Muchacho Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ας μου εξηγησει καποιος πως το My offering δουλευει. Δινεις ορισμενα αντικειμενα και παιρνεις πισω αναλογα την σπανιοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή την ποσοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή ειναι τυχαια...?
Jamest Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Παιδες αμα ξεκινησετε το guild η εστω για ματσακια καντε με add. Steam account CJ
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ας μου εξηγησει καποιος πως το My offering δουλευει. Δινεις ορισμενα αντικειμενα και παιρνεις πισω αναλογα την σπανιοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή την ποσοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή ειναι τυχαια...? Σπανιότητα και ποσότητα, αλλά δεν έχει κανείς ακριβώς τα νούμερα. Αν θες μόνο compendium points απλά βάζε ένα chest και θα παίρνεις minimum 25
GoDRiC- Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 μαγκες ξερετε ποιος παιχτης ερχεται ε! μπαί δε ουεί αυτο με το μαί οφεριγκς και μενα με μπερδευει
vaggos88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ας μου εξηγησει καποιος πως το My offering δουλευει. Δινεις ορισμενα αντικειμενα και παιρνεις πισω αναλογα την σπανιοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή την ποσοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή ειναι τυχαια...? στο 2ο week offering εβαλα 10rare 3mythical και καμια 15 common unc mixed. μου εδωσε mythical set doom (hyhy free to play) deathprophet rare set και ενα xpand. αυτη τη φορα θα βαλω τα διπλα ακριβως και παει λεγοντας ανα week.
revolver1990 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Λοιπόν μόλις έφτιαξα channel με όνομα " Insomnia.gr ". Οπότε όσοι γουστάρετε Lobbies και τα συναφή μπορείτε να τα κανονίζετε από κει.Προτίμησα το channel έναντι του guild γιατί κάποιοι από μας ίσως έχουν φουλάρει από guilds (4 στον αριθμό) .
revolver1990 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γιατί πρέπει να έχει πάντα 1 άτομο μέσα αλλιώς διαγράφεται αυτόματα
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ε τοτε φτιαξτε γκιλτ μείμπι; Φτιάξαμε,φάγατε invite και σας περιμένουμε. Επίσης, κάντε invite όσα άτομα ξέρετε από το forum ή αλλιώς κάντε με add . Λειτουργώ μυστικά υπό το nick "Revolver".Βρείτε με στο steam group του forum "Insomniacs GR"
DeathGuard Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έκανα invite cj και revolver.Τα λέμε σε κάνα game... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα