Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ δεν θελω να πικρανω κανεναν.. δεν ειναι λιγο πολλα τα χρηματα για τα ακουστικα?? δηλαδη εχουν καθολου ποιοτητα η ειναι σαν turbo x?

Δημοσ.

εχω αλλάξει άπειρα (gaming) headset στο παρελθόν.τα siberia ειναι οτι καλυτερο εχω παρει. οχι γιατι ειναι dota2 και τα πλήρωσα οσο τα πλήρωσα. με την κάρτα ήχου που έχουν ο ηχος ειναι άλλο πράγμα. και σε ταινίες και στο game και σε μουσική με τα ανάλογα settings που εχουν.  

και αλλιως να την δεις αφερεσε 50ε που μπορείς να πουλήσεις το scythe.

Δημοσ.

δεν χρησιμοποιω συχνα ακουστικα γι αυτο, προτιμω να ακουω απο ηχεια.

Τωρα για να πουμε και την αληθεια η dota δεν ειναι απο τα παιχνιδια που θα απολαυσεις ηχο η γραφικα (δεν ειναι και αυτος ο σκοπος της)

50 ευρω δεν θα το πουλησεις με τιποτα. Με 20 κλειδια το πολυ να εισαι ευχαριστημενος. Απο την αλλη ομως δεν θα πουλουσα ενα τετοιο item, εκτως και αν το ειχα διπλο

Δημοσ.

μυστικά του επαγγέλματος bro :D

βεβαία οτι και να πουλήσεις στο community market πανε στο steam wallet. δε μπορείς να τα τραβήξεις σε κάποια κάρτα. αλλα και παλι σαν gamer κατι αλλο θα βρεις να πάρεις, κανα game κανα set στο μέλλον απο dota. χαμένα πάντως δε πάνε σε καμιά περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια!

Έκανα μια μαλακιά και έκανα επανεγκατάσταση το Steam και έχασα κάποια commands που είχα κάνει για το DotA 2.. Τα περισσότερα τα θυμήθηκα και τα ξανά έβαλα αλλά είχα βάλει και κάτι για το fps και για το lag, να έχω κάπως καλύτερο fps και λιγότερο lag. Το Vsync το έχω off και έχω 60 fps! Πάντα είχα πολύ παραπάνω είναι ένα command στην κονσόλα μακάρι να το ξέρει κανείς.. Επίσης είχα 120 ms ενώ πάντα έχω 80 όταν παίζω οπότε είναι άλλο ένα command για το lag! Σας παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει άμεσα γιατί δε μπορώ να το συνηθίσω και ούτε θέλω...! :(

EDIT: Νομίζω το βρήκα για το fps είναι fps_max τώρα θέλω για το lag αν ξέρει κάποιος!

Δημοσ.

"all these will somehow reduce lag"
rate # 
cl_cmdrate # 
cl_interp # 
cl_interp_ratio # 
cl_lagcompensation # 
cl_pred_optimize #
cl_smooth # 
cl_smoothtime # 
cl_updaterate # 
cl_forcepreload # 
fps_max # 
r_deferred # 

Nα φανταστώ μου λες αυτά;

Δημοσ.

"all these will somehow reduce lag"

rate # 

cl_cmdrate # 

cl_interp # 

cl_interp_ratio # 

cl_lagcompensation # 

cl_pred_optimize #

cl_smooth # 

cl_smoothtime # 

cl_updaterate # 

cl_forcepreload # 

fps_max # 

r_deferred # 

Nα φανταστώ μου λες αυτά;

ναι

Δημοσ.

να ρωτήσω όταν φτάσω ξερω γω lvl 100 τα αντικειμενα που ξεκλειδωνω τι αξια περιπου θα εχουν για να πουληθουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...