Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε μολις πηγα ranked και επαιξα 10 ματς για να βγει η βαθμολογια ξεκινησα με 6 νικες και 4 ηττες και μου εβγαλε 1400. ε απο τοτε ανεβαινω και μετα εχω φαινομενα σαν τα παραπανω που δεν γινεται να κανω τιποτα και πεφτω ξανα. 

Δημοσ.

ε μολις πηγα ranked και επαιξα 10 ματς για να βγει η βαθμολογια ξεκινησα με 6 νικες και 4 ηττες και μου εβγαλε 1400. ε απο τοτε ανεβαινω και μετα εχω φαινομενα σαν τα παραπανω που δεν γινεται να κανω τιποτα και πεφτω ξανα. 

δεν έχει να κάνει μόνο με νίκη και ήττα.

Δημοσ.

έχουν να κάνουν με deaths/assists k/pm και αλλα πολλά. αν ήταν ένα καθαρό ποσοστό με wins και loses θα ήταν αδικο για πολλους λόγους. τεσπα εγώ πάλι με ιδιες νικες ήτες με ξεκινησε 3600 και τώρα ειμαι στα 4700

Δημοσ.

Μάνο κάτι δε κάνεις καλά, για παίξε κανα  spirit breaker η καμιά traxex με meka και plate mail γιατι δε σε βλέπω καλά.

• Like 3
Δημοσ.

spirit breaker δεν εχω παιξει η αληθεια ειναι. drow ranger επαιζα χτες προχτες κανοντας 5 σερι νικες μεχρι που ετυχαν τα γεγονοτα που ειπα. Γενικα παντως παιρνω οτι νομιζω οτι χρειαζεται η ομαδα. για παραδειγμα αν δεν υπαρχει σαπορτ θα παρω σαπορτ, αν δεν υπαρχει τανκ θα παρω τανκ κ.ο.κ

Δημοσ.

Μάνο κάτι δε κάνεις καλά, για παίξε κανα  spirit breaker η καμιά traxex με meka και plate mail γιατι δε σε βλέπω καλά.

traxex με plate mail?

κατι μου θυμιζει αυτο.

ειναι κανα Nerd joke?

Δημοσ.

traxex με plate mail?

κατι μου θυμιζει αυτο.

ειναι κανα Nerd joke?

δε λεω περισσότερα γιατι θα μου κάνουν επίπληξη πάλι, 

ειναι build για ψαγμένους :P

• Like 1
Δημοσ.

traxex με plate mail?

κατι μου θυμιζει αυτο.

ειναι κανα Nerd joke?

Kαποιος εδω θυμαμαι ειχε ποσταρει το profile του,  και επαιζε traxex full tank γιατι "damage εχω ετσι και αλλιως". Δεν θυμαμαι ποιο παιδι ηταν :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...