Junior22 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εννοειται παιδες,το cm εινααι το καλυτερο!χρειαζεται το περισσοτερο skill και συνηθως νιωθουν οι συμπαικτες εννοειται παιδες,το cm εινααι το καλυτερο!χρειαζεται το περισσοτερο skill και συνηθως νιωθουν οι συμπαικτες
Rush13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δέν μπορώ να καταλάβω το Matchmaking σε αυτο το παιχνίδι ειλικρινά . Εχω παιξει 500 games και με σε άκυρες στιγμές με βάζει με τύπους που δεν ξέρουν ουτε τα βασικά, να έχει ο άλλος 9deaths στο 5λεπτο , να πηγαινει να επιτίθεται να τον τρώνε και να το κάνει ξανά και ξανά και ξανά. 2-25 τελικό score... 2
DeiX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ολα τα moba ειναι καρκινος. Τελος. Μονο αν εχεις δικο σου team ή γενικα παιζεις με δικα σου ατομα μπορεις να απολαυσεις. 2
billvwrulez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ολα τα moba ειναι καρκινος. Τελος. Μονο αν εχεις δικο σου team ή γενικα παιζεις με δικα σου ατομα μπορεις να απολαυσεις. Ετσι ειναι .... δεν υπαρχει καμια Ελληνικη clan ?????
Luxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Λογικα οσο λιγοτεροι παικτες παιζουν ενα παιχνιδι, τοσο χειροτερο ειναι και το matchmaking.
howyoumean Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 το ΜΜ ειναι GTP έπαιζα rating solo ο ένας απ τ team μου έπαιζε απλό χωρίς rating και ο άλλως ήταν Low Priority .... Volvo Fix
Junior22 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 <p>το ΜΜ ειναι GTP έπαιζα rating solo ο ένας απ τ team μου έπαιζε απλό χωρίς rating και ο άλλως ήταν Low Priority ....</p> <p>Volvo Fix </p> δυσκολα να εγινε αυτο το πραγμα..low prio σε ranked?
howyoumean Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 δυσκολα να εγινε αυτο το πραγμα..low prio σε ranked? ναι φίλε δν έχω λόγω να πω ψέματα αν ήμουν λίγο πιο πωρωμένος θα τ έψαχνα και μ match id αλλα βαριέμαι να μπαίνω για παράπονα δν λεω ότι γίνεται πάντα αλλα καμιά φορά ρώτα τ teamates σου ετσι για πλάκα αν παίζουν ρατινγ η όχι κλίνοντας να πω οτι ειμαι μεγάλος φαν του γαμε από dota1 και δν είμαι εδώ για δυσφήμηση 1
skiabox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πλησιάζει και η συντήρηση των europe servers. Λένε στην ανακοίνωση ότι θα καλυτερέψουν πολύ τα πράγματα τα σχετικά με το δίκτυο του Dota2.
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τον βλέπω προσπαθεί να βγάλει το combo μόνος του αλλά δεν μπορεί, μία bara μία naix, αλλα δεν μπορεί να τους πάρει και τους δύο στο ίδιο game. Ψάχνει το άλλο του μισό 1
Rush13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ¨Εχει 2 μήνες που βγήκε ο Legion Commander Και ακόμα οι ανίκανοι να καταλάβουν πως αντιμετωπίζεται. Μόλις πέτυχα τον πιο feedαρισμένο που έχω δει , +350 dmg και βάλε απο duels
howyoumean Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ο Dendi μιλάει για το matchmaiking ....
vaggos88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 σάπιο το mm. χάνω games απο κάποιον δικό μου που κάνει leave στο 5-6 λεπτό ενας τις προαλες έκανε leave και μόλις πάτησα το προφίλ του για να δω αν ειναι online τον ειδα να παίζει dayz. οτι να ναι απλά μονο 5αδα mm αξιζει
DeiX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω παιξει ουτε ενα game χωρις να εχουμε καποιον leaver απο καποια ομαδα. Επισης τα παιχνιδια που ειναι balanced και πραγματικα "ιδρωνεις" μεχρι το τελος (ασχετως αν θα κερδισεις ή οχι) ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου..... Η κλασικη εικονα ειναι να ξεκινας χωρις κανενας να αγοραζει courier, στα πρωτα 10 λεπτα καποιος να κανει leave και μετα η μια ομαδα να κοβει βολτες στο χαρτη και να ξεσκιζει τα παντα και η αλλη να παρακαλα τη valve να βαλει surrender button γιατι τα κωλοζωα κανουν παρτυ και περιμενουν μεχρι τα 40-50 λεπτα να πεσει ο ancient απο τα minions ενω σε camparoun εξω απο τη βαση.... 1
frapes87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Χειρότερα και απο το channel eleos στην dota 1!!!! Tragic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα