manos89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ε μολις πηγα ranked και επαιξα 10 ματς για να βγει η βαθμολογια ξεκινησα με 6 νικες και 4 ηττες και μου εβγαλε 1400. ε απο τοτε ανεβαινω και μετα εχω φαινομενα σαν τα παραπανω που δεν γινεται να κανω τιποτα και πεφτω ξανα.
itsgosu Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ε μολις πηγα ranked και επαιξα 10 ματς για να βγει η βαθμολογια ξεκινησα με 6 νικες και 4 ηττες και μου εβγαλε 1400. ε απο τοτε ανεβαινω και μετα εχω φαινομενα σαν τα παραπανω που δεν γινεται να κανω τιποτα και πεφτω ξανα. δεν έχει να κάνει μόνο με νίκη και ήττα.
manos89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 α ας μου πει καποιος με τι εχει να κανει κιολας τοτε ! μετα παντως εχει να κανει με νικη ηττα ε;
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 δεν έχει να κάνει μόνο με νίκη και ήττα. κι εγω ετσι ξεκινησα και με ξεκινησε σε 2500
itsgosu Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 έχουν να κάνουν με deaths/assists k/pm και αλλα πολλά. αν ήταν ένα καθαρό ποσοστό με wins και loses θα ήταν αδικο για πολλους λόγους. τεσπα εγώ πάλι με ιδιες νικες ήτες με ξεκινησε 3600 και τώρα ειμαι στα 4700
vaggos88 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μάνο κάτι δε κάνεις καλά, για παίξε κανα spirit breaker η καμιά traxex με meka και plate mail γιατι δε σε βλέπω καλά. 3
manos89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 spirit breaker δεν εχω παιξει η αληθεια ειναι. drow ranger επαιζα χτες προχτες κανοντας 5 σερι νικες μεχρι που ετυχαν τα γεγονοτα που ειπα. Γενικα παντως παιρνω οτι νομιζω οτι χρειαζεται η ομαδα. για παραδειγμα αν δεν υπαρχει σαπορτ θα παρω σαπορτ, αν δεν υπαρχει τανκ θα παρω τανκ κ.ο.κ
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μάνο κάτι δε κάνεις καλά, για παίξε κανα spirit breaker η καμιά traxex με meka και plate mail γιατι δε σε βλέπω καλά. traxex με plate mail? κατι μου θυμιζει αυτο. ειναι κανα Nerd joke?
vaggos88 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 traxex με plate mail? κατι μου θυμιζει αυτο. ειναι κανα Nerd joke? δε λεω περισσότερα γιατι θα μου κάνουν επίπληξη πάλι, ειναι build για ψαγμένους 1
Atzamestatos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 traxex με plate mail? κατι μου θυμιζει αυτο. ειναι κανα Nerd joke? Kαποιος εδω θυμαμαι ειχε ποσταρει το profile του, και επαιζε traxex full tank γιατι "damage εχω ετσι και αλλιως". Δεν θυμαμαι ποιο παιδι ηταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα