Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μου εξηγησει καποιος πως το My offering δουλευει.

Δινεις ορισμενα  αντικειμενα και παιρνεις πισω αναλογα την σπανιοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή την ποσοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή ειναι τυχαια...?

Δημοσ.

Δινεις ορισμενα  αντικειμενα και παιρνεις πισω αναλογα την σπανιοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή την ποσοτητα των αντικειμενων που εδωσες ή ειναι τυχαια...?

Σπανιότητα και ποσότητα, αλλά δεν έχει κανείς ακριβώς τα νούμερα. 

Αν θες μόνο compendium points απλά βάζε ένα chest και θα παίρνεις minimum 25

Δημοσ.

μαγκες ξερετε ποιος παιχτης ερχεται ε! μπαί δε ουεί αυτο με το μαί οφεριγκς και μενα με μπερδευει

Δημοσ.

στο 2ο week offering εβαλα 10rare 3mythical και καμια 15 common unc mixed.

μου εδωσε mythical set doom (hyhy free to play) deathprophet rare set και ενα xpand. αυτη τη φορα θα βαλω τα διπλα ακριβως και παει λεγοντας ανα week.

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις έφτιαξα channel  με όνομα " Insomnia.gr ". Οπότε όσοι γουστάρετε Lobbies και τα συναφή μπορείτε να τα κανονίζετε από κει.Προτίμησα το channel έναντι του guild γιατί κάποιοι από μας ίσως έχουν φουλάρει από guilds (4 στον αριθμό) .

Δημοσ.

Γιατί πρέπει να έχει πάντα 1 άτομο μέσα αλλιώς διαγράφεται αυτόματα :(

Δημοσ.

ε τοτε φτιαξτε γκιλτ μείμπι;

Φτιάξαμε,φάγατε invite και σας περιμένουμε. Επίσης, κάντε invite όσα άτομα ξέρετε από το forum ή αλλιώς κάντε με add .

Λειτουργώ μυστικά υπό το nick "Revolver".Βρείτε με στο steam group του forum "Insomniacs GR"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...