Junior22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 To smurfing κατανταει κουραστικο μετα απο λιγο..καλυτερα με bots να παιζεις παρα με τοσο low skilled..και γω μπηκα κατι games με pudge και εβγαζα eblade,fury,deadalus και ειχα κατι 50αρια kills..τραγικο μετα απο λιγο
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 που να τους βρω τους καλυτερους; ακομα unrkanked ειμαι Μη νομίζεις ότι στο ranked έχει καλύτερους... 3
Havik Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ένα μικρό tip το δοκίμασα σήμερα και θα το εφαρμόσω από εδώ και πέρα, επειδή δεν υπάρχει banlist, αν μπείτε σε game και πετύχετε κάποιο ζώο στην ομάδα σας ή στην άλλη και δεν θέλετε να ξαναπαίζετε μαζί του κάντε τον mute, στο επόμενο game στο load screen ανοίγετε το παραθυράκι με τους παίχτες αν δείτε κάποιον στην ομάδα σας που έχετε κάνει mute ανοίγετε την console και γράφετε disconnect και περιμένετε μέχρι να κλείσει το παιχνίδι, τρώτε ένα μικρό penalty 2-3 λεπτά για να ξαναβρείτε παιχνίδι αλλά γλυτώνετε ένα ακόμα άθλιο game, προσοχή να το κάνετε πριν την επιλογή ηρώων.
vaggos88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ένα μικρό tip το δοκίμασα σήμερα και θα το εφαρμόσω από εδώ και πέρα, επειδή δεν υπάρχει banlist, αν μπείτε σε game και πετύχετε κάποιο ζώο στην ομάδα σας ή στην άλλη και δεν θέλετε να ξαναπαίζετε μαζί του κάντε τον mute, στο επόμενο game στο load screen ανοίγετε το παραθυράκι με τους παίχτες αν δείτε κάποιον στην ομάδα σας που έχετε κάνει mute ανοίγετε την console και γράφετε disconnect και περιμένετε μέχρι να κλείσει το παιχνίδι, τρώτε ένα μικρό penalty 2-3 λεπτά για να ξαναβρείτε παιχνίδι αλλά γλυτώνετε ένα ακόμα άθλιο game, προσοχή να το κάνετε πριν την επιλογή ηρώων. και εγω το ιδιο κανω για να μαρκαρω τα ζωα ωστε να ξερω ποιος ειναι, μαλιστα μια φορα ειχα κανει εναν ρωσσο που ειχε λουση και εβριζε ασχημα σε game. τον ιδιο ρωσσο ειδα μετα απο 3-4 μηνες να παιζει στο starladder season 8
Havik Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Tip 2Options> items >quickcastΣε σχέση με το απλό cast γλυτώνετε 1 click (άπειρος χρόνος στη dota).Cast (key + select target+ αριστερό) vs Quickcast (target + αριστερό) Προσωπικά από το inventory έχω τα 3 item σε quickcast στα πλαϊνά του ποντικιού για πιο γρήγορα, έπρεπε να είχα πάρει το naga με τα 12 πλαϊνά XD
Muchacho Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καπου ακουσα πως θα βγει το pudge wars(το παιχνιδι απο το wc3) απο εθελοντες και ηδη εχουν γινει οι προσπαθειες για μεταφορα των αλλων γνωστων παιχνιδιων απο το wc3.Μηπως ξερει πως θα γινει αυτο?Ειναι εφικτο μεσω της dota 2(θα δουμε καποιο patch?) ή καμια σχεση με το steam και γενικα την valve...?
vaggos88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 θα βγει official αλλα το θεμα ειναι οτι εδω και 2 χρονια περιμενουμε για ενα techies. σκεψου ποσο θα περιμενουμε για κατι τετοιο. ελπιζω συντομα παντως flight or fight http://www.joindota.com/en/news/16341-customdota-episode-1-fight-or-flight pudge wars http://www.joindota.com/en/news/17879-pudge-wars-alpha-sees-light-of-day
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Θα μπει custom game support σίγουρα... Με κάθε patch τώρα τελευταία προετοιμάζουν τον client
Junior22 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ξερει κανεις ποτε θα βγουν τα immortal items ή το pudge courier(οταν ξεκλειδωθει φυσικα)?Θα περιμενουμε το ΤΙ4 ή σχετικα συντομα θα τα παρουμε?
Caiden Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οπως επισης και το καινουργιο mode (random deathmatch)
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Οπως επισης και το καινουργιο mode (random deathmatch) -aremdmom -wtf
manos89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ξεκινησα εδω και 3 μερες να παιζω support με witch doctor. απιστευτος! πραγματικα ομως. ειδικα σε late game το healing κανει πολυ καλη δουλεια. θελει αρκετο mana management αλλα γενικα εχω βολευτει. απο εκει που ειχα κατι σε στυλ 20 νικες-40 ηττες εχω κανει 6 ή 7 συνεχομενες νικες. βγαζω αρχικα κουριερ, 4 mana potion, 3 branch και τα αντικειμενα που προσανατολιζομαι να βγαζω μεσα στο παιχνιδι ειναι magic wand (πρωτο πρωτο), arcane boots (mana restore) urm of shadows aganthims scepter vladimirs offering
Junior22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Aν το game πηγαινει καλα το bkb ειναι μια πολυ καλη λυση.Κατι ασχετο τωρα..Τα games που πρεπει να κερδισουμε με τους 10 heroes που λεει το compendium,πρεπει να ειναι απαραιτητα ranked?γιατι μου εκατσε chen-encha....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα