Havik Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Δεν έχει καμία σχέση το vsync με delay?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τα frames είναι καλό να πηγαίνουν πάνω από 60 για να έχεις ακόμα λιγότερο delay. Τα launch options που έχεις βάλει τι ακριβώς κάνουν ; ***Edit: Εντάξει τα βρήκα, ανούσια τα περισσότερα.
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν έχει καμία σχέση το vsync με delay? delay ποιανου? το δικτυου? εγω εχω με vsync μονιμα 75fps αφου η οθονη δε μπορει να δειξει περισσοτερα,ποιο το νοημα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Υπάρχει διαφορά, αλλάζει η αίσθηση του mouse όταν απενεργοποιείς το V-Sync.Ειδικά στα FPS άμα παίζεις με V-Sync την έκατσες..
revolver1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Εδώ δεν είναι fps...δεν βλέπεις διαφορά.Έχω παίξει σε 60 και σε 120 fps και δεν υπάρχει διαφορά γιατί είναι moba.Λοιπόν όσοι έχετε κάτω από 40 fps δοκιμάστε τα παρακάτω.... Απενεργοποίηση antialiasing: Στις μεγάλες αναλύσεις (από 1600χ900 και πάνω) όταν το δοκίμασα είδα ελάχιστες διαφορές.(Μου έκοβε 2-3 fps) Specular Bloom:Άχρηστο κόβει 1-2 fps βγάλτε ελεύθερα Water Quality:Προσωπικά δεν με χαλάει όταν το έχω off και μου έκοβε 5fps που είναι πολλά απλά και για έχω καλύτερο νεράκι Animate portrait και ambient creatures είναι και αυτά άχρηστα και κόβουν μαζι 1-2 fps Με αυτά και με αυτά το πήγα στα 60 fps ακατέβατα (εξάλλου έχω οθόνη 60hz refresh rate). Επίσης, το vsync είναι για να μην γίνεται tearing στα graphics για μεγαλύτερο stability πράγμα που συμβαίνει σχεδόν ποτέ σε μένα.Προσωπικά το έχω απενεργοποιημένο. Vaggo περαστικά.Εμένα όλοι οι ρώσοι είναι νορμάλ ...φτου φτου φτου Anti-Aliasing: Smoothes the edges of models against the background, so that they don't look jagged and pixely. Uses a fair amount of performance, so I recommended turning this on last.Specular: Provides highlights on the terrain, causing it to glow and look more lifelike. I'd prefer to keep this on, as the world looks desaturated without it.Specular Bloom: Makes the highlight from Specular look... a little brighter? There's not much noticeable effect from this option, feel free to turn it off.Water Quality: If on, makes the water in the river transparent and reflect things, along with a few other cool effects. The water still looks pretty decent if this is off, though. (note: if you have water quality low, fog will not work for some reason.)Fog: Causes wisps of fog to appear around trees and foliage around the map, noticeable at night quite a bit. Doesn't seem to affect framerate much, so I'd keep it on to make the map appear fuller.Shadows: High is full shadows casted by everything, including trees, buildings, and heroes. Medium shadows have just a blob of darkness beneath units and heroes. Low has no shadows at all. There doesn't seem to be too much difference performance-wise between medium and low, so I'd set it on medium if high is too much for you (which it could be, since it's very intensive).Animate Portrait: Causes the portrait of the hero on the bottom to move and talk, or be completely still. This actually increases performance a decent amount, so turning this off can be a good place to start, since you don't look at the portrait often.Additive Light Pass: Gives units and heroes a glow to them. I highly recommend keeping this on unless you need every frame you can get, since heroes loose a lot of color and character in the world (and it also makes them easier to spot).World Lighting: Makes the torches, lightposts, and some buildings in the world give off colored lights. Not that noticeable when you're playing, so it can be turned off early on.Ambient Occlusion: Makes anything in the world give off a sort of ambient shadow to the ground around it, darkening the world a bit but appearing more rich. Usually a high-end graphics setting that you can turn off unless you have more processing power to use.Textures: Textures will appear more muddy and pixelated the lower this setting goes. While other settings remove something artistic if turned off, lowering this setting causes the game to appear just ugly, in my opinion. Try to keep this on high unless it gives you a really good framerate boost if you lower it.Render Quality: Lowering this makes the 3d screen smaller, and then is scaled up again, looking fuzzy. This is like lowering your game resolution, except that the 2d HUD won't be affected. Can also make the game appear really ugly if lowered too much.Ambient Creatures: Causes the things like butterflies and frogs to not show up in the game, I think. Never used this setting. Και τα launch commands μόνο ανούσια δεν είναι....Δεν έχω όρεξη πχ να βλέπω τον καράφλα της Valve κάθε φορά που ξεκινώ τον client. Εδώ ακόμα πιο αναλυτικά at Steam go toGames > View Games Librarythen right click Dota 2 > Propertieson the General tab click Set Launch Optionstype this codes-nod3d9ex (dota 2 will run on directx9 instead of 11) Command: -consoleDescription: Enables the console. Can also be activated by using the console command con_enable "1" in your autoexec.cfg file.Command: -novidDescription: Disables the intro video played every time you start dotaCommand: -noforcemaccel -noforcemspd -useforcedmparmsDescription: Disable mouse accelerationCommand: -noforcemaccel -noforcemspd -useforcedmparmsDescription: Disables mouse accelerationCommand: -highDescription: Automatically assigns dota a high CPU priority. Useful if other processes are running in the background.Command: -windowed -w # -h # -noborder Description: Starts Dota in a borderless window with the specified resolution. Replace the # with your desired height and width.
Havik Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Εδώ δεν είναι fps...δεν βλέπεις διαφορά.Έχω παίξει σε 60 και σε 120 fps και δεν υπάρχει διαφορά γιατί είναι moba.Λοιπόν όσοι έχετε κάτω από 40 fps δοκιμάστε τα παρακάτω.... Επίσης, το vsync είναι για να μην γίνεται tearing στα graphics για μεγαλύτερο stability πράγμα που συμβαίνει σχεδόν ποτέ σε μένα.Προσωπικά το έχω απενεργοποιημένο. delay ποιανου? το δικτυου? εγω εχω με vsync μονιμα 75fps αφου η οθονη δε μπορει να δειξει περισσοτερα,ποιο το νοημα? W8, αναφερόμαστε σε καλή κάρτα γραφικών που αποδίδει άνετα πάνω από 60fps, το V-Sync το έφτιαξαν επειδή η οθόνη δεν μπορεί να ανανεώσει τόσο γρήγορα την εικόνα (60MHz) οπότε έχεις tearing, έτσι λοιπόν έφτιαξαν το V-Sync όπου χρησιμοποιεί ένα buffer και αποθηκεύει τα extra frames (για περισσότερα google V-Sync και tearing), αυτό όμως δημιουργεί ένα μικρό delay ανάμεσα σε αυτό που δείχνει η οθόνη και αυτό που βγάζει η gpu, δεν έχει σχέση με το δίκτυο, πέρα από τα ms του δικτύου υπάρχει το delay από την οθόνη και το ποντίκι (αν δεν κάνω λάθος δεν έχει άλλο). Με τις οθόνες που είναι 120ΜΗζ δεν ξέρω τι παίζει, επίσης η dota ακόμα και με V-Sync off έχει limiter στα 120fps. Τώρα για το ότι είναι Moba και δεν έχει σημασία όσο στα fps διαφωνώ, για εμένα έχει το ίδιο, με την διαφορά ότι στην dota το μόνο που ουσιαστικά αλλάζει και μετακινείτε συνέχεια είναι οι χαρακτήρες όπου θες να τους βλέπεις ακριβώς που είναι για τα αοε σπελλ και λιγότερο το έδαφος του map, (στο map φαίνετε το tearing αν προσπαθήσετε να μετακινήσετε την κάμερα γρήγορα με το ποντίκι). Όσοι έχει τύχει να παίξετε dota 1 και να είστε host (άρα ελάχιστο lag) σε σχέση με όταν κάνατε join η διαφορά που είχε με το ms ήταν σαν τη μέρα με την νύχτα, νταξ δεν λέω ότι θα έχει τόση διαφορά με το V-Sync αλλά γιατί να έχεις κάτι που να σου προσθέτει στο συνολικό delay? PS @ Ntinaras V-Sync on και 75fps δεν γίνετε… για τα υπόλοιπα δεν την 1η παράγραφο.
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 PS @ NtinarasV-Sync on και 75fps δεν γίνετε… για τα υπόλοιπα δεν την 1η παράγραφο. φυσικα και γινεται
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γίνεται εφόσον τα Hz της οθόνης είναι 75, και V-Sync 120/144 γίνεται.
Havik Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Eίχα την εντύπωση ότι είναι 60Hz και 120Ηz, δεν έχει τύχει να δω οθόνη με άλλο refresh rate απο την εποχή τον crt, Ntinaras ποια οθόνη έχεις αν επιτρέπετε?
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Υπάρχει και το overclocking στις οθόνες.Για παράδειγμα μπορεί από 60Hz να φτάσει 67Hz.Υπάρχουν και οθόνες με 144Hz.
GoDRiC- Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Υπάρχουν κάποιες εντολές στην dota, δεν ξέρω αν είναι placebo αλλά μου φαίνετε ότι ισχύουν. Ου παίξεις σε αργίες (αν θες να γλιτώσεις παιδάκια και τους περιστασιακούς παίχτες). Ου παίξεις το σ/κ (ίδιος λόγος με τον από πάνω). Ου κάνεις join μετά τις 01:00. Ου παίξεις δεύτερο Game μετά από εκνευριστική ήττα, τουλάχιστον όχι αμέσως μετά. Ου διαλέξεις πρώτος ήρωα (βασικά πάντα τελευταίος η προτελευταίος). Ου διαλέξεις τον ήρωα που θες (ξεχνάς τι θες να παίξεις, μόνο ότι χρειάζεται η ομάδα, γι’αυτό διαλέγεις από του τελευταίους). Ου πάρεις ήρωα χωρίς disable (net, hex, stun,slow) ή aoe spell (εκτός άμα τύχει και παίζεις το μοναδικό carry. Ου παίξεις ar. Αν μου έρθει κανένα άλλο θα συμπληρώσω --- Σε ποιο server παίζετε? Εγώ έβαζα east/west Eu και πάντα πίστευα ότι στo east θα είχα μικρότερο ping, από το update το τελευταίο είδα ότι στο west έχω καλύτερο ping, περίπου 15-30ms κάτω και πλέον παίζω μόνο εκεί, (ρώσους και ζώα έχει παντού, αναφέρομαι μόνο στο Ping). --- κάποιες ρυθμίσεις είναι Launch Options -novid -international -noforcemaccel -noforcemspd -useforcedmparms autoattack off Video>advanced> Additive light pass off vsync off console> fps_max 60 αναλυτικά Ingame alt+left click στο εικονίδιο του ήρωα για miss και ctrl+ alt+left click για enemy return. alt+left click στα spell για cd ή oom. international = ?
GoDRiC- Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τελευταία το ντοτα 2 δε μου ανοίγει στην ελαχιστοποίηση.. Μπορεί να φταίνε μερικές ρυθμίσεις που έχω στο config.. Δε ξέρω.. Πάντως όταν το τρέξω και μετά από 10 λεπτά το κάνω ελαχιστοποίηση και το μεγιστοποίησω μετά από κανά 10λεπτο, δε θα ανοίξει.. Θα πρέπει να κάνω restart... Wtf..
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Eίχα την εντύπωση ότι είναι 60Hz και 120Ηz, δεν έχει τύχει να δω οθόνη με άλλο refresh rate απο την εποχή τον crt, Ntinaras ποια οθόνη έχεις αν επιτρέπετε? dell u2311h
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα