Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαστε 5 για την ώρα.Αν κάποιος δεν θέλει για τον οποιοδήποτε λόγο να με κάνει add σαν friend μπορεί να μου δώσει το friend id του  για να τον κάνω add στο guild (αν πάτε στο dota προφίλ και μετακινήσετε τον κέρσορα πάνω στην εικόνα σας θα σας εμφανίσει έναν αριθμό ακριβώς κάτω από την εικόνα σας).

Επεξ/σία από revolver1990
Δημοσ.

Δεν μου έστειλες το friend id σου ή το nick σου..Αν είναι το ίδιο με αυτό που έχεις εδώ θα σε βάλω.Κάνω και τα περισσότερα παιδιά που μπαίνουν officers για να μπορούν και αυτοί να κάνουν invites :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου έστειλες το friend id σου ή το nick σου..Αν είναι το ίδιο με αυτό που έχεις εδώ θα σε βάλω.Κάνω και τα περισσότερα παιδιά που μπαίνουν officers για να μπορούν και αυτοί να κάνουν invites :)

CJ είναι to nick, υπέθεσα οτι αναφερόσουν σε εμενα :) edit : μπέρδεψα το πόστ σου με του deathguard, θα σας κάνω add. Επεξ/σία από Jamest
  • Moderators
Δημοσ.

http://www.gameathlon.gr/index.php/component/k2/item/260-tournaments#ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΤΟΤΑ 2 ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΠΛΙΖ..

Και σήμερα να φτιαχτεί ομάδα, με 1 μήνα προπονήσεις μην περιμένεις πολλά πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια ευχαριστουμε για την ενημερωση. Μαλλον εμεις θα κατεβουμε με την ομαδα μου

Δημοσ.

1000 ευρουλάκια....Αν κατέβουν οι σοβαρές ομάδες τότε θα δούμε ωραία match και ανταγωνισμό.

• Moderators
Δημοσ.

πλήρωσε η china το διήμερο

Λιγο με Mouz τρόμαξα αλλα παλι καλα κέρδισαν :D

826a6e74c62c0fa835ac28244dc36928.png

сука

Δημοσ.

μωρε ολα γινονται καλος ειμαι αρκει να βρω αλλους 4 καλους... τεσπα :Ρ μαλλον θα παω μονο για να παρακολουθησω

Δημοσ.

aegis offering

32 rare 

21 unc

42 com

6 myth

αξια των items 6ε περιπου

rewards

(crystal maiden ixmike mythical set στα 5,50e)

(alliance alchemist mythical set στα 5,50e)

(mirana rare set 0.70e)

(weaver rare set 0.30e)

και 25Points x6 για το book

next offering τα διπλά για να δούμε τι θα μας δώσει το σύστημα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...