michael92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αυτό που η μία ομάδα κλέβει τον hero της άλλης δεν το χω καταλάβει ακόμα Γ***** ο shaman, παίρνει η άλλη ομάδα shaman Γ***** ο brew, παίρνει η άλλη ομάδα brew
Junior22 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Γιατι κανεις δεν pickarei timber?κολλαει στο current meta..tanky,δυνατο early-mid game και σχετικα καλο late game,pushing power,mobile και πολυ καλος σε 1v1 αλλα και teamfight 1
itsgosu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 αυτο που πικάρουν SK για wood farm με στακς ενώ βλέπουν το παιχνίδι είναι τέρμα επιθετικό και ξέρουν πως οι αλλοι θα τους το κώψουν και θα αποκλείσουνε το jungle καταντάει αηδία.καμιά φορά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκευτονται στο draft, ή αυτοί ειναι στενόμιαλοι ή εγώ δεν έχω ιδέα απο τα μεκάνιξ του παιχνιδιού.ok gg, των Newbee ειναι και αυτό. παίξανε καταπληκτικά κατεμέ.π.σ γενικώς το casting του TI4 ήταν για το π****ο. το noobs casting είναι πολύ καλυτερο και με ωραίο sense of humour. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Απίστευτα μάπα τελικός....του χρόνου ας κάνουμε τα παιχνίδια συντομότερα 1
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 αφού τους λιωσανε νωρίς τι ήθελες να κάνουν? να παίξουν κατι που δε γυρνάει? ολο το TI ηταν για τον ****** με την μοναδική εξαίρεση το στάδιο και τον χώρο γενικότερα. techies coming - racist won ti4 - New meta sucks RIP ΝΤΟΤΑ . LETS PLAY SPACECOW WITH PLATEMAIL AND MEKA. actualy not kidding 1
Junior22 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Κριμα που δεν φτασανε αλλες ομαδες στον τελικο(οχι πως αξιζαν)οπως DK,Na'Vi,Fnatic που εχουν πιο ιδιαιτερο playstyle και παρα το current *** meta,διατηρουν δικα τους στοιχεια!Θα βλεπαμε πιο ενδιαφεροντα games και οχι αυτη την 20λεπτη αηδια που παρουσιασαν..ελπιζω να αλλαξει το meta με κανα patch γιατι.....
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν είναι μόνο το meta... το format των αγώνων πρέπει να αλλάξει με πρώτο και κύριο την εισαγωγή με κάποιο τρόπο του captain's draft και όχι captain's mode. Ίσως όχι για όλα τα παιχνίδια αλλά τουλάχιστον για κάποια. Πχ θα μπορούσε να παίζεται ένα CM ώστε ο νικητής να αποφασίζει πχ από ποια μεριά θα ξεκινήσει τους αγώνες, ποιος θα ξεκινάει τα bans κλπ και μετά να παίζεται μόνο CD. Νομιζω θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον από το να βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια με τους ίδιου πάνω κάτω ήρωες κάθε φορά. Στο φινάλε εκεί θα φαινόταν και ποια ομάδα κατέχει καλύτερα το παιχνίδι, ποια ομάδα μπορεί να παίρνει γρήγορες και σωστές αποφάσεις, ποιας ομάδας οι παίκτες μπορούν να προσαρμόζουν τα builds in game - on the fly που λένε - ανάλογα με το πώς εξελίσσεται το παιχνίδι κλπ. Το CM δεν προσφέρει και ιδιαίτερα δυνατές συγκινήσεις (που είναι απαραίτητες σε κάθε είδους αγώνες) καθώς γίνεται προβλέψιμο αλλά από την άλλη πρέπει να υπάρχει και να έχει σημασία με κάποιο τρόπο ώστε να έχει και νόημα η προπόνηση όπως γίνεται τώρα για τις ομάδες. Επίσης θα έπρεπε να γίνονται διάφοροι αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς όπως γίνεται με το starcraft 2 - WCS ώστε να δημιουργείται και επιπλέον hype. Ομολογώ ότι προσωπικά δεν ήξερα ιδιαίτερα τις ομάδες αλλά εγώ δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα καθώς δεν παρακολούθησα και πολύ την pro σκηνή αλλά απ' όσο διάβασα από διάφορα σχόλια, οι περισσότεροι ήταν σε παρόμοια φάση με εμένα. Σε κάθε περίπτωση θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μου πάντα, αν οι αγώνες γίνονται όπως περιέγραψα παραπάνω ή με κάποια παρόμοια παραλλαγή. Σε ό,τι αφορά τα techies κακώς γίνεται τέτοιος πανικός κατά τη γνώμη μου... Άλλος ένας ήρωας που θέλει περισσότερη προσοχή και σε αναγκάζει να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου (αν τον έχεις αντίπαλο) ενώ αν είναι στην ομάδα σου έχεις την ίδια πιθανότητα να σου κάτσει συμπαίκτης που θα παίξει καλά με συμπαίκτη που θα τα κάνει χάλια. Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία. Άλλωστε υπήρχε από το αρχικό dota και κάποια στιγμή θα έμπαινε. Μπήκε και σε καλή εποχή κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον για εμάς που τώρα πάμε διακοπές. Σε 20-30 μέρες από τότε που θα μπει, θα ξεθυμάνει το hype και θα επιστρέψουμε σε πιο κλασσικά picks.
manos89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Τελείωσα εξεταστικές, πτυχιακές κλπ και είπα να ξαναλιώσω το dota 2 που τοσο μου είχε λείψει. Ε το μετανιώνω. Πλεον τα παιχνιδια (τουλάχιστον τα τελευταία που έπαιξα) κρίνονται από τις ορέξεις του κάθε βλάκα στην ομάδα. 2 φορές σήμερα βγήκε ένας απο την ομάδα μου επειδή δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον συμπαίκτη στο lane του, μια ο άλλος δεν μπήκε καν στο παιχνιδι. Διάλεξε ήρωα αλλά δεν πάτησε ποτέ start game. τώρα τελευταίο παιχνίδι μας προειδοποιεί με το που μπαίνουμε ένας αντίπαλος ότι στην ομάδα μας έχουμε εναν feeder που παίζαν προηγουμένως μαζί. Τουλάχιστον στα πιο μεγάλα rankings (εγώ είμαι 1400) μπορείς να συνεννοηθείς; Επίσης αν ψήνεται κανείς (στο ίδιο επίπεδο με μένα) ας μου στείλει να παίξουμε μαζί. Γενικά είμαστε 2 άτομα και ψάχνουμε άλλους 3 οι οποίοι δεν θα κατακρίνουν τον άλλον για οτιδήποτε (επειδή είναι συνηθισμένο το αναφέρω ) και γενικότερα θα μας βοηθήσουν, εν μέσω καλού κλίματος, να βελτιωθούμε και ατομικά και ομαδικά.
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 1400? wtf.Anyway ναι αυτά που λες γίνονται στο low rating που είσαι και συ.Όλα αυτά μειώνονται όσο ανεβαίνεις..... προσωπικά στα 3500-4300 δεν έχω τόσο αδιάφορους συμπαίκτες.Υπομονή και επιμονή για να ανέβεις τουλάχιστον 2500 μπας και παίξεις ανθρωπινά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα