Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα δούμε αιματοχυμένο παιχνίδι αύριο γρήγορο και σταράτο.

και οι 2 ομάδες ψάχνοντε για τα πικ οφς χωρίς πολλά πολλά, με επιθετικό ward forwarding βρίσκοντας εκτεθημένο παίχτι και γρήγορο σπάσιμο tower.

από την άλλη θα ήθελα ένα western team σε τελικό αλλα τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή.
ελπίζω να δούμε αυριο παιχνιδάρες και κρίμα που δεν υπάρχει εδώ discussion για τα παιχνίδια =)

όσο για το τελευταίο game πιστεύω ήτανε τρελό throw από eg, κακές αποφάσεις ο Zai έκοβε βόλτες, κακό draft με Void +2 melees στην απέξω, κάκιστη επιλογή να δωθεί το void σε mason και όχι universe (αφού ειναι μέτριος παίχτις **************

και η greedy απόφαση του artz του μίδας, άλλα ξέχασε πως δεν πιάνει σε ρόσαν.

Screen_Shot_2014_07_21_at_04_29_54.png

Καλά να πάθουν, το τελευταίο game vs Na'Vi ήταν ότι πιο σιχαμερό έχω δει στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ DOTA.

Καλύτερα να φύγουν παρά να μας προσφέρουν κάποιο παρόμοιο "θέαμα"

Και προς αποφυγήν παρεξήγησης, εξαιρετικά καλή εκτέλεση του πλάνου τους αλλά ότι πιο σιχαμερό έχω δει. Πιο σιχαμερό κ από όταν έβλεπα την Ρεαλ και την Τσελσι του Μουρίνιο.

φίλε είσαι πολύ λάθος. δεν είμαι [Α] fan, αλλά αυτό που κάνουν ως "rat doto" θέλει ************* και φοβερό dicipline ως σύνολο. θέλει πολύ δουλειά.

Δημοσ.

Βαρετός τελικός. 0 hype.Όλοι θέλαμε DK vs EG. Τώρα λος πούλος χερμάνος.

Δημοσ.

δε ξέρω εσείς πάντως εγώ δεν εχω το hype που ειχα περσι. εχω ξενερώσει με το tournament format. εχω ξενερώσει με την απόδοση τον west teams. εχω ξενερώσει με το Last game τον EG γιατι ηταν οτι χειρότερο εχουν δει τα μάτια μου στα 3 χρόνια που παιζω dota. τουλάχιστον ας το πάρουν οι vg και οχι τα racist.

support rOtk γιατι ειναι τυπάρα. αυτά!

και btw λεω πως ειμαι σε συνταξιοδοτηση απο dota οπότε και πουλάω το inventory μου. αν και κάποιος ενδιαφέρεται η εχει κάποιον φίλο ξερω γω ας με κανει add η ας στειλει pm εδω.

http://dota2lounge.com/trade?t=115804948

κάποια απο τα items.

PS. του invoker δεν υπάρχει πλέων (thx eg for that :( )

Δημοσ.

Πως και έτσι Vaggo?

Λίγο οι ρωσσοι λιγο τα γεράματα λιγο οτι δεν αξίζει να χαλιέσαι για τα pubs ε ας το ελατοσουμε :P

δε λεω πως κόβω το gaming γενικά, απλα dota = 100% lifesteal.

ε ας το παμε 50% για αρχη. enough :P

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ φέτος το hype είναι ανύπαρκτο. 

Πιστεύω τα μόνα άτομα που είναι τέρμα hyped είναι αυτοί που το βλέπουν live στο γήπεδο. Συμφωνώ επίσης ότι το format του τουρνουά είναι gtp + το ότι οι ομάδες από EU τα πήγαν σκατά.

Δηλαδή τι φάση να ξέρουμε τον έναν από τους 2 φιναλιστ από την Παρασκευή, για να μην μιλήσω για το ηλίθιο bo1 round robin format όπου όλοι απλά έτρεχαν να αρπάξουν sky/void/razor/brew και ήταν 80% νίκη. 

Είδαν λίγο DOTA τα μάτια μας στο main event μόνο και μόνο επειδή τα games έγιναν bo3.

Προσωπικά είμαι πιο hyped για το μεγάλο patch που θα ακολουθήσει το International με Techies, balance changes κλπ παρά για τον τελικό. 

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι πέρυσι η διοργάνωση ήταν καλύτερη από όλες τις απόψεις.Φέτος το community τους έδωσε τόσα λεφτά(10πλάσια από ότι πέρυσι) και το μόνο που κάνανε ήταν να πάνε το event σε γήπεδο.Εκτός αυτού ξεζούμισαν και άλλο τον κόσμο με τα secret shops και μ@λ@κιες.

Γενικά αντι να δούμε εντυπωσιακά πράγματα και ένα πραγματικά μεστό τουρνουά είδαμε ακριβώς τα ίδια με το προηγούμενο εκτός των group stages που ήταν meh.Δεν ξέρω αν θα αγοράσω του χρόνου compendium....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...