ThanosWF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Α ρε valve ξεφτίλα έχω κάνει εγγραφή από τον Σεπτέμβριο στο dota2 έχω κάνει το survey εδώ και 2μήνες και ακόμα να πάρω beta key. ΕΛΕΟΣ αν έχει κανένας και μπορει να μου στείλει plz Εισαι σιγουρος?Εχεις κοιταξει το steam σου to library? Εμενα δεν μου στειλανε καν mail μου το βαλανε κατευθειαν στο library!
carnag9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 τα ιδια και μενα.. μηπως εχει καποιος ενα Key εξτρα?
Junior22 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 παιδια καμια πληροφορια για ημερομηνια κυκλοφοριας?θα βγει οταν τελειωσουν με ολους τους ηρωες?(αλλοι 50+ ειναι ρε γαμωτο) αα και οποιος εχει κανενα extra beta key ας μου πει!ευχαριστω! Sent from my Nexus S using Insomnia
SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Όσοι ψάχνεται για keys κάντε μια βόλτα στο playdota.com έχουν διαγωνισμούς κτλ: http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=549077 http://www.playdota.com/forums/forumdisplay.php?f=160
DeathGuard Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Παιδιά αν κάποιος έχει dota 2 beta invite pm με παρακαλώ.Ευχαριστώ!
master1992g Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Λοιπόν παιδιά, το λειτουργικό μου σύστημα είναι το εξής : ram: 4gb καρτα γραφικών: nvidia geforce 9600gt(512 mb)*(x2)=1gb cpu: intel core quad duo 2.4ghz Σύμφωνα με την ανακοίνωση το DoTa2 έχει σαν απαίτηση για να παίζεται στο full τα graphs : OS: Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP CPU: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz/ AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ RAM: 1 GB for XP / 2GB for Vista GFX: NVidia 7600 / ATI X1600 or better GFX Notes: DirectX 9 compatible video card with Shader model 3.0 Πώς γίνεται λοιπόν όταν παίζω το παιχνίδι ορισμένες φορές να κλείνει το pc? Μήπως φταίει το ότι το έχω σε μέρος που δεν αερίζεται καλά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Kλείνει λόγο θερμοκρασιών. Τσέκαρε τις θερμοκρασιες όταν παίζεις με το hwmonitor και πόσταρε έδω ενα printscreen
master1992g Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Το εχω στον τεχνικο το pc. Με την αλλαγη τροφοδοτικου που εκανα, εβαλα ενα στα 120 ευρω, υπαρχει περιπτωση να διορθωθει; Για να μην τον αλλαξω μερος, τι πρεπει να κανω; Η προσθηκη επιπλεον fan μπορει να βοηθησει;
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ποιος ο λόγος να βάλεις 120 ευρώ τροφοδοτικό σε αυτό το σύστημα. Αν ήταν θέμα τροφοδοτικού που δεν νομιζω ναι θα διορθωθεί. Αν δεν διορθωθεί καθάρισε το πισι απο τισ σκόνες άλλαξε πάστα στην cpu και βλέπουμε
master1992g Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να ζορίζεται από τις κάρτες γραφικών επειδή η οθόνη είναι 23" και τα max graphs είναι 1980χ1620? Γιατί τα fps πέφτουν στο 20-25 ορισμένες φορές.Συνήθως είναι στο 35-40. Μήπως δεν λειτουργεί η μια κάρτα γραφικών?και αν ναι, πώς μπορώ να το checkarw αυτό?
Junior22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μολις κερδισα και εγω beta keys!!3 για την ακριβεια!οποιος ενδιαφερεται για αγορα πμ..θα ηθελα να ρωτησω κατι..αν καποιος παιχτης βγει απο το game τρωει μπαν?αν ναι για ποσο καιρο?αν ειναι μονιμο,κανει new account?επισης,αν καποιος βγει,μετα εγω μπορω να βγω χωρις μπαν?αν ναι ποσες φορες δικαιουμαι να κανω αυτο το πραγμα?ευχαριστω!
ScarletK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν γίνεσαι ban μπαίνεις σε low priority στο matchmaking (αργεί λίγο παραπάνω και μπαίνεις σε παιχνίδια με αντίστοιχα άτομα). Για ban-ban κάποιοι πηγαίνουν στο dev forum και κάνουν thread. Δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει. Όταν μπορείς να φύγεις χωρίς ποινή, σου λέει "the game is now safe to leave", το γράφει και κάτω από το κουμπί του disconnect αν πας στο menu. @atallos1 Δυστυχώς από τότε που μειώθηκαν οι διαγωνισμοί και έβαλαν στο store το κλειδί 30 ευρώ, τα invites πήγαν περίπατο.
Junior22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Παιδια μετα απο τα παιχνιδια μου βγαζρι κατι ιτεμς!υποθετω πως αυτα ειναι για customisation των ηρωων!(διορθωστε με αν κανω λαθος) αν οντως ισχυει αυτο ππυ λεω,τοτε οταν παω στο customisation των ηρωων για τους οποιους κερδισα ιτεμς,γιατι μου βγαζει παντου empty?:-/ επισης ξερετε κανενα site με tips για dota 2?ευχαριστω πολυ! Sent from my Nexus S using Insomnia
DeathGuard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Για tips πήγαινε στον playdota.com και διάβασε τα guides που έχει.Θα μάθεις πάρα πολλά http://www.playdota.com/guides Επί της ουσίας ότι ισχύει για τους ήρωες του dota 1 ισχύει και για του 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα