Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 εμενα παλι το ranked μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το απλο ΜΜ..βαζω cm mode και 80% οι παικτες θα νιωθουν να παιζουν.φυσικα υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις αλλα και παλι η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη!δεν το συζητω οτι 5αδες ειναι το καλυτερο αλλα και σολο παλι καλα ειναι..
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 κλαψουρίζετε σα μικρά κοριτσάκια!!! Ποιο το νόημα να παίζεις 5άδα; Ε; Ειδικά σε allpick, βλέπω 5άδες vs randoms, αρχίζει το παιχνίδι, η πεντάδα ακόμα διαλέγει counterpicks και συνήθως κερδίζει σε "eaZy mode"... Σιγά το challenge... Για να κερδίσεις όμως από την πλευρά του random player θέλει skills, θέλει άντερα, όχι μ***ίες! Πραγματικό challenge, brutal πράγματα, όχι αστεία! Θέλει skills να κερδίσεις με hero που η αντίπαλη 5άδα που μιλάνε στο skype / vent έχουν κάνει counter. Οι 5 άδες vs randoms είναι για τους κομπλεξικούς που θέλουν ντε και καλά να κερδίζουν ή να κάνουν προπόνηση τη συνεργασία τους (άντε να το δεχτώ αυτό)! Δεκτό επίσης το 5 vs 5 ομάδες - αυτό είναι challenge, συνήθως. Ο πραγματικός pro player παίζει unrakned, χωρίς ομάδα - φίλους, συνήθως all pick, παίρνει random hero, γίνεται ηγέτης στο game και κερδίζει ακόμα και με feeders / noobs στην ομάδα του. Εγώ αυτούς που παίζουν καλά και προσπαθούν τους κάνω commend, χάσουν κερδίσουν, είτε είναι σύμμαχοι είτε αντίπαλοι. 2
vaggos88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 δε ξέρω σε τι κόσμο τις dota 2 ζεις αλλά εγώ οταν είμαι με 5αδα το σύστημα βρίσκει 5αδα αντίπαλη και στην χειρότερη 4+1.
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον σε παράλληλο κόσμο διότι εγώ που μπαίνω μόνος, πέφτω συνήθως σε αντίπαλους 5, 4+1 άντε 3+2 / 3+1+1. Σπάνια θα έχω ομάδα με 4+1 ή 3+1+1 (και εγώ μέσα). Anyway, το θέμα είναι ότι συνήθως το ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και συνήθως δεν έχω leavers. Συνήθως. Φυσικά πάντα υπάρχουν και τελείως γτπ, αλλά έχω συμβιβαστεί με τη ιδέα σε κάθε video game.
revolver1990 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Με σοβαρό team που ξέρει τα βασικά μπορείς να κερδίσεις άνετα το 70% των ranked.Σημασία έχει να περνάς καλά κερδίσεις χάσεις.Επίσης, αυτό που γράφτηκε για one sided matchmaking ισχύει...σε ranked τουλάχιστον σε μένα δύσκολα θα κρατήσει game πάνω από 40-45 λεπτά.Αντίθετα με κάποια cm ή Normal.
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ρε παιδια one sided games ειναι απολυτως φυσιολογικο να υπαρχουν!το επιπεδο των παικτων δε μπορει να ειναι πολυ κοντα..εδω οι στα pro games παρα πολλα ειναι one sided και καποια ακομα και stomp!στον τελικο περισυ με εξαιρεση το 3ο κ 5ο τα αλλα 3 ηταν onesided και μιλαμε για το υψηλοτερο επιπεδο αναμεσα στις 2 κορυφαιες ομαδες για τοτε..
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ρε παιδια one sided games ειναι απολυτως φυσιολογικο να υπαρχουν!το επιπεδο των παικτων δε μπορει να ειναι πολυ κοντα..εδω οι στα pro games παρα πολλα ειναι one sided και καποια ακομα και stomp!στον τελικο περισυ με εξαιρεση το 3ο κ 5ο τα αλλα 3 ηταν onesided και μιλαμε για το υψηλοτερο επιπεδο αναμεσα στις 2 κορυφαιες ομαδες για τοτε.. Σωστός! Γενικά ρε παιδί μου... είναι μερικές παρτίδες που απλά η μια ομάδα τα κάνει σκ**ά! Λες και παίζουν νήπια ένα πράγμα. Δε βγαίνει τίποτα, ούτε ένα gang της προκοπής, όλα πάνε στραβά κι ανάποδα! Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πολύ βαρετά, είτε είσαι με τους κερδισμένους είτε με τους χαμένους. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το παιχνίδι φροντίζει να σε βάλει με party αντίπαλο αν εσύ είσαι ήδη σε party, τα υπόλοιπα που είπατε δεν τα διάβασα...
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ρε παιδια one sided games ειναι απολυτως φυσιολογικο να υπαρχουν!το επιπεδο των παικτων δε μπορει να ειναι πολυ κοντα..εδω οι στα pro games παρα πολλα ειναι one sided και καποια ακομα και stomp!στον τελικο περισυ με εξαιρεση το 3ο κ 5ο τα αλλα 3 ηταν onesided και μιλαμε για το υψηλοτερο επιπεδο αναμεσα στις 2 κορυφαιες ομαδες για τοτε.. Σωστός! Γενικά ρε παιδί μου... είναι μερικές παρτίδες που απλά η μια ομάδα τα κάνει σκ**ά! Λες και παίζουν νήπια ένα πράγμα. Δε βγαίνει τίποτα, ούτε ένα gang της προκοπής, όλα πάνε στραβά κι ανάποδα! Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πολύ βαρετά, είτε είσαι με τους κερδισμένους είτε με τους χαμένους. Ακριβως αυτο!απο το 5' τελειωμενο εξαιτιας κανα 2-3 ζωων,αλλα περιμενεις μεχρι το 30 να ληξει ενα καταδικασμενο game..και οταν εισαι εσυ στη θεση του νικητη εχεις ενα team να στηνει camp στη βαση τους..πρεπει να ενσωματωσουν το παλιο καλο ff..δε γινεται να τρως τοση ωρα σε game που δε μπορεις να κανεις κατι και μομο ξενερωνεις! ρε παιδια one sided games ειναι απολυτως φυσιολογικο να υπαρχουν!το επιπεδο των παικτων δε μπορει να ειναι πολυ κοντα..εδω οι στα pro games παρα πολλα ειναι one sided και καποια ακομα και stomp!στον τελικο περισυ με εξαιρεση το 3ο κ 5ο τα αλλα 3 ηταν onesided και μιλαμε για το υψηλοτερο επιπεδο αναμεσα στις 2 κορυφαιες ομαδες για τοτε.. Σωστός! Γενικά ρε παιδί μου... είναι μερικές παρτίδες που απλά η μια ομάδα τα κάνει σκ**ά! Λες και παίζουν νήπια ένα πράγμα. Δε βγαίνει τίποτα, ούτε ένα gang της προκοπής, όλα πάνε στραβά κι ανάποδα! Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πολύ βαρετά, είτε είσαι με τους κερδισμένους είτε με τους χαμένους. Ακριβως αυτο!απο το 5' τελειωμενο εξαιτιας κανα 2-3 ζωων,αλλα περιμενεις μεχρι το 30 να ληξει ενα καταδικασμενο game..και οταν εισαι εσυ στη θεση του νικητη εχεις ενα team να στηνει camp στη βαση τους..πρεπει να ενσωματωσουν το παλιο καλο ff..δε γινεται να τρως τοση ωρα σε game που δε μπορεις να κανεις κατι και μομο ξενερωνεις!
revolver1990 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σας λυπάμαι αν όντως σας τυχαίνουν τέτοια ζώα
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 και το κακο της υποθεσης ειναι πως παιζω σε επιπεδο οπου δε νοηται τοση βλακεια!ειπαμε να υπαρχουν games που δεν πας καλα και να κανεις feed..οκ το δεχομαι!αλλα να παιρνεις λαθος starting items για mid(bottle),no courier,2ο mid επειδη του αλλου του καρφωθηκε να παιξει invoker......ελεος δηλαδη!
howyoumean Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 έχασα τα 4 από τ 8 γαμεσ κ μ έδωσε 3400 από κει κ πέρα μόνο κατηφόρα παίζω πάντα solo αλλά έχω 60% winrate τωρα ειμαι 3090~ ,στα rating δεν μιλάνε καν αγγλικά! δν γίνετε .. ότι άλλο mode κ να παίξω είναι πολύ καλύτερα τ πράγματα ακόμα κι όταν χάνω ...
Junior22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 4100..αρχικα ειχα 4300 μετα τυχαινα σε games που ορισμενα ατομα χαλουσαν το παιχνιδι απο βλακειες και με εριξαν πολυ και τωρα ξαναανεβηκα στα 4100..εσυ βαγγο?
vaggos88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εγω ξεκίνησα 4196 με 5wins 5lose στο calibrate. απο τότε έπαιξα άλλα 5-6 games και ειμαι στα 4256. κάπου τόσα εχω και στο πάρτι mm άλλα δε ψήνω να παίξω άλλο σόλο και να μου κάνουν leave οι δικοί μου στο 5 χωρίς λόγο και αίτια. απο τα 15 solo games τα 5 απο τα οσα lose εχω ειναι απο leaver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα