revolver1990 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Psycho αν ποστάρουμε κάθε Update θα γεμίσουμε 200 σελίδες .Είχα game με epic slark 3κ το παιδί και έπαιζε σαν 1κ . Άσχετο αλλά combo lich+treant δεν είναι κάτι παραπάνω από δυνατό ?Α και το shield του lich δίνει slow στο tower...didn't know.. Πλέον agha abbadon+ blademail είναι και αυτό δυνατό.
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Πριν είχε 14 bounces. Είχες δει πολλούς να κάθονται και να τρώνε και τα 14; Πρακτικά, το μόνο που αλλάζει το agha τώρα είναι η περίπτωση του να υπάρχει creepwave ή player-controlled units κοντά. Στην πρώτη περίπτωση η ulti συνεχίζει κανονικά και μετά το creepwave (γιατί μέχρι τώρα συνήθως αναλωνόταν πάνω του) και στη 2η θέλει λίγο micro. Το "άπειρα bounces" έχει νόημα άμα καταφέρεις να έχεις 3-4 άτομα στην ομάδα σου stunlocked για 10 δευτερόλεπτα, και στην περίπτωση που το καταφέρεις αυτό, τότε τα "άπειρα bounces" είναι το μικρότερο πρόβλημά σου. Και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα 4.2k gold item σε ένα support. Άμα το αντίπαλο support βγάλει ένα 4.2k luxury κι εσύ δεν έχεις bkb τότε είναι δικό σου πρόβλημα. To buff στο armor είναι απείρως μεγαλύτερο από το buff στο chain frost. Όσο για τον ursa, συνεχίζει να είναι απ' τους πιο kiteable ήρωες στο παιχνίδι. Απλώς αυτό το buff επιβραβεύει περισσότερο το καλό positioning του ursa και τιμωρεί το κακό positioning των αντιπάλων. Σου δίνει και δυνατότητα για μερικά cheezy builds (diffusal) αλλά κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω πώς είναι "OP". Buff ναι, μπορεί να κάνει καλύτερο snowball με deso ναι, αλλά όχι "OP". 2
michael92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 imba lich RIP meepo (ήταν που ήταν σπάνια picked) Το buff του zeus μου μυρίζει προετοίμασια για techies counter 1
Caiden Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αν φτιαξω ενα config αρχειο που θα εχει μεσα εντολες για το deny με δεξι κλικ και το range finder ειναι "παρανομο" ή οχι?
revolver1990 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν φτιαξω ενα config αρχειο που θα εχει μεσα εντολες για το deny με δεξι κλικ και το range finder ειναι "παρανομο" ή οχι? Όχι...έχω και γω config αρχείο για performance issues Bug με venge.Αν πεθάνει από neutrals/tower ενώ έχει αύρα κολλάει το game και χωρίς reconnect και χωρίς stats....Άμα χάνεις πας ψοφάς.. Ο cyborgmatt είπε ότι θα διορθωθεί asap(Λογικά απόγευμα-βραδάκι όταν πάνε στα γραφεία στο US). Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από revolver1990
Junior22 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Εχει κανεις αρχειο για range finder και μπορει να το δωσει?
vaggos88 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 αυτό που θα δείτε παρακάτω δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο ούτε για μένα ούτε για εσάς. θέλω όμως να το μοιραστώ όπως και να χει. στο συγκεκριμένο game είμαι εγω και 4ρούσκια στα 4200mmr σε eu σερβερ. ολα άρχισαν οταν βρισκόμασταν ακόμα στο loading όπου ο wraith king άρχισε να σπαμαρει στο mic τα ρωσικα του οπότε λέω επικ game. πάω jungle μακριά απο τον καθε ενα. στο 2λεπτο ο wk αφου πέθανε πρώτος άρχισε να βρίζει στο mic και εκει άρχισε το πανηγύρι. οπως θα δειτε στο παρακάτω ss εχει wardari το jungle μας ωστε να μη μπορώ να φαρμαρω πουθενά, το έκανε αυτο για 15 λεπτά. έτσι, χωρίς λόγο και για να μου τι σπάσει. μετα η λογοδιάρροια του δεν ειχε σταματημό και άρχισε να λεει ασυναρτησίες οπως μου λέγανε οι αλλοι ρωσσοι στο team που φαινόντουσαν Normal παίχτες χωρίς να είναι ζώα όπως ο wk. θα σταματήσω να καίγομαι για το rating μιας και εχω κολλήσει στα 4+ με ανώτατο το 4415. δε δικαιολογουμε οτι φταίνε οι ρωσοι αλλα ΝΑΙ φταινε αυτα τα ζωα με κρατάνε στα 4κ εχω ρωσο-μαγνήτη δε μπορο να το δικαιολογήσω αλλιώς. δεν ειναι τυχαίο πλέων. 99/100 games να έχω τέτοια ζωα. θα γινω και εγω Ρώσος στα games απο εδω και πέρα screenshot video 1
Caiden Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τι ρυθμισεις προτεινεται στα config files? Εχω βαλει deny με δεξι κλικ, τωρα δοκιμασα και range finder (δεν ξερω ποσο θα με βολεψει). Κατι αλλο που εχετε χρησιμοποιησει και σας βοηθησε? Υ.Γ Επισης γινεται στα party rank με 7/10 νικες να βγω με ~2220 MMR? KDA καλο ηταν σχεδον σε ολα τα παιχνιδια μου
Havik Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Υπάρχουν κάποιες εντολές στην dota, δεν ξέρω αν είναι placebo αλλά μου φαίνετε ότι ισχύουν. Ου παίξεις σε αργίες (αν θες να γλιτώσεις παιδάκια και τους περιστασιακούς παίχτες).Ου παίξεις το σ/κ (ίδιος λόγος με τον από πάνω).Ου κάνεις join μετά τις 01:00.Ου παίξεις δεύτερο Game μετά από εκνευριστική ήττα, τουλάχιστον όχι αμέσως μετά.Ου διαλέξεις πρώτος ήρωα (βασικά πάντα τελευταίος η προτελευταίος).Ου διαλέξεις τον ήρωα που θες (ξεχνάς τι θες να παίξεις, μόνο ότι χρειάζεται η ομάδα, γι’αυτό διαλέγεις από του τελευταίους).Ου πάρεις ήρωα χωρίς disable (net, hex, stun,slow) ή aoe spell (εκτός άμα τύχει και παίζεις το μοναδικό carry. Ου παίξεις ar. Αν μου έρθει κανένα άλλο θα συμπληρώσω --- Σε ποιο server παίζετε? Εγώ έβαζα east/west Eu και πάντα πίστευα ότι στo east θα είχα μικρότερο ping, από το update το τελευταίο είδα ότι στο west έχω καλύτερο ping, περίπου 15-30ms κάτω και πλέον παίζω μόνο εκεί, (ρώσους και ζώα έχει παντού, αναφέρομαι μόνο στο Ping). --- κάποιες ρυθμίσεις είναι Launch Options-novid -international -noforcemaccel -noforcemspd -useforcedmparms autoattack off Video>advanced>Additive light pass offvsync off console> fps_max 60 αναλυτικά Ingame alt+left click στο εικονίδιο του ήρωα για miss και ctrl+ alt+left click για enemy return. alt+left click στα spell για cd ή oom. 1
michael92 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το πράγμα με τους Ρώσους έχει ξεφύγει πλέον. 5/10 σε κάθε game είναι Ρώσοι.
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Video>advanced>Additive light pass offvsync off γιατι?
Havik Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το πρώτο δεν μου αρέσει , μου φαίνετε υπερβολικός ο φωτισμός και το δεύτερο γιατί όπως και στα fps προκαλεί και καλά delay, γι’αυτό βάζω fps_max 60 σαν limiter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα