Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ήθελε vlads γιατί δεν την έφαγε σε teamfight για να τον πιάνει το δικό μου. Την μ***** την έκανε στο δεύτερο rapier που ήταν ultra cocky. Κατά τα άλλα μας τάραξε στο KS. Salute to your alchemist support Δεν είναι ranked. Εγώ έκανα random των alche, που παίζω πολύ σπάνια. Πρέπει να έχω παίξει κάτω από 4 games με alchemist. Αφού έπαιξες alche support γιατί έκανες vanguard, bkb και basher; Γιατί όχι medalion και meka; Και γιατί 137 creeps με support; Το να έχει 2 vlads (ή οποιοδήποτε άλλο aura item) είναι πεταμένα λεφτά. Επίσης, κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό το "ks" που λες. Εφ' όσον ο riki είναι το carry της ομάδας, ΠΡΕΠΕΙ να κάνει αυτό που εσύ λες "ks". Δεν είναι "το kill μου" ή "το kill σου", είναι το kill της ομάδας, και #1 προτεραιότητα στην ομάδα έχει (συνήθως) το hard carry. Βέβαια, το ότι ο riki δεν έχει bkb (ή έστω manta) ενάντια σ' αυτούς που είχατε καθώς και το ότι πήρε 2 rapiers σε game που (φαντάζομαι) κερδίζατε δείχνει ότι το μόνο που έχει στο κεφάλι του είναι "πάρω items, κάνω damage, γίνω καλός παίκτης", αλλά δε μας φταίνε μόνο οι άλλοι... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2014 από Kercyn 1
vaggos88 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ναι αλλα το μοναδικό Support item που έβγαλες ειναι το vlads. θες να δεις εραστή support alche? δες ενα δικο μου πριν από λίγες ώρες. τα πρώτα λεπτά τα ιτεμς μου ηταν. courier obs sentry smoke flying. ουτε creep άγγιζα στα lanes. έκανα roam ολο το map. έδωσα 2 Kill στο mid early game. έδιωξα την mirana απο το offlane με αποτέλεσμα SPACE CREATED BITCHES. ντύθηκε ο morph και τέλος. 30min game. GG. Btw τα rank ειναι και αυτα σκατά games ώρες ώρες αλλα τα normal ειναι άστο καλύτερα να κάνω Delete το game.
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Είναι αυτό που μου είχε πει ένα παιδί....πλέον τα Normal είναι τα νέα low priority.....
michael92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν είπα ότι έπαιζα alche support. Είπα ότι "έγινα" alche support αναγκαστικά λόγω KS Δεν τον κατέχω τον alche, και δεν ήξερα ότι έχει και support role
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Που λες κάποτε χρειάστηκε κ εγώ να γυρίσω σε support από carry... Είχα Void και το game είχε φτάσει 50+ λεπτά οπότε όταν βουτούσε η ομάδα μου στο αντίπαλο fountain το έκανα Chrono για να μην τους βαράει. Best supporting hero oscar goes to 1
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 http://dotabuff.com/matches/575850692 80 λεπτά με nooboweaver....
Havik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Σε όλους έχει τύχει να έχουν κάποιο noob ή κάποιον που δεν του βγήκε το παιχνίδι, το χειρότερο είναι να έχεις κάποιο καθυστερημένο κολοζωο, να πεθαίνει μόνος του και να αρχίσει να βρίζει να λέει βλακείες,να παρασύρει όλοι την ομάδα σε flame/blame war με αποτέλεσμά να μην παίζει κανένας σωστά, άλλοι να πεθάνουν γιατί πάνε να τον βοηθήσουν, άλλοι να φαρμάρουν και άλλοι να περιμένουν να τελειώσει το game, και όλα αυτά γιατί μπήκε στο Team ένας καθυστερημένος και δημιούργησε κλίμα ότι χάνουμε ελεεινά ενώ στην πραγματικότητα ΑΝ καταφέρεις και τους πείσεις να μαζευτούν νικάς κάθε teambattle … όπως επίσης να βοηθάς το carry και στο 60 να την δει imba, να χώνετε σε 5 και να πεθαίνει off-position και να βλέπεις ένα game που το έχεις σηκώσει με wards, gang κτλ να χάνετε επειδή το carry είναι ζώο… 3
GoDRiC- Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μάγκες πολύ lag τελευταία από εκεί που είχα 70-80 ms έχει φτάσει στα 120-170 και με χαμηλότερο το 117. Ιδέες; Στο Counter Strike έχω πιο νορμάλ ms, κάτι πρέπει να συμβαίνει με το DotA 2.
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Σε όλους έχει τύχει να έχουν κάποιο noob ή κάποιον που δεν του βγήκε το παιχνίδι, το χειρότερο είναι να έχεις κάποιο καθυστερημένο κολοζωο, να πεθαίνει μόνος του και να αρχίσει να βρίζει να λέει βλακείες,να παρασύρει όλοι την ομάδα σε flame/blame war με αποτέλεσμά να μην παίζει κανένας σωστά, άλλοι να πεθάνουν γιατί πάνε να τον βοηθήσουν, άλλοι να φαρμάρουν και άλλοι να περιμένουν να τελειώσει το game, και όλα αυτά γιατί μπήκε στο Team ένας καθυστερημένος και δημιούργησε κλίμα ότι χάνουμε ελεεινά ενώ στην πραγματικότητα ΑΝ καταφέρεις και τους πείσεις να μαζευτούν νικάς κάθε teambattle … όπως επίσης να βοηθάς το carry και στο 60 να την δει imba, να χώνετε σε 5 και να πεθαίνει off-position και να βλέπεις ένα game που το έχεις σηκώσει με wards, gang κτλ να χάνετε επειδή το carry είναι ζώο… Με main role support, αυτά που έγραψες μοιάζουν too familiar, δυστυχώς Ή να είναι εκτός position, να πεθαίνουν και να σου λένε μετά "πού είναι τα wards;"
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Με main role support, αυτά που έγραψες μοιάζουν too familiar, δυστυχώς Ή να είναι εκτός position, να πεθαίνουν και να σου λένε μετά "πού είναι τα wards;" Ή να έχετε ρίξει ⅔ lanes και επειδή το / τα carries την είδαν rambo, ψοφάνε 2-3-4 φορές και τελικά το παιχνίδι χάνεται. 1
Junior22 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια πως γινεται με meepo να κανεις ολους τους meepo να κανουν ταυτοχρονα poof στο ιδιο σημειο?εχω δοκιμασει διαφορα key bindings..μονο με macro γινεται ή και με settings απο dota?
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια πως γινεται με meepo να κανεις ολους τους meepo να κανουν ταυτοχρονα poof στο ιδιο σημειο?εχω δοκιμασει διαφορα key bindings..μονο με macro γινεται ή και με settings απο dota? Στα settings υπάρχει ένα binding που λέγεται "select next unit" ή κάτι τέτοιο. Εγώ πχ έχω το tab. Βάζεις τον αρχικό Mapo στο group 1 και όλους τους υπόλοιπους στο group 2. Επιλέγεις το group 2, πατάς το Poof -> Click κοντά στο main Mapo -> Tab -> Poof -> Click -> Tab κοκ μέχρι να ξεκινήσουν όλοι να κάνουν channel το poof. Όσο το κάνουν, κάνεις blink με το main Mapo εκεί που θες, shift-queue net, ???, profit.
vaggos88 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια πως γινεται με meepo να κανεις ολους τους meepo να κανουν ταυτοχρονα poof στο ιδιο σημειο?εχω δοκιμασει διαφορα key bindings..μονο με macro γινεται ή και με settings απο dota? you need fast fingers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα