Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλει κανένας που να νιώθει να κάνουμε καμία clan μπας και παίξουμε κάνα game της προκοπής?

Δημοσ.

clan δε ψηνομαι. αμα θες να με κανεις add για κανα ranked pub.

Θέλει κανένας που να νιώθει να κάνουμε καμία clan μπας και παίξουμε κάνα game της προκοπής?

Δημοσ.

clan δε ψηνομαι. αμα θες να με κανεις add για κανα ranked pub.

Ο λόγος που είπα για clan είναι για να υπάρχουν περισσότερα άτομα ώστε να βγαίνει μια 5αδα, πίστευα ότι κοντά στα 5κ θα έχει κάπως καλύτερα game,τότε ήμουν 3.8Κ έλα που όμως ακόμα και εκεί είναι σάπια, τα περισσότερα match δεν αξίζει να τα αποκαλέσεις καν dota, έχουν τελείωση στο 5λεπτο, ο μόνος τρόπος να παίξεις μάλλον είναι με 5αδα ή τουλάχιστον 4αδα, ένα ζώο παλεύεται αν δεν έχει πάει σε κάποιο βασικό lane ή αν δεν feedαρι σαν μ@λκς αν δεν ενδιαφέρεται κανένας για clan τότε και με friends βολεύομαι… βέβαια αν παίζουμε με παρόμοιο τρόπο ή διαφορετικό μόνο σε  game θα το δούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ενδιαφερομαι για team παιζω support 4k mmr ξερω και draft αν θελετε.Μονο για TMM ενδιαφερομαι με σταθερη ομαδα δεν θα ηθελα να παιξω ουτε 1 pub με 3 η 4 ατομα επισης οχι ψωνια που νομιζουν οτι ειμαστε η Navi και αν χασουμε 2-3 φορες κανουν disband.Οχι ragers και προτιμω ατομα ανω των 25 να παιξουμε για πλακα σε φιλικη ατμοσφαιρα και οχι να παρουμε το TI.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ενδιαφερομαι για team παιζω support 4k mmr ξερω και draft αν θελετε.Μονο για TMM ενδιαφερομαι με σταθερη ομαδα δεν θα ηθελα να παιξω ουτε 1 pub με 3 η 4 ατομα επισης οχι ψωνια που νομιζουν οτι ειμαστε η Navi και αν χασουμε 2-3 φορες κανουν disband.Οχι ragers και προτιμω ατομα ανω των 25 να παιξουμε για πλακα σε φιλικη ατμοσφαιρα και οχι να παρουμε το TI.

Εγώ παίζω κυρίως blood seeker.

Εχω mmr γύρω στο 1900.

Ενδιαφέρομαι για ranked matches μόνο.

Nickname στην dota 2 : skiabox

Δημοσ.

μάγκες με τι ping παίζετε; (ήρθα απο UK και δεν θυμαμαι με τι έπαιζα)

έχω forthnet και παιζω EU east/west με 80-90 πολύ δεν ειναι ρε γαμώτο;

Δημοσ.

καπου ανυποπτα μεσα στη μάχη πετάει κατί loss packets και γαμιεται ο Διας, τωρα δεν ξερω αν ειναι θέμα της Φορθνετ η της ντοτα σημερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...