Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλαν pudge wars lol

dell u2311h

Έβαλες hack? (I google it :P), προσωπικά δεν ξέρω αν αξίζει για 15 fps να ζορίσεις την οθόνη, δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο ανθεκτική όσο τα άλλα εξαρτήματα του pc (cp, vga,ram), βέβαια εσύ ξέρεις αν βλέπεις βελτίωση οπότε… μάλλον η γνώμη μου περισσεύει.

Πάντως

το μάτι αντιλαμβάνεται μέχρι 27 fps και καταλαβαίνει αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, π.χ. από 60 να πέσει στα 50, 30fps  ξέρω γω, αν μπορούσαν οι gpu να αποδώσουν σταθερά 30fps χωρίς drops θα ήμασταν άρχοντες, ούτε καν 60 δεν χρειάζεται, αλλά δυστυχώς υπάρχουν τα drops.

Δημοσ.

Πάντως

το μάτι αντιλαμβάνεται μέχρι 27 fps και καταλαβαίνει αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, π.χ. από 60 να πέσει στα 50, 30fps  ξέρω γω, αν μπορούσαν οι gpu να αποδώσουν σταθερά 30fps χωρίς drops θα ήμασταν άρχοντες, ούτε καν 60 δεν χρειάζεται, αλλά δυστυχώς υπάρχουν τα drops.

http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm

Δημοσ.

Βαλαν pudge wars lol

Έβαλες hack? (I google it :P), προσωπικά δεν ξέρω αν αξίζει για 15 fps να ζορίσεις την οθόνη, δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο ανθεκτική όσο τα άλλα εξαρτήματα του pc (cp, vga,ram), βέβαια εσύ ξέρεις αν βλέπεις βελτίωση οπότε… μάλλον η γνώμη μου περισσεύει.

Πάντως

μυθος,τουλαχιστον για το δικο μου ματι,

στο dota δεν εχω παρατηρησει διαφορα απο τα 60 στα 75,επειδη δεν εχει καμια ιδιαιτερα γρηγορη κινηση,αλλα σε αλλα παιχνιδια η διαφορα ειναι τεραστια.τουλαχιστον στα παιχνιδια που πιανω 75fps :P

Δημοσ.

Δεν ισχύει. Τα 28-30 fps είναι το ελάχιστο αν θες ομαλό framerate, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα 30 και τα 60. To μάτι μπορεί να αντιληφθεί και framerates μεγαλύτερα των 60, αν έχεις οθόνη στα 75hz πχ μπορείς να δείς την διαφορά ανάμεσα σε 60 και 75.

https://boallen.com/fps-compare.html

Δημοσ.

καινουριος στο dota. εχω παιξει καμια 50αρια αγωνες και κατεληξα στον ρικι :P

εχω μερικες αποριες για να αποφυγω το απειρο ψαξιμο.

κατα πρωτον το build του ρικι που κανω περιστρεφεται στο manta και στο ethereal blade. τα εχω γραμμενα σε χαρτακια για να μην ψαχνω τι πρεπει να αγορασω καθε φορα :P

εχετε να προτεινετε καποιο αλλο αντικειμενο;

2ο και πιο σημαντικο.  σκοπευουμε να φτιαξουμε party 5 ατομα (ειμαστε 4 μεχρι στιγμης). πως θα πρεπει να γινει η κατανομη των χαρακτηρων δεδομενου οτι εγω παιρνω ρικι (carry?) και ο 2ος παιρνει natures prophet; γενικοτερα τι πρεπει να περιεχει μια ομαδα; ακομα δεν εχω μαθει ακομα τους ορους οποτε αν γινεται να ειστε λιγο επεξηγηματικοι 

Δημοσ.

κατα πρωτον το build του ρικι που κανω περιστρεφεται στο manta και στο ethereal blade. τα εχω γραμμενα σε χαρτακια για να μην ψαχνω τι πρεπει να αγορασω καθε φορα :P

2ο και πιο σημαντικο.  σκοπευουμε να φτιαξουμε party 5 ατομα (ειμαστε 4 μεχρι στιγμης). πως θα πρεπει να γινει η κατανομη των χαρακτηρων δεδομενου οτι εγω παιρνω ρικι (carry?) και ο 2ος παιρνει natures prophet; γενικοτερα τι πρεπει να περιεχει μια ομαδα; ακομα δεν εχω μαθει ακομα τους ορους οποτε αν γινεται να ειστε λιγο επεξηγηματικοι 

Πάρτο αλλιώς! :D

Όταν παίζεις dota δε μαθαίνεις 1 ήρωα ή 2-3 και διαλέγεις και ειδικά riki που σε καλό επίπεδο θα σε έχουν για πλάκα.

Παίζεις χιλιάδες games (50 είναι ... τίποτα βασικά ...) και μπαίνεις στο νόημα και ξέρεις τί κάνουν ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες και πρέπει να μπορείς να παίξεις όλους τους χαρακτήρες έστω και ικανοποιητικά, τουλάχιστον για να ξέρεις τί κάνουν και από εκεί και μετά βρίσκεις το ρόλο σου και όχι χαρακτήρα συγκεκριμένο.

Δηλαδή carry / support / jungler και μετά επικεντρώνεσαι στους χαρακτήρες που σου ταιριάζουν και πρέπει να έχεις μια γκάμα με τουλάχιστον 15-20 για να πεις ότι κάτι κάνεις.

Αυτά αν σε ενδιαφέρει κάπως πιο σοβαρά (δε λέω για pro - εκεί πάμε σε άλλο επίπεδο...)

Αν απλά θες να έχεις μια πολύ επιφανειακή προσέγγιση πάω πάσο.

Και όταν ξεκινάμε να παίζουμε, μαθαίνουμε πρώτα από support.

:D

Δημοσ.

Μπαινω σημερα 1 game.

Loading...

Βλεπω name στο team μου "mother-fucker" πρωτη λεξη του στο chat(πριν ακομα pickaρουμε hero) "CYKA"  λεω  χαμενο κλασσικα.

Pickαρουμε hero.Περνει ενας invoker λεει mid.

Παει και ο μαμιας μαζι του mid.Μα μου ιστοριες δεν συνενοουμαστε μιλουσε ρωσσικα ο αλλος(κλασσικα) φευγει ο invo up.Τρωει fb ο μαμιας.Μετα βλεπω ψοφαει το courier.Το βριζει ενας.Κανει respawn ξαναψοφαει.Ξανα respawn ξαναψοφαει,Το πηγαινε επιτηδες και το σκοτωνε.Το game το πηραμε.

id: 646156874

οχι δεν ειναι κολοζωα οι ρωσσοι

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μην ασχολείσαι με αυτά ακόμα. Πάρτε ό,τι μαλακία σας κατέβει και διασκεδάστε.

Δημοσ.

το ξερω οτι θελει καψιμο, αλλα δεν μπορω να διαθεσω προς το παρον πολυ χρονο. θα το παλεψω παντως. (ηδη την παρασκευη που ξεκινησα εχω μαθει αρεκτα πραγματα). επισης μεχρι να καταληξω στον ρικι ειχα δοκιμασει αξ (για αρκετα παιχνιδια), bane, lina, doom (1 παιχνιδι, τιποτα δηλαδη )

• Moderators
Δημοσ.

Καλοί ήρωες για να ξεκινάς είναι συνήθως αυτοί που είναι tanky (για ευνόητους λόγους). Dragon Knignt, Centaur, Timbersaw, Tidehunter, Wraith King, Lifestealer, Viper, Ogre Magi και γενικά ήρωες με υψηλό armour/HP/survivability skills. Αφού παίζεις για την πλάκα σου μπορείς να παίζεις και All Random, για να βλέπεις κάτι καινούριο κάθε φορά.

• Moderators
Δημοσ.

Ενώ ο sniper και η CM είναι εύκολοι; Ποιοι απ' αυτούς που έγραψα είναι "δύσκολοι";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...