Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξυπναω με την τσιμπλα στο ματι,ανοιγω το email οπως κανω καθε πρωι..βλεπω απο το steam CONGRATULATIONS!

YOU HAVE BEEN INVITED TO PLAY DOTA 2

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! Let the game begin :devil:

Δημοσ.

Ξυπναω με την τσιμπλα στο ματι,ανοιγω το email οπως κανω καθε πρωι..βλεπω απο το steam CONGRATULATIONS!

YOU HAVE BEEN INVITED TO PLAY DOTA 2

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! Let the game begin :devil:

χαχα

Θέλω να δω όταν παίξεις με το καλό τον ενθουσιασμό που θα έχεις όταν θα απαντήσεις πάλι εδώ :P

Δημοσ.

:mrgreen:

Τον ίδιο ενθουσιασμο είχα και γω πριν ένα μηνα που μου ηρθε το δικό μου.

Έπαιξα 3 games... πίσω στο hon....

Έχει μέλλον, αλλά έτσι όπως είναι τώρα.. δύσκολο να με κρατήσει.

Δημοσ.

πηρα και εγω χθες επιτελους invite απο το playdota :-D :-D

πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες,μονο λιγο συνηθεια στο ματι θελει σε σχεση με την dota1..να συγκρινω με lol/hon δεν μπορω αλλα σαν παικτης του dota1 μου αρεσε πολυ το 2 :rolleyes:

βεβαια ειναι υπερβαρο,χτυπαει κατι 700ρια+ στο task manager..πρεπει να εχω κλειστο τον chrome για να παιξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

ανοίγω αυτό το νήμα καθώς ψάχνω καποιο beta key ή invite που έχει κάποιος και επιθυμεί να το δώσει. Δυστυχώς δεν είμαι από τους τυχερούς που πήραν κάποιο key από την steam.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Spirit0r
Δημοσ.

Καλησπέρα,

ανοίγω αυτό το νήμα καθώς ψάχνω καποιο beta key ή invite που έχει κάποιος και επιθυμεί να το δώσει. Δυστυχώς δεν είμαι από τους τυχερούς που πήραν κάποιο key από την steam.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Και εγω ψαχνω εδω και πολυ καιρο,αστα βραστα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα κερδίσει το τριπλό beta key στην αρχή όταν βγήκε. Τα έχω χρησιμοποιήσει όλα. Σήμερα μου ήρθε ένα άκυρο mail από PlayDota και μου λέει ότι κέρδισα ένα! Χωρίς να έχω κάνει κάποια αίτηση. Ποιός το θέλει;

Edit: Δόθηκε στο πιο γρήγορο πιστόλι! xvipes.

Επεξ/σία από Makaros1994
Δημοσ.

Τελείωσε η ιστορία με την ονομασία τελικά.

The agreement: Valve will still be making a game called DOTA 2 and use the DOTA term commercially (translation: on things you can buy). Blizzard will keep using the term non-commercially for Warcraft III and StarCraft II maps.

Blizzard is changing the name of its planned Blizzard DOTA custom game in StarCraft II, which will now be called Blizzard All-Stars. That name, Blizzard's Rob Pardo said, "better reflects the design of our game."

Link

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι και επίσημο πια,το παιχνίδι είναι free to play με in-game store(όπλα,περικεφαλαίες κτλπ)όλα διακοσμητικά τίποτα δεν επηρεάζει το gameplay του παιχνιδιού.Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να τσεκάρει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Είναι και επίσημο πια,το παιχνίδι είναι free to play με in-game store(όπλα,περικεφαλαίες κτλπ)όλα διακοσμητικά τίποτα δεν επηρεάζει το gameplay του παιχνιδιού.Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να τσεκάρει το παιχνίδι.

εδω να προσθεσω οτι μετα απο καθε παιχνιδι περνεις ενα τυχαιο Item (win game) και οτι μπορεις να ανταλαξεις τα αντικειμενα.

Btw με πεταξε σε 2 συνεχομενα games (κολλησε ολο το pc) θερμοκρασιες ειμαι οκ, oc στην gpu που εχω ειναι οκ. καμια ιδεα? συμβαινει και σε αλλους?

Δημοσ.

Α ρε valve ξεφτίλα έχω κάνει εγγραφή από τον Σεπτέμβριο στο dota2 έχω κάνει το survey εδώ και 2μήνες και ακόμα να πάρω beta key. ΕΛΕΟΣ

αν έχει κανένας και μπορει να μου στείλει plz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...