BlackScorpionX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 spirit breaker, bounty hunter, crow ranger, templar assassin! Τι του λέτε του παιδιού ωρέ;!!! Μάθε "γιόκα" μου πρώτα support! Παίξε με ήρωες που έχουν σίγουρο stun και είναι χρήσιμοι σε κάθε game και μετά μαθαίνεις και τα carry... όχι τίποτα άλλο, αλλά παίζοντας support μαθαίνεις τί δυνατότητες έχουν οι υπόλοιποι ώστε ΌΤΑΝ θα παίξεις carry να ξέρεις τί αντικείμενα θα πάρεις, πώς θα παίξεις, τι να φοβάσαι και τι να περιμένεις. Πέρα από την πλάκα, καλό είναι να μάθεις όσους ήρωες βλέπεις στο limited heroes, ξεκινώντας από τα support και ανεβαίνεις. Άλλωστε Dota μαθαίνεις όσο παίζεις
DeiX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ρε 'σεις μιλατε για high mmr. Μαλλον εχετε ξεχασει το μπουρδελο που κυριαρχει στο 2,5κ και κατω....Θες να το πεις τυχη, θες να το πεις επιδεξιοτητα (δεν νομιζω ) πες τον οπως θες εχω win rate 70%+ με spirit breaker και βλεπω οτι ειναι πολυ λειτουργικος στα δικα μου lvl. Σαφως και υπαρχουν πολυ καλυτεροι heroes αλλα θελουν να νοιωθει η ομαδα για να παιξει. Τι να το κανω οταν εχω silencer και τραβαω ulty και τα γιδια αντι να ορμησουν φευγουν τρεχοντας..... Εδω ο αλλος μπουκαρει με axe και καθετε πισω απο το turret των αντιπαλων, φαρμαρει ολα τα creeps και οι αλλοι αντι να τον λυωσουν πανε μια ο ενας, μια ο αλλος ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και του δινουν και 2-3 kills. Αντε βγαλε ακρη τωρα....
koulouri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Guys υπαρχει κανας τροπος να παμε level > 13 για να μην παιζω με χνουδια;;Επαιζα αρκετα χρονια dota1, επαιξα και dota2 καμια 30 games και εστρωσα..δεν εχω λογο να παιξω αλλα 200games μεχρι να παω 13 lvl και να παιζω πιο σοβαρα gamess
vaggos88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Guys υπαρχει κανας τροπος να παμε level > 13 για να μην παιζω με χνουδια;; Επαιζα αρκετα χρονια dota1, επαιξα και dota2 καμια 30 games και εστρωσα.. δεν εχω λογο να παιξω αλλα 200games μεχρι να παω 13 lvl και να παιζω πιο σοβαρα gamess παρε boost.
Caiden Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Γενικα μου αρεσει να κανω gank και κυριως οι ranged heroes. Προς το παρων εχω μαθει αρκετα καλα πιστευω τον zeus (εχω και σκορ 14/2/14) οποτε θελω να βρω εναν καινουργιο για main. Θα δοκιμασω SB και ισως και Kunkka να δω πως θα παει
Junior22 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δοκιμασε QoP ή Storm Spirit.ranged και καλοι gankers με πολυ καλο escape mechanism!λιγο δυσκολοι ηρωες αλλα στο mmr σου πιστευω δε θα εχεις θεμα!
Havik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρεις ότι παίζεις vs noobs όταν είσαι με void + weaver και νικάς Lion + sladar στο lane και φυσικά αργότερα και το game… XD
Havik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 5 level είναι, noobas bitch plz Solo rating είχα 4050 αλλά πλέον αν δω ζώο στην ομάδα παίζω ανάλογα (feed + flame + troll) οπότε έπεσα, αν είναι σωστό, προφανώς όχι, αλλά από το να σπάνε τα νεύρα μου με το κάθε ζώο κάπως πρέπει να διασκεδάσω και εγώ, εννοείται βέβαια ότι έτσι χάνω και παιχνίδια που διαφορετικά θα κέρδιζα, όσο για το συγκεκριμένο game είπα ότι θα πάρω void, ο ένας πήρε weaver για offlane ο άλλος nevermore για mid, εγώ void safe όπως είχα πει, μετά το ζώο πήρε magina σχεδόν ταυτόχρονα με εμένα και τέλος ο yurnero που τον διάλεξε για πλάκα πιστεύοντας ότι θα χάσουμε αφού είχαμε είδη 4 carry, το ξέρω ότι το έκανε για πλάκα καθώς και εγώ το ίδιο θα έκανα, btw ήταν ranked game… 1
Rush13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλα ρε πως γινεται να παιζεις solo σε τέτοια rating , είχα αγγίξει τα 3,000 και μετά έπεφτα συνεχεια με ανάπηρους...κατέληξα να κυλιέμαι στα 2200 και οι ήττες να ξεπερνάνε τις νίκες..
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι κλασικά φταίνε πάντα οι συμπαίκτες 1
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι κλασικά φταίνε πάντα οι συμπαίκτες Φταίει πάντα η ομάδα θα έλεγα εγώ. Πάντα θα παίζουν κάποιοι καλύτερα αλλά η συνεργασία είναι που μετράει. Φυσικά παίζουν ρόλο και τα picks. Υπάρχουν παιχνίδια που απλά είναι χαμένα / κερδισμένα πριν ακόμα ξεκινήσουν, με το που δεις picks ξέρεις.
Rush13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πάντα όχι, αλλα συνήθως ναι φυσιολογικό είναι, ομαδικό παιχνιδι είναι δεν παζεις μονος σου
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Φταίει πάντα η ομάδα θα έλεγα εγώ. Πάντα θα παίζουν κάποιοι καλύτερα αλλά η συνεργασία είναι που μετράει. Φυσικά παίζουν ρόλο και τα picks. Υπάρχουν παιχνίδια που απλά είναι χαμένα / κερδισμένα πριν ακόμα ξεκινήσουν, με το που δεις picks ξέρεις. Καλά τώρα δεν θέλω να επεκταθώ, προσωπικά προσπαθώ να μην κατηγορώ όσο γίνεται τους συμπαίκτες, ειδικά όταν είμαι solo, μιας και δεν θα αλλάξει κάτι και ούτε έχω τον έλεγχο. Θα δω κανα replay, θα δω πως ήταν τα stats μου στο τέλος του game και θα κρίνω αν ανήκω σε αυτό το επίπεδο ή όχι. Οι συμπαίκτες σίγουρα μετράνε, αλλά αν είμαι π.χ του 4k mmr και παίξω σε game full με 3k θα φανεί, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κουβαλήσω το game. tl'dr δεν κατηγορώ συμπαίκτες, κοιτάω πως να γίνω εγώ καλύτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα