Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικα και ειναι ευκολοι

ο sniper εχει 2 spell Ολα κι ολα και τεραστιο range

η αλλη ειναι τεζα support και ranged με 2 πανευκολα spell Και ατελειωτο mana.

ο lifestealer,timbersaw,viper ειναι αρκετα πιο δυσκολοι απο τους αλλους.

επισης πολλοι απο τους αλλους απαιτουν teamplay που αν δεν συννενοεισαι με τους αλλους χανεις...

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Dragon Knight: Targetted stun, πολλά hp, πολύ armor, πολύ regen

Centaur: Γελοίο str gain, mass haste ulti, point-blank AoE stun

Timbersaw: 4 sec cd 1300 range chain, reactive armor

Tidehunter: Kraken Shell, high HP

Wraith King: Targetted ranged stun, 3 passive, εκ των οποίων η μία είναι free aegis

Lifestealer: Innate magic immunity, Infest

Viper: mass slows, corrosive skin, kiteάρει πολύ εύκολα

Ogre Magi: High armor, high HP

Όπως βλέπεις, όλοι οι ήρωες που ανέφερα είναι δυσκολότερο να πεθάνουν από πολλούς άλλους και δεν απαιτούν ιδιαίτερη τεχνική για να παιχτούν ικανοποιητικά. Αντιθέτως, έχουμε:

Crystal Maiden: υπερβολικά squishy καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, 285 base MS

Sniper: επίσης πολύ squishy, θέλει αρκετό farm και εξαιρετικό positioning/map awareness για να είναι αποτελεσματικός. Πολύ μικρό base damage και 0 escape mechanisms

Για να αποφύγουμε shitstorm 10 σελίδων, να πω από τώρα ότι δεν υπάρχει "εύκολος" ήρωας. Το ότι ο sniper έχει, όπως σωστά λες, 2 spells που δε χάνονται, 2 passives και τεράστιο range δεν τον κάνει "εύκολο". Ενάντια σε άτομα που ξέρουν να παίζουν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξεις sniper και να κάνεις δουλειά. Όμως, στο επίπεδο που παίζει ο manos89 (το οποίο είναι χαμηλό, αφού μόλις ξεκίνησε), οι περισσότεροι ήρωες μπορούν να θεωρηθούν "εύκολοι" (με εξαίρεση αυτούς που απαιτούν ειδικούς χειρισμούς όπως micro και macro management, Invoker κλπ). Οι ήρωες που έβαλα εγώ είναι μια ενδεικτική λίστα με ήρωες που είναι αρκετά ανθεκτικοί, για να αντισταθμίσουν το κακό positioning/map awareness/συνεννόηση και συνεργασία που συνήθως υπάρχει σε αυτό το επίπεδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα μείνω σταθερός στις απόψεις μου και θα σου προτείνω να παίξεις meepo-chen-invoker όπως ειχα πει και σε ενα αλλο παλικάρι πριν καιρό οταν εκανε τις ιδιες ερωτήσεις xD

περα απο την πλακα να δοκιμάσεις bara η drow ranger. και μη ξεχάσεις να βγαλεις Meka για να εχεις παντα heal.

(ps) δεν τρολλαρο.

πινω Dota Και παιζω vodka. 

fc,220x200,black.jpg

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 2
Δημοσ.

Μπαινω σημερα 1 game.

Loading...

Βλεπω name στο team μου "mother-fucker" πρωτη λεξη του στο chat(πριν ακομα pickaρουμε hero) "CYKA"  λεω  χαμενο κλασσικα.

Pickαρουμε hero.Περνει ενας invoker λεει mid.

Παει και ο μαμιας μαζι του mid.Μα μου ιστοριες δεν συνενοουμαστε μιλουσε ρωσσικα ο αλλος(κλασσικα) φευγει ο invo up.Τρωει fb ο μαμιας.Μετα βλεπω ψοφαει το courier.Το βριζει ενας.Κανει respawn ξαναψοφαει.Ξανα respawn ξαναψοφαει,Το πηγαινε επιτηδες και το σκοτωνε.Το game το πηραμε.

id: 646156874

οχι δεν ειναι κολοζωα οι ρωσσοι

Aκριβως ιδια φαση...

Σε captains mode δεν προλαβε να παρει τον ηρωα που ηθελε και μετα πηγαινε γιουρια και ψοφουσε..το game το χασαμε γιατι στο 15ο λεπτο ο puck που ηταν απεναντι του στο lane ηταν 2 φορες σαν τον Roshan!

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα μείνω σταθερός στις απόψεις μου και θα σου προτείνω να παίξεις meepo-chen-invoker όπως ειχα πει και σε ενα αλλο παλικάρι πριν καιρω οταν εκανε τις ιδιες ερωτησεις xD

περα απο την πλακα να δοκιμασεις bara η drow ranger. και μη ξεχασεις να βγαλεις Meka για να εχεις παντα heal.

(ps) δεν τρολλαρο.

πινω Dota Και παιζω vodka. 

fc,220x200,black.jpg

και platemail!

• Like 1
Δημοσ.

Τα θυμάστε τα platemail,meka και τις 2 μπότες...μια για κάθε πόδι ε?....Ωραίες εποχές....mmr β παγκοσμίου πολέμου έχει....

• Like 2
Δημοσ.

Τα θυμάστε τα platemail,meka και τις 2 μπότες...μια για κάθε πόδι ε?....Ωραίες εποχές....mmr β παγκοσμίου πολέμου έχει....

εισαι θεος. χααχαχαχαχαχαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά αυτοί που ξεκινάνε τώρα είναι καλό να παίρνουν heroes με escape γιατί το μεγαλύτερο θέμα του newbie είναι να μην κάνει 1/18 αλλά 1/5, όπου και έχει ελπίδες να κερδίζει τα πρώτα matches. Πχ. Weaver, Clinkz, Queen of pain, Anti-mage, Bounty hunter, Dark seer, Phantom Lancer, Naga siren.

Ο Sniper μέχρι να πάρει shadow blade είναι φρέσκο κρέας για τους αντιπάλους.

Δημοσ.

Δε θα προτεινα clinkz,qop,seer γιατι ο clinkz εχει στην αρχη πολυ κακο escape mechanism(μεγαλο cd) και πεφτει παρα πολυ ευκολα ακομα και στα μεγαλα lvl.H qop ειναι κατα 99% mid και αρα χρειαζεται οχι μονο να μαθεις να παιζεις τον ηρωα και τα spells,αλλα να μαθεις να παιζεις και σαν mid και τελος ο DS δεν ειναι και απο τους καλυτερους ηρωες για εναν που μολις ξεκινησε.Ευκολοι ειναι οι axe,bristleback,ηρωες με escape mechanism,pudge,invoker,meepo..

Δημοσ.

o sniper που ειχα παιξει 1 φορα καταλαβα οτι στην αρχη θελει πολυ υπομονη και να βαραει με ulti μονο last hits.

παντως με ρικι τα πηγαινω πολυ καλα απο θεμα σκορ. βεβαια ισχυει μαλλον οτι δεν ξερουν να τον αντιμετωπισουν στα μη ranked matches. Ο αλλος πηρε gem of true sight οταν ημουν 17 και ηταν 11 και του επεσε οταν μου εκανε επιθεση.

Τεσπα θα το διασκεδασω για λιγο ακομα με τον ρικι και μετα θα μαθω κι αλλους :P

Δημοσ.

που να τους βρω τους καλυτερους; ακομα unrkanked ειμαι

28ur57b.jpg

ρεκορ σημερα :D

εκανα βλακειες με τα  αντικειμενα. επισης σκεφτομαι να δοκιμασω μετα απο ρικι huskar

Δημοσ.

ο thd έχει περισσότερα last hits apo εσένα  :fear:

btw εχω παιξει με new account και μετα απο 2 games 30-0 στο mid με sf στο 25min δεν ξανα επαιξα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...