Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως 65-70 παιζω...(σημερα δεν μπηκα game)

μάγκες με τι ping παίζετε; (ήρθα απο UK και δεν θυμαμαι με τι έπαιζα)

έχω forthnet και παιζω EU east/west με 80-90 πολύ δεν ειναι ρε γαμώτο;

ζητα fast path

Δημοσ.

τι ειναι αυτό ρε σαλονικίε;

Τι κερδίζω χάνω;

κερδιζεις γρηγοροτερο ιντερνετ για games ειδικα αλλα ισως να εχεις dc καααποιες φορες, σε μενα συμβαινει σπανια αλλα εχω.. παντως οταν παταω -ping βλεπω 60-70... στην κονσολα παρολα αυτα με το net_graph 1 λεει παραπανω :P αλλα εγω πιστευω στο παιχνιδι! χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην παιζεις με μερικους παικτες που εχεις διαλεξει πρεπει να τους κανεις mute ή να πατας ignore player?

Δημοσ.

Ειχα διαβασει συνεντευξη του klasynky (καπως ετσι) ο οποιος ειναι #1 ευρωπη και ειπε οτι τους εκανε mute ωστε οταν εμπαινε σε ενα παιχνιδι πριν τα pick του εδειχνε οτι αυτος ηταν muted και ετσι ο τυπος εβγαινε απο το game

Δημοσ.

ε ναι για να τους κανεις dodge. λογικο. εχω αρχισει και εγω εδω και κανα μηνα το ιδιο σεναριο

μισο μισο.. δηλαδη;

Δημοσ.

στο loading εκει που εχει το cinematic και δείχνει ολους να loadaroun πατας το scoreboard.

αν δεις στο team σου καποιον Muted/ignored σημαίνει οτι δε τον εχεις κανει τυχαια. για μενα και πολλούς ειναι ενας τροπος να μαρκάρεις αυτους που θεωρεις κακους παιχτες οι παιχτες που σου εχουν μαμισει τα games. οποτε μολις δεις κάποιον τετοιο κάνεις dc πριν φορτώσουν ολοι και πας 3min afk αφου δε σε αφηνει να βρεις αμεσως για επομενο game. 

Δημοσ.

μαλιστα... δε το ηξερα.. ειναι αποτελεσματικο; σου τυχαινει συχνα να βλεπεις τα ιδια ζωα;

Δημοσ.

μαλιστα... δε το ηξερα.. ειναι αποτελεσματικο; σου τυχαινει συχνα να βλεπεις τα ιδια ζωα;

πολυ συχνά.

Δημοσ.

οταν εχεις κανει mute και report τη μισή Ευρώπη ναι πολυ συχνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...