδι μου στη krobe δεν πολυμετραει. Γενικα το build ειναι euls (must) --> hot. Απο κει και υστερα, υπαρχουν τα situational bkb / ghost, αλλιως πας καρφι για cuirass deso shivas.

Αν θες να παιξεις καλα krobe πας μετα το phase+arcane σε BoT,Treads και late game αν σε παιρνει βγαζεις tranquil..shivas,ac και βλακειες δεν χρειαζονται γιατι θα πηγαινεις γρηγορα

Δημοσ.

Yep dude....έχουν ενθουσιαστεί όλοι....ήδη σκέφτομαι τα maps που θα μπουν και βλέπω ότι θα έχω καινούργιο Game :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...