Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα flamesalt ingots είναι για να αγοράσεις items για να σκοτώσεις το year beast. Τα jade tokens αν μάσεις 1500 κερδίζεις key ή gift το οποίο είτε το ανοίγεις είτε το πουλάς στο community market.

Δημοσ.

Τα flamesalt ingots γινεται να τα χρησιμοποιησουμε καπως τωρα ή πρεπει να περιμενουμε 1.5 μερα ή οσο εμεινες τελος παντων και μετα θα υπαρχει τροπος?

Δημοσ.

Κερνάω τσάμπα items αν μου βρει κάποιος invite για Counter Strike! ;Ρ Είτε 1.6 είτε Source είτε GO!

πούλα τα items στο μάρκετ και αγόρασε το counter strike. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πούλα τα items στο μάρκετ και αγόρασε το counter strike. :)

Δεν γίνεται.. Επειδή δεν έχω αγοράσει τίποτα μάλλον... Με paysafe μπορώ να βάλω λεφτά στον λογαριασμό; Και πώς το κάνω ακριβώς;

Επεξ/σία από GoDRiC-
Δημοσ.

αγοράζεις 10e paysafe.
Πας steam, add funds to steam wallet. Έχει επιλογές για να βάλεις 5 ή 10 ευρώ. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες επιλογές. Σε κλειδάδικα βλέπω το csgo 7.99e πάντως. Αν είναι να δώσεις 10ευρω και να σου μείνει άχρηστο υπόλοιπο στο steam, ε βάλε την paysafe στο κλειδάδικο να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αλλού. Αν έχεις πολύ καλό πράμα από dota2 items πάντως μπορείς να κάνεις μπίζνα στο http://www.dotaoutpost.com/ και να το πάρεις έτσι. Αν δεν έχεις καλά items θέλει πάρα πολύ χρόνο, δεν αξίζει.

Δημοσ.

μην εισαι κορόιδο. βαλε 10ε Paysafe στο Steam wallet σου και μετα μπες εδω http://dota2lounge.com/trade?t=71640908

κάνεις login με το account του steam κανονικά. τον κάνεις add του αγοράζεις 3 κλειδιά dotas κανετε το trade και είσαι κομπλέ. και σου μένουν και ρέστα να πάρεις κανα game η ακόμα csgo κλειδιά η οτι άλλο θες ρε αδερφέ :P

3 dota key = 5.37e

Δημοσ.

Και που ειναι ο ρωσσος να πεταχτει στον διαλογο σας και να σχολιασει στην alien γλωσσα του αυτα που δεν καταλαβε? :P

• Like 1
Δημοσ.

Καποια προταση να δοκιμασω για δευτερο heroe? Ο πρωτος και μοναδικος μου προς το παρων ειναι ο zeus. Δοκιμασα viper δεν μου αρεσε, οπως και juggernaut που μου φανηκε αργος

Δημοσ.

Καποια προταση να δοκιμασω για δευτερο heroe? Ο πρωτος και μοναδικος μου προς το παρων ειναι ο zeus. Δοκιμασα viper δεν μου αρεσε, οπως και juggernaut που μου φανηκε αργος

Τι ήρωες προτιμάς καταρχάς;

Δημοσ.

Δεν ειμαι και πολυ εμπειρος αλλα θα σου προτεινω Spirit Breaker δαγκωτο. Αν και μου αρεσουν stealth heroes (templar assassin - bounty hunter) με SB δινω παντα ρεστα....Επισης ως noobas βρισκω αρκετα καλο τον Legion Commander. Λυπαμαι που το λεω αλλα ενω ημουν τρελος fun του rikki αποφασισα οταν ξεκινησα ranked να τον αφησω στην ακρη γιατι αν η αντιπαλη ομαδα νοιωθει εστω και λιγο δεν κανεις τπτ απολυτως. ΟΜΩΣ επειδη τα ζωα ειναι απειρα και κυκλοφορουν ελευθερα και στα ranked, δοκιμασε τον ελευθερα δινει ρεστα και σπανια αγοραζουν gem/dust/wards αρα εισαι ασταματητος. Α! Ξεχασα και τον sniper που αμα τον feedareis ειναι τρελο carry late game. Θα ριχνεις towers για πλακα και πρακτικα θα κερδισεις το παιχνιδι αλλα θελει καλο farm και προσοχη στην αρχη γιατι μπορεις να feedareis πολυ ευκολα. Αν εξαιρεσεις τον Templar Assassin που θελει αρκετο skill οι αλλοι ειναι noob friendly. Απλα σου ξαναλεω οτι (στο δικο μου επιπεδο ~2450 mmr) με SB δεν υπαρχει περιπτωση να πεσεις εξω ;)

Δημοσ.

spirit breaker και drow ranger να δοκιμασεις. :D

επειδη τα ζωα ειναι απειρα και κυκλοφορουν ελευθερα και στα ranked, δοκιμασε τον ελευθερα δινει ρεστα και σπανια αγοραζουν gem/dust/wards αρα εισαι ασταματητος. 

τι ωραία πράγματα. χάνουν ολόκληρο game για 900gold που κανει ενα gem.

ενω στα games τα δικα μου (4500mmr) παίρνεις gondar πας offlane και σε περιμένουν τρεις νοματαίοι με 2 σετ sentry και Dust ο καθένας :D.

Και για να λεμε και την αλήθεια και εγω ετσι κανω. ειδικα αμα ειναι riki στο game και βλέπω οτι παει καλα το gem το εχω παρει μεχρι το 15min,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...