Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελπιζω να βαλουν και το allrandom rank τοτε. γιαιτ με techies μεσα δε ρισκαρο το all pick. γιατι οπως συμβενει με καθε new heroe οι δικοι μου θα λουζουν με ultrex και οι αντιπαλοι θα ραβουν. θα χαλασει η dota τη μερα που θα βγει, να το θυμασαι αυτο

Κάνε σε κάθε game instapick techies και 10 δεύτερα αφού έχει αρχίσει ο αγώνας κάνε repick.

Maximum trolling :D

Δημοσ.

Κάνε σε κάθε game instapick techies και 10 δεύτερα αφού έχει αρχίσει ο αγώνας κάνε repick.

Maximum trolling :D

αυτο εκανε ο n0tail εποχη broken earth spirit.

Δημοσ.

πάντως δεν μου έχει αρέσει καθόλου το TI μέχρι στιγμής.

σχεδόν όλα τα παιχνίδια άτσαλα, δίχως momentum και πάθος.
πολλές καλές ομάδες παίζουνε λες και δεν τους νοιάζει (βλ NA'VI)

δεν ξέρω τι να πω. 

Δημοσ.

θα συμφωνήσω. χάλι μαύρο. περίμενα πολλά περισσότερα απο καποια team.

και οσον αφορα τα Picks ειναι οτι χειροτερο. η χειρότερη meta so far.

ελπιζω στα brackets να δουμε λιγο dota

• Like 1
Δημοσ.

λέγεται ότι τα καλά picks τα κρατάνε κρυφά για τα brackets / finals ... (το είχα διαβάσει στο reddit)

Είναι πολλά τα λεφτά για να παίζουν έτσι και να μην έχουν εναλλακτική στο πίσω μέρος του μυαλού τους...

Δημοσ.

Εξω οι alliance!!με τετοιες επιδοσεις δεν ηταν για τιποτα!βλεπω πολυ δυνατους τους EG και τους θεωρω μεγαλυτερο φαβορι απο τους DK για το ΤΙ!αντε να δουμε ομως και ματς σαν τα σημερινα στα brackets γιατι τις αλλες μερες ματωσαν τα ματια μας

Δημοσ.

Καλά να πάθουν, το τελευταίο game vs Na'Vi ήταν ότι πιο σιχαμερό έχω δει στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ DOTA.

Καλύτερα να φύγουν παρά να μας προσφέρουν κάποιο παρόμοιο "θέαμα"

Και προς αποφυγήν παρεξήγησης, εξαιρετικά καλή εκτέλεση του πλάνου τους αλλά ότι πιο σιχαμερό έχω δει. Πιο σιχαμερό κ από όταν έβλεπα την Ρεαλ και την Τσελσι του Μουρίνιο.

Δημοσ.

Γυαλίζει η καράφλα του Lod[A].

Με παιχτούρες όπως egm δεν πας κάπου.

EG πολύ δυνατοί, οι dk δυνατοί αν και μας τρολλάρουν άγρια με τα drafts...θα δούμε άλλους dk στο main bracket,ig υπολογίσιμοι και πάντα κρατώ μια πισινή για navi...παρόλο που είναι πίσω σε skill πάντα βρίσκουν τρόπο να κερδίσουν....θυμηθείτε το περυσινό ti.

Δημοσ.

ο sing_sing δεν ειναι καλα ε..
άλλο ένα παιχνίδι(άρα) που βλέπω να χάνουν οι c9 σε rat strat γ*********** μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...