Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω όταν φτάσω ξερω γω lvl 100 τα αντικειμενα που ξεκλειδωνω τι αξια περιπου θα εχουν για να πουληθουν?

δεν αξιζουν τιποτα. πλεων τα item αξιας ειναι λιγα και δεν ειναι dropable

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτήσω όταν φτάσω ξερω γω lvl 100 τα αντικειμενα που ξεκλειδωνω τι αξια περιπου θα εχουν για να πουληθουν?

Μόνο με το να πουλάς acc με ψηλό mmr βγάζεις πλέον λευτά :P

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις αν ακομα υπαρχουν τιποτα τουρνουα 5vs5? Για την πλακα μας κυριως και να τεσταρουμε τα skills μας

Δημοσ.

Ναι και για lan. Γενικα στην Ελλαδα υπαρχει καποια οργανωση με ομαδες κτλ που να διοργανωνονται αγωνες ή και ματς απο το σπιτι του καθενος πχ για εξασκηση 5vs5?

• Moderators
Δημοσ.

Το πιο δυσκολο ειναι να κάνεις το poof storm με dagger. Χωρίς macro ελάχιστοι μπορουν να το κάνουν

...

Δημοσ.

Όταν έχεις έναν riki συμπαίχτη που κάνει άπειρα ks, αγοράζει 2 rapiers και του πέφτουν επειδή ψοφάει γιατί δεν είχε αγοράσει vlad το ζώο. Ανεκτίμητο...

zuWDhlw.png

• Like 2
Δημοσ.

commend riki. btw ο λογος που του έπεσαν τα rapier δεν ειναι οτι δεν ειχε vlads αλλα οτι δεν ειχε bkb και δεν είχατε ουτε 1 support ενο οι αλλοι ειχαν 2.

vlads ειχε ο alche δε χρειαζόταν ο riki.

απο περιέργεια τι rank ειναι το game? γιατι βλέπω λίγο οτι να'ναι picks και item choice

• Like 1
Δημοσ.

Ήθελε vlads γιατί δεν την έφαγε σε teamfight για να τον πιάνει το δικό μου. Την μ***** την έκανε στο δεύτερο rapier που ήταν ultra cocky. Κατά τα άλλα μας τάραξε στο KS. Salute to your alchemist support :P

Δεν είναι ranked. Εγώ έκανα random των alche, που παίζω πολύ σπάνια. Πρέπει να έχω παίξει κάτω από 4 games με alchemist. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...