Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα εγω στο calibrating ειχα 7w-3l και με εβγαλε στο 2100 :S

Τωρα εχω ανεβει καπου στο 2300, εχει αραγε σχεση με το οτι ειμαι lvl 15????

Δημοσ.

εχδι σχεση γιατι οσοι ειναι παραπανω lvls ειχαν ηδη ενα υψηλο κρυφο mmr!δε μετρανε δηλαδη μονο τα 10 games,αλλα και τα προηγουμενα!γιατι και 10/10 να λερδισεις τα 5χιλιαδες των προ δεν τα φτανεις επειδη παιζεις με ατομα υψηλου επιπεδου και οχι τοπ!ουσιαστικα το mmr δειχνει οτι δε φαινοταν τοσο καιρο!και το οποιο λαμβανεται υποψη στο calibration

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με τα level... Αν μπει ένας προ και φτασει 13 level για να κανει μετα τα calibration matches θα βγει εύκολα over 5k

Δημοσ.

τα lvls παιζουν ρολο με την εννοισ οτι κατα 95% αν καποιος ειναι 15 lvl δεν νιωθει και παρα πολυ(εκτος αν ειναι new account και θελει καλο winratio)..απο τη στιγμη που δεν ειναι πολυ καλο το επιπεδο,φυσιολογικο ειναι να μην εχει καποιος υψηλο mmr..οσο ανεβαινουν τα lvls τοσο καλυτερος γινεσαι και αρα το mmr ανεβαινει!αν συγκρινεις το mmr των 15lvl και 60+ lvl θα βρεις μεγαλες διαφορες επειδη οι 15αρηδες μολις εχουν ξεκινησει,ενω οι 60αρηδες ειναι σε ενα αρκετα καλο επιπεδο..

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που τον ενοχλούν τα Turn Rates των χαρακτήρων σε αηδιαστικό βαθμό? Νιώθω ότι τα Turn Rates και το Spell Casting είναι πολύ αργό, σαν να έχεις input lag.

Θα μου πείτε, έτσι είναι Dota, είναι ένα μέρος του βαθμού δυσκολίας της - μάλλον μου αρέσουν fast paced games περισσότερο :P

Δε θα ήταν καθόλου κακό να υπήρχαν γρηγορότερα animations και spell casting όμως, κατα την άποψή μου. Μέχρι να γυρίσει ο χαρακτήρας, να κάνει το spell animation και να ξανα γυρίσει για να μετακινηθεί, πετάγομαι Βενετία για καφεδάκι!

Πέρα απο την πλάκα, υπάρχει άλλος που να απορρίπτει το παιχνίδι λόγω την αργών Turn Rates? Θυμάμαι πολύ αχνά, αλλά θυμάμαι πως όταν έπαιζα Dota πριν καμιά 12ετία το παιχνίδι εν μέσω Warcraft III είχε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Δημοσ.

τα lvls παιζουν ρολο με την εννοισ οτι κατα 95% αν καποιος ειναι 15 lvl δεν νιωθει και παρα πολυ(εκτος αν ειναι new account και θελει καλο winratio)..απο τη στιγμη που δεν ειναι πολυ καλο το επιπεδο,φυσιολογικο ειναι να μην εχει καποιος υψηλο mmr..οσο ανεβαινουν τα lvls τοσο καλυτερος γινεσαι και αρα το mmr ανεβαινει!αν συγκρινεις το mmr των 15lvl και 60+ lvl θα βρεις μεγαλες διαφορες επειδη οι 15αρηδες μολις εχουν ξεκινησει,ενω οι 60αρηδες ειναι σε ενα αρκετα καλο επιπεδο..

Καλά, θεωρητικά ίσως, αλλά εγώ ξέρω κάποιον συμφορουμιτη που ανέβηκε αρκετά level έχει 1000+ games και δεν έχει ιδέα ακόμα

Δημοσ.

Αυτο που εχω παρατηρησει (και το εχω συζητησει και με αλλους παιχτες) ειναι οτι γενικα σε κραταει σε ενα ποσοστο 50% νικες/ηττες. Δεν ξερω πως σκατα το καταφερνει.....Καθε φορα που θα παρω 7-8 νικες στη σειρα μετα με ριχνει στο καζανι με τα σκατα και χανω σερι αλλες τοσες....Το "χασμα" βεβαια οσο περναει ο καιρος τεινει προς τις νικες αλλα δεν ειναι παραξενο???

@snapshot στην αρχη μου την εδινε και μενα αλλα πλεον το συνηθησα.... ειναι μερος του παιχνιδιου τι να κανουμε :P

@stavrakas13 : ποσο δικιο εχεις.....

Δημοσ.

To mm προσπαθεί να ισορροπήσει τα teams οπότε θεωρητικά έχεις 50% πιθανότητα νίκης κάθε φορά για αυτό και σας κρατάει κοντά στο 50% winrate. Τις περισσότερες φορές τα picks παίζουν καθοριστικό ρόλο στη εξέλιξη του game για αυτό προσπαθείτε να pickarete σωστά κάθε φορά έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες νίκης. Όλοι οι Έλληνες έχουν γίνει carry pickers και κράζουν τους Ρώσους ενώ πολλές φορές είναι πολύ χειροτεροι από αυτούς...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, θεωρητικά ίσως, αλλά εγώ ξέρω κάποιον συμφορουμιτη που ανέβηκε αρκετά level έχει 1000+ games και δεν έχει ιδέα ακόμα

ηθελα να κανω και ειδικη αναφορα αλλα τελικα δεν το εκανα!ναι αν καποιος δεν ασχολειται με το game σοβαρα,δεν προοδευει!και εγω στο γυμνασιο επαιζα ντοτα και απλα επαιζα για να παιζω,χωρις να ξερω για counters,counter items,jukes κλπ..οχι τιποτα ιδιαιτερο θα μου πεις αλλα αμα δεν ξες τετοια τοτε δεν προχωρας και βγαζεις mekansm σε trax

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...