Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση και διορθώστε με αν κάνω λάθος ότι το dota2 δε θα σημαίνει defence of the ancients όπως σήμαινε το dota αλλά ότι η valve κατοχύρωσε το όνομα DOTA2 σκέτο, χωρίς να σημαίνει κάτι (υποτίθεται).

Valve Y U NO RELEASE DOTA2 BETA FOR MAC OS X?!!?!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση και διορθώστε με αν κάνω λάθος ότι το dota2 δε θα σημαίνει defence of the ancients όπως σήμαινε το dota αλλά ότι η valve κατοχύρωσε το όνομα DOTA2 σκέτο, χωρίς να σημαίνει κάτι (υποτίθεται).

ε και?

Δημοσ.

Παιδιά εχω λάβει μέρος σε πάνω απο 5 διαγωνισμους για invitation αλλά μάλλον είμαι άτυχος. Οπότε αν έχει κάποιος ενα key που δεν το χρειάζεται ας μου στείλει ένα μήνυμα να το συζητήσουμε.

Δημοσ.

Εγω πηρα beta key μετα απο μερικους μηνες (7) επαιξα 6 games και ξενερωσα ,μου φενεται πολυ κατωτερο παιχνιδι απο το HoN σε οτι αφορα τον ρυθμο και την ανταγωνιστικοτητα και δεν πιστευω οτι θα πιασει ουτε τις "casual" μαζες του LoL , γενικα τουλαχιστον για εμενα ειναι ακομα πολυ κατωτερο των υψηλων προσδοκιων που δημιουργησε.

Τα γραφικα μπορει να τρωγωνται αλλα ο σχεδιασμος ειναι για πεταμα (pudge / devourer) σε μικρογραφια , πεθανα στα γελια.

Για να μην αναφερθω στην "μουνταδα" που βγαζει το ολο περιβαλον.

Το gameplay ειναι σαφως ποιο αργο απ'οτι το HoN κατι που κανει το παιχνιδι να φενεται περιεργο καθως δεν εχει ουτε την "carefree" λογικη του LoL , επισης ο τροπος που δουλευουν τα mechanics του target/attack move/deny/hold-stop δεν θυμιζουν σε τιποτα αυτα του warcraft3 (και γενικα strategy).

Απλα για οσους περιμενετε το "next big thing" στο ειδος να σας προειδοποιησω οτι θα απογοητευτειτε τουλαχιστον στην παρουσα φαση , εχω την εντυπωση οτι ποιο πολυς χρονος και χρημα ξοδευτηκε στο marketing απο την valve παρα στην αναπτυξη του παιχνιδου

μαλλον βασιζομενοι στο "ονομα" της dota πανε να πιασουνε κοσμο απ'ολες τισ πλευρες κανοντας ενα υβριδιο ολων των ειδη "φτασμενων" moba αλλα καπου χασανε την μπαλα.

Δημοσ.

Που τα βλέπεις αυτά περί marketing κτλ(για τα tournaments λες; ) Επίσης που είδες να προσπαθεί να χτυπήσει το lol και το hon. Εγώ είμαι της άποψης πως αυτό που θέλανε να πετύχουν είναι να βγάλουν ένα αναβαθμισμένο WC3 και μέχρι στιγμής τα πάνε καλά(δηλαδή δεν προσπαθούν να προσθέσουν τα ένα σορό features που έκαναν οι developers του hon - το κρατούν απλό).

Επίσης έχουν κάνει αρκετές βελτιώσεις όπως στο shop system κτλ, σε σύγκριση με το wc3.

Δημοσ.

Που τα βλέπεις αυτά περί marketing κτλ(για τα tournaments λες; ) Επίσης που είδες να προσπαθεί να χτυπήσει το lol και το hon. Εγώ είμαι της άποψης πως αυτό που θέλανε να πετύχουν είναι να βγάλουν ένα αναβαθμισμένο WC3 και μέχρι στιγμής τα πάνε καλά(δηλαδή δεν προσπαθούν να προσθέσουν τα ένα σορό features που έκαναν οι developers του hon - το κρατούν απλό).

Επίσης έχουν κάνει αρκετές βελτιώσεις όπως στο shop system κτλ, σε σύγκριση με το wc3.

Ελπίζω να τα λες για πλάκα αυτά.

1ον ότι προσπαθεί να φάει τον κόσμο του hon και του lol δε χρειάζεται καν να το αναφέρουμε είναι δεδομένο.

2ον Έναν τίτλο που παρόλες τις δυσκολίες καταφέρανε και το κάνανε το πιο γνωστό custom map ενός game, το πήρε η valvue και του άλλαξε τα φώτα.

3ον όταν κάτι δουλεύει ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ! και εξηγούμαι.Αυτό το πράγμα με το hold το θεωρώ χαζομάρα σαν αλλαγή γιατί απλά δε προσφέρει κάτι διαφορετικό ούτε δίνει την δυνατότητα να παίξεις καλύτερα.

Δε θα πω και εγώ για τους ήρωες και τον σχεδιασμό τα ανέφερε ο christos_0b παραπάνω

Η τιμή, αν αυτά που λένε ισχύουν, θα είναι 40 ευρώ κάτι που το κάνει απαγορευτικό σε μια εποχή που 3 τίτλοι παιχνιδιών έρχονται να ταράξουν τον online χώρο(Diablo 3,Guild Wars 2, Wow pandaria) και όταν οι αντίπαλοί του δίνουν το παιχνίδι τσάμπα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για εμένα το hype που έγινε όλο αυτό το καιρό ήταν δυσφήμηση για το ίδιο το παιχνίδι γιατί όλοι μας περιμέναμε να δούμε κάτι το ανατρεπτικό τουλάχιστον. Αντιθέτως εγώ είδα ένα αναμάσημα από τα ίδια και τα ίδια και μυρίζομαι αρπαχτή όπως έχουν κάνει τόσες και τόσες εταιρίες παιχνιδιών.

Δημοσ.

με ζαλίσατε όπως τα γράφετε μπερδεμένα, θα περιμένω τον ρελικ να μου τα εξηγήσει που τα λέει και "κομσά", εσείς δεν έχετε μεταδοτικότητα, ουστ :lol: :P

Δημοσ.

με ζαλίσατε όπως τα γράφετε μπερδεμένα, θα περιμένω τον ρελικ να μου τα εξηγήσει που τα λέει και "κομσά", εσείς δεν έχετε μεταδοτικότητα, ουστ :lol: :P

Με λιγα λογια ειναι χειροτερο των προσδοκιων , δημιουργησανε πολυ "hype" για κατι που δεν ξεχωριζει αμεσα απο τον ηδη υπαρχοντα ανταγωνισμο και θα σου ζητησουν να το πληρωνεις και απο πανω την στιγμη που τα υπολοιπα ειναι δωρεαν εως ενος σημειου.

Προσωπικα ειχα πληρωσει για το HoN (20ε και σε καλυτερες εποχες) και δεν το μετανιωσα ποτε , τα 30-40-60(δεν ξερουμε ακομα 100% την τελικη τιμη) για την dota δεν θα τα δοσω με βαση αυτο που ειδα/επαιξα.

Αν δεν σου κανει ουτε αυτο το ποστ , σε καταριεμαι η τηλεοραση σου να παιζει μονο την εκπομπη της Μπηλιω Τσουκαλα σε επαναληψη για παντα :devil:

Μην μπερδευεις το WC3 με την Dota , το WC3 ηταν αψογο , τωρα αν τα game mechanics του περιοριζανε καπως την ανπτυξη της Dota (custom map / mod βασισμενο στο WC3)δεν ειναι το θεμα μας.

Τα "features" στα οποια αναφερεσαι ειναι η φυσικη εξελιξη του παιχνιδιου η οποια εχει περασει και στην Dota2 και καλα εκανε και τα ενσωματωσε η valve ,στοχευει ομως ακριβως στην ιδια αγορα απο ολες τις πλευρες εχοντας ουστιαστικα κατα την γνωμη μου τιποτα παραπανω να προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο , απλα και μονο το ονομα/ιστορια της Dota.

Το εαν και κατα ποσο θα βελτιωθει το gameplay απο εδω και περα δεν το γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει καθως με απογοητευσε αρχικα και δεν νομιζω να ξαναδοκιμασω αμεσα να παιξω.

Συνιστω επισης σε οσους παιζουν ηδη HoN η LoL να μην βιαστουν και αγορασουν το παιχνιδι πριν το δοκιμασουν για λιγο καιρο.

Δημοσ.

Αν σου άρεσε η Dota και δεν σου αρέσει η Dota 2 κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Μάλλον λολίτιδα ή χονίτιδα :P

H dota άρεσε γιατί δεν είχες κάτι για να την συγκρίνεις.

πλέον με τόση πληθώρα πιστεύω πως σε κανέναν δεν αρέσει η dota(το custom map του warcraft 3 εννοώ)

Από εκεί και πέρα ο καθένας διαλέγει και παίρνει και πληρώνει και τα αντίστοιχα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια καταφερε κανεις να βρει beta key?Ψαχνω απεγνωσμενα εδω και τοσο καιρο,εχει κανενας καμια ακρη για το πως θα βρω η ατυχησα? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...